robert.83 11.11.09, 15:36 Saving the Planet (PL) We Like War The Ten Commandments Sainctity of Life (PL) Children (PL) Lubicie humor bez kagańca? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siamese67 Re: George Carlin 11.11.09, 16:15 o kotach też nieźle gada... obśmiałam się jak norka Odpowiedz Link
robert.83 Re: George Carlin 11.11.09, 17:28 Whats that..? Not me! Fuck that, I'm a cat . Odpowiedz Link
claire.ampres Re: George Carlin 11.11.09, 19:48 I got that moron thing I do that's called thinking > Lubicie humor bez kagańca? Uwielbiam! Stand-up comedy to prawdziwa sztuka w Stanach, chociaż ja przyznam, że moją miłością jest Monty Python. Ci goście to dopiero dawali czadu już od lat 60! Bezkagańcowa jazda bez trzymanki! Odpowiedz Link
mappi Re: George Carlin 11.11.09, 20:01 Clair...dokładnie wystarczy wspomnieć Żywot Briana.....choćby ukamieniowanie Odpowiedz Link
claire.ampres Re: George Carlin 11.11.09, 20:14 Hehe... tudzież evergreen "Every sperm is sacred" z "Sensu życia..." czy setki obrazoburczych skeczów z "Latającego cyrku...", do których mogę wracać ciągle i ciągle. Powklejałabym tu co poniektóre, ale aż się zdecydować nie mogę, które wybrać... połowę zasobów YT bym tu najchętniej wcisnęła Odpowiedz Link
mappi Re: George Carlin 11.11.09, 20:15 oj...ja chciałam zrobić to samo i z tych samych powodów zrezygnowałam za trudny wybór Odpowiedz Link
claire.ampres Re: George Carlin 11.11.09, 20:20 Fajnie, że MontyPythonmaniaków jest więcej Odpowiedz Link
robert.83 Re: George Carlin 11.11.09, 20:25 Oj jest . Ich pierwsze odcinki cyrku... mocna rzecz. Oni tego na trzeźwo nie robili . Odpowiedz Link
claire.ampres Re: George Carlin 11.11.09, 20:41 Byli pijani życiem A najlepszym podsumowaniem takiego życia był pogrzeb jednego z Pythonów, Grahama Chapmana (www.youtube.com/watch?v=Vd7dJvP0K6M) Uwielbiam takie przekraczanie granic, totalnie absurdalny humor i inteligentne opisywanie pokręconego / tradycyjnego świata Odpowiedz Link