magl-owa 06.02.10, 19:23 ... ból glowy. Migrenowy czyli kanał Nie chcę już brac tabletek. Kto wie jak moge sie go pozbyc jeszcze dziś szybko i skutecznie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
17lipiec1976 Re: sposób na... 06.02.10, 19:25 magl-owa napisała: > > Nie chcę już brac tabletek. to weź zastrzyk Odpowiedz Link
magl-owa Re: sposób na... 07.02.10, 15:33 Mappi... Szczegółów cierpienia znac nie chcesz - uwierz mi. O 1 w nocy dopiero zasnęłam spokojnie... Dziś ok Odpowiedz Link
magl-owa Re: sposób na... 07.02.10, 15:47 Od kawy ciśnienie wzrasta i ból głowy również... Próbowałam kawy z cytryną - kiszka, nie pomaga. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: sposób na... 07.02.10, 16:00 masaż...stóp? akupunktura? inne leki? inne sposoby rozładowania stresu? ból głowy tylko weekendowy? Odpowiedz Link
magl-owa Re: sposób na... 07.02.10, 16:06 Migrenowe bóle głowy dopadają znienacka. Chociaż cześciej udaje mi się odczytac symptomy i zapobiec w porę. Tym razem nie dało rady Odpowiedz Link
mappi Re: sposób na... 09.02.10, 09:42 najlepszy sposób na ból głowy....to w nocy koło 2 godziny pojechać do apteki po coś w końcu na niego działającego!!! ...powiem więcej dojechać samochodem do apteki i jeszcze wrócić.....kiedy w głowie jedne wielkie pulsowanie ...sposób dobry...bo skuteczny...ale polecam tylko desperatom miłego Odpowiedz Link
magl-owa Re: sposób na... 09.02.10, 09:47 A kto trzyma Ci wtedy worek przy ustach? nie dałabym rady. Podziwiam! Odpowiedz Link