fripo 02.03.10, 22:58 Do kitu byc brzydalem, całe życie mam przez to zmarnowane. Ciągła bezustanna udręka, zerowe szanse na znalezienie dziewczyny, zjechana psycha, nienawiśc do rodziców za to, że mnie spłodzili!!!!! do bani z tym wszystkim. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uny Re: A raz jeszcze napisze 02.03.10, 22:59 a ja jeszcze raz powtórze....BLA BLA BLA BLA BLA Odpowiedz Link
mappi Re: A raz jeszcze napisze 02.03.10, 23:05 a ja jeszcze raz przypomnę...że doktor ciągle przyjmuje Odpowiedz Link
claire.ampres Re: A raz jeszcze napisze 02.03.10, 23:44 Ach, jak Ty lubisz nie mieć ratunku... Odpowiedz Link
krolowa_potepionych Re: A raz jeszcze napisze 03.03.10, 17:40 Mnie przedwczoraj mama chyba po raz pierwszy w życiu powiedziała, że nawet ładnie wyglądam, bo sobie przedziałek zrobiłam nie na środku głowy tylko z boku hehehehehehehehe Odpowiedz Link
mralka1973 Re: A raz jeszcze napisze 04.03.10, 22:59 totalna maruderka z Ciebie Fripo, bijesz tu chyba wszystkich na głowy w tym rozżalaniu się nad sobą i wysyłaniu w eter takich negatywnych uczuć do samego siebie ... ojejejejej ... co za maruderka .... ps. ja też czasem marudzę Fripo a może zdradź tajemnicę czy jest coś co lubisz w sobie albo czy może co robisz zdecydowanie lepiej od innych Odpowiedz Link
ja_tepe0 mralka1973 05.03.10, 12:08 maruderka? chyba malkontentka.... maruder nie marudzi! Odpowiedz Link
magl-owa Re: A raz jeszcze napisze 05.03.10, 20:04 fripo napisał: > Nienawidzę siebie. Frip, normalnie jesteś niesamowity i niezmordowany w biczowaniu siebie! Odpusc sam sobie, chłopie! Odpowiedz Link
fripo Re: A raz jeszcze napisze 05.03.10, 20:16 Bo siebie nianawidze. Co mam udawać, że jest inaczej?? Najgorsze, że nie ma z tej sytuacji wyjścia. Życ źle, popełnic samobójstwo też źle. Ślepa uliczka. Odpowiedz Link
magl-owa Re: A raz jeszcze napisze 05.03.10, 20:22 Już to kiedyś wklejałam, ale specjalnie dla Ciebie zrobię to jeszcze raz bo IDEALNIE pasuje. nie skacz tak zaraz na szyny jeszcze nie o tę grasz stawkę w wesołym miasteczku dziewczyny chcą z tobą isc na huśtawkę lepiej ci będzie z nimi Chcą, chcą tylko Ty na pewno nie zauważasz widząc tylko koniec własnego nosa!!!! Odpowiedz Link
fripo Re: A raz jeszcze napisze 05.03.10, 20:26 Myślisz, że kobieta (jeślinawet cudem by sie jakaś by mie zechciała) rozwiąże mój problem??? Odpowiedz Link
magl-owa Re: A raz jeszcze napisze 05.03.10, 20:35 Jeśli jakis qwa cudem JĄ zauważysz! Jeśli zauważysz, że poprawia włosy na Twój widok, że prostuje sylwetkę, że dziś ładniej wygląda, że rozszerzają się jej źrenice! Jeśli to zauważysz i nie zaczniesz jak zwykle marudzic "to na pewno nie dla mnie; ona się pomyliła" i nie spieprzysz, to tak - taka kobieta ma szansę stac sie bodźcem dla Ciebie na poprawę swojego wizerunku/postrzegania we własnych oczach! Rzekłam. Amen. Odpowiedz Link
fripo Re: A raz jeszcze napisze 05.03.10, 20:42 Świat nie kręci się wokół kobiet. Jak miałem wybór byc pieknym samotnikiem albo brzydalem kochanym przez kobietę to wolałbym pierwszą opcję Odpowiedz Link
rennie77 Re: A raz jeszcze napisze 05.03.10, 23:07 poprosze o jakies zdjecia na dowod tej brzydoty Odpowiedz Link
noajdde Re: A raz jeszcze napisze 04.03.10, 23:36 Problem w tym nie jak sam siebie postrzegasz ale gdy nie stanowisz dla nikogo żadnej wartości... Odpowiedz Link
marrie38 Re: A raz jeszcze napisze 04.03.10, 23:52 Czy ktoś z tutaj obecnych Cię widział i może wyrazić się obiektywnie czy Twoja uroda jest faktycznie taka porażająca??? Może zniekształcasz rzeczywistość? Może jakieś fotki? Odpowiedz Link
nurczyna Re: A raz jeszcze napisze 05.03.10, 20:44 ak sobie czytam i mysle, ze jesli na prawde, na prawde ale to strasznie tak siebienei lubisz i brzydka jestes dla siebie i masz juz dosc tekstow w rodzaju "kazda potwora znajdzie swego amatora", tego kwiatu jest pol swiatu" itp. to moze poraz rozwazyc wizyte u lekarza specjalisty - znaczy sie - chirurga plastyka? nie dla kazdego jest to dobre rozwiazanie, ale jesli masz sie eninawidzic cale zycie to moze to bedzie rozwiazanie? neikoniecznie musisz robic sobie twarz jak "majkel Dzekson" wciecie w talii na Cher, ale moze lekarz podpowie jakas korekte drobna? Odpowiedz Link
fripo Re: A raz jeszcze napisze 05.03.10, 20:53 Tylko chirurg mi został Niestety nie mam 50 000... PS. Jestem on nie ona Odpowiedz Link
zarovich Re: A raz jeszcze napisze 06.03.10, 23:09 Nic na to nie poradzisz. Ja mam ten sam problem (i wiele innych) i niczego z tym nie zrobię. Mam świadomość, że już będę sam i nic się w tej dziedzinie nie zmieni. Pisałem to zresztą setki razy i wszystko jest po staremu. Odpowiedz Link
marrie38 Re: A raz jeszcze napisze 06.03.10, 23:15 Dajcie spokój Chłopaki, nie narzekajcie... I tak większość powodzenia zależy od SPOSOBU BYCIA a nie od urody Odpowiedz Link
nurczyna Re: A raz jeszcze napisze 07.03.10, 20:17 przepraszam za pomylke, jakos tak sama z siebie założyłam ze kobieta. a co do operacji plastycznych - czegos tu nei rozumiem, jesli na prawde az tak ci przeszkadza twoja we wlasnym mniemaniu brzydota, t skad nagle ten ton "tylko mi operacja zstała" - albo myslisz ze jeste strasznei brzydki i jestes o tym przekonany, albo tak sobie marudzisz jak dziewczyna przed okresem, zeby ktos sie zainteresowal i powiedzial ze nie, alez skad, wcale nei wyglada grubo. wiec albo przestan smecic, albo - zacznij zbierac kase na operacje. jesli az tak ci zalezy na zmianie wygladu - moze to bedzie cel na ktory trzeba zaczekac, ale jaki piekny jego final! a czemu az 50 tys.?! chcesz sobie przeszczepic skore na calym ciele? operacja nosa i uszu to koszt okolo 2 tys (za kazda) a one wbrew pozorom potrafia duzo zmienic na twarzy. na cialo sklapel nie pomoze - ani nei urosniesz, ani sie eni wyprostujesz -trzeba sie ruszac - kup soie psa i laz z nim na spacery - poznasz innych spacerowiczow, swieze powietrze dobrze robi na cere i wplywa na pogode ducha - a to sprawia ze sie pieknieje.nie trzeba kupowac oryginalnych trampek za tysiaka i karnetu an silke. chyba, ze chcesz sobie za pieniadze przeszczepic lub cos w zmienic z czlonkiem - ale to przeciez nei wplywa a brzydote, wiec chyba nei o to chodzi? Odpowiedz Link