bugelka 25.03.10, 19:45 dziewczyny, założyłyście już? pytam bo nie mogę się przemóc po tej długiej zimie odzwyczaiłam się czy jak? Jutro ma być z 18 stopni i znowu pomknę w spodniach Fak! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafae Re: spódnice i sukienki 25.03.10, 19:52 ja też.. i jeszcze chyba jest taka gazeta: "super fak"? Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: spódnice i sukienki 25.03.10, 19:56 Noooo, już ale ja zimą też nosiłam, zredukowałam drastycznie liczbę spodni i dlatemu tak... ale nie mam fajnych wiosennych butów, a kozaki nie pasują do wiosennego płaszcza.. i w ogóle żadnych ciekawych butów nie widziałam... a ja w tej kwestii wymagająca jestem... Próżny ten temat jakiś, nieee(?) nie to żebym oceniała czy cóś /Bugelka... to jest powrót na forum czy jak(?) ktoś tu pisał, że wkurza się zmienianiem nicków przez innych forumowiczów/ Odpowiedz Link
bugelka Re: spódnice i sukienki 25.03.10, 20:12 aglajaa.a napisała: > Noooo, już ale ja zimą też nosiłam, zredukowałam drastycznie liczbę spodni i > dlatemu tak... ale nie mam fajnych wiosennych butów, a kozaki nie pasują do > wiosennego płaszcza.. i w ogóle żadnych ciekawych butów nie widziałam... a ja w > tej kwestii wymagająca jestem... buty mam, sukienki mam a noszę spodnie. > > Próżny ten temat jakiś, nieee(?) nie to żebym oceniała czy cóś dziewczyński a próżne jesteśmy przecież > > /Bugelka... to jest powrót na forum czy jak(?) ktoś tu pisał, że wkurza się > zmienianiem nicków przez innych forumowiczów/ > ???? nie wiem o co chodzi??? Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: spódnice i sukienki 25.03.10, 20:07 ja właśnie zaczęłam sezon rowerowy, więc sukienki z oczywistych względów odpadają przynajmniej mam niezłe alibi Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: spódnice i sukienki 25.03.10, 20:12 Cześć Milka Mogą się wkręcić w szprychy ? To może mini ? Odpowiedz Link
bugelka Re: spódnice i sukienki 25.03.10, 20:16 Gubiś, Twoje rozwiązania problemów są rewelacyjne w swojej prostocie szacun Odpowiedz Link
fripo Re: spódnice i sukienki 25.03.10, 20:09 Ja też sie odzwyczaiłem Chociaż mnie by napietnowano jakbym se chodził na codzień Odpowiedz Link
bugelka Re: spódnice i sukienki 25.03.10, 20:13 odwż się! im częściej bedziesz chodził, tym rzadziej będą zwracać uwagę Odpowiedz Link
mappi Re: spódnice i sukienki 25.03.10, 20:24 oooo....to będzie okazja buty wypróbować brywieczór Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: spódnice i sukienki 25.03.10, 21:18 przy -20 zdarzało mi się zakładać spódnicę do pracy. Teraz odkąd jakiś miesiąc temu rozdarłam jedyne porządne, nadające się do pracy spodnie to zmuszona jestem do chodzenia w spódnicach, bo jakoś nie mogę trafić do sklepu. Odpowiedz Link