mappi 27.03.10, 19:48 będę tutaj promować swoje miasto mogę? sobie... www.youtube.com/watch?v=9qV0GXZbxnA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawamija Re: Olsztyn 27.03.10, 19:53 jeśli chodzi o mnie możesz i powinnaś.....Mappi i okolice, jeśli mogę prosić ..ot takie Dorotowo na przykład..... Odpowiedz Link
mappi Re: Olsztyn 27.03.10, 20:05 prosze bardzo Dorotowo i kultura w jednym zdjęcie z koncertu A.M.Jopek w Dorotowie...koncertu który odbywał się na scenie zbudowanej z naszych łodzi...na wodzie Odpowiedz Link
fripo Re: Olsztyn 27.03.10, 19:54 Ja Olsztyn też uważam za moje miasto echhhhh ile tam pieknych studentek się kręciło.............Aż mordka mi się uśmiechnęła na wspomnienie Odpowiedz Link
mappi Re: Olsztyn 27.03.10, 19:56 i zapraszam jeszcze wszystkich na koncert do siebie suzanne vega koncertyyy.pl/koncert/suzanne-vega-olsztyn/10431/ Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Olsztyn 27.03.10, 19:57 Bardzo fajne miasto. A najfajniejsze - Kortowo - miasteczko studenckie. Kiedyś każde wakacje się na Mazurach spędzało to i o Olsztyn ciężko było nie zahaczyć. W herbie jest chyba kozioł ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Olsztyn 27.03.10, 20:21 Pewne pokrewieństwo z kozą jest, ale koza z wachlarzem ? Zasiałaś we mnie ziarno wątpliwości Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Olsztyn 27.03.10, 22:28 Wasze rozmowy, Gubiśku i Mappiśku, miażdżą ciągle moją przeponę Z Olsztynem miałam styczność raz. Podczas podróży pociągowo-tirowej po Polsce (yeah!!! ) trafiłam z kumpelą do Olsztyna, z tym, że nasze plecaki wyjechały tirem w siną dal Miałyśmy tylko jakiś jeden telefon do znajomego znajomych, który mimo pełnego zaskoczenia załatwił nam za przysłowiowego grosza nocleg i różne atrakcje Potem jeszcze spotkałyśmy się z życzliwością wielu osób w tym mieście, do dziś pamiętam, jak pisałam pocztówkę do domu pełną ochów i achów nad Olsztyniakami Ale samego miasta nie poznałam. Odpowiedz Link
fripo Re: Olsztyn 27.03.10, 20:20 Najfajniejsze jest Zatorze ZA pętlą 9 jest fajny las Odpowiedz Link
mortis74 Re: Olsztyn 27.03.10, 20:26 a to jednak latałeś na wolności e no to wpadnij jutro Odpowiedz Link
mappi Re: Olsztyn 27.03.10, 20:31 Kawa ...ja juz to wklejałam...no ale nie mam nic chwilowo pod ręką cieplej się zrobi...przygotuje Ci całą dokumentację J.Krzywe Odpowiedz Link
kawamija Re: Olsztyn 27.03.10, 20:39 dzięki...znam to zdjęcie a jakże i bardzo lubieeeeeee.....dzięki raz jeszcze.. Mortis wzięło mnie właśnie na rozmyślania, też w kontekście jutrzejszego spotkania ale nie tylko ....własnie rozmyślania o wyborach, ile ja mogę bo ja, a ile ja mogę mimo że jestem czyjąś mamą...ale koniec....to wątek o Olsztynie, w którym bywałam a jakże...... i Olsztynek, i Nidzica, i Kownatki, i Frąknowo, i.....echhh... Odpowiedz Link
rafae Re: Olsztyn 27.03.10, 20:37 nieee.. no olsztyn the best jest, w pizdu.. jakby nie lądował, cały z pazłotka.. czub, i czubek.. tam naj i haj.. szczyty same.. co promujemy? Odpowiedz Link
mappi Re: Olsztyn 27.03.10, 22:11 wiem powtarzam się...ale to pierwszy wątek o moim mieście staram się...a od czegoś wyjśc muszę ten zespół olsztyński prezentowałam już ale tego akurat chyba nie shannon Odpowiedz Link
listopad02 Re: Olsztyn 27.03.10, 22:26 Powiedz którędy spacerujesz, może Olsztynianin wyjdzie na spokanie. Odpowiedz Link
mappi kurcze 27.03.10, 22:37 ...a ja myslałam...że to ino kropka na mapie ten Olsztyn ech...świat jest naprawdę mikro ...bardzo mikro Odpowiedz Link
mappi Re: Olsztyn 28.03.10, 20:17 koncert LAO CHE w Olsztynie a tu Was mam a maju na kortowiadzie....ale to poufna informacja jeszcze jest więc ciiiiiiiichosza Odpowiedz Link
bugelka Re: Olsztyn 28.03.10, 20:22 Mappi, coś Ci na ucho powiem. Moja przyjaciółka pod Olsztynem mieszka; niedaleczko. A druga (to już koleżanka - nie przyjaciółka) w Olsztynie. No i parę innych osób w pobliżu też Odpowiedz Link
lunamoth Re: Olsztyn 28.03.10, 22:09 Ja też można tak powiedzieć, że z Olsztyna Uczyłam się w jakże pięknym LO1 Mickiewicza :d Moje ukochane miasto, do którego planuję wrócić. Mappi a Lao Che na Kortowiadzie to nie taka tajemnica^^ www.kortowiada.pl/ Lao Che, T.Love, Hey Odpowiedz Link
mappi Re: Olsztyn 29.03.10, 15:32 ech...no nie da się Wam zimponować no nie da....no niczym normalnie.....no nijak no Odpowiedz Link
lunamoth Re: Olsztyn 29.03.10, 16:44 Wrzucaj więcej Olsztyna bo ja za nim tęsknie! Chcemy więcej! Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Olsztyn 29.03.10, 18:34 da się, da... jezioro mnie powaliło na kolana... w moich rejonach nawet Wisła wygląda jak potoczek, tubylcy ubierają gumiaki i już są na drugiej stronie piękne zdjęcie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Olsztyn 01.04.10, 22:37 Mappi, Jak Ty jesteś z Olsztyna, to napewno znasz takiego Krzyśka. No wiesz, taki ciemny i nosi dżinsy. Bo on mi stówę wisi. To jak ? Spytałabyś go kiedy odda ? Odpowiedz Link
bursztynula Re: Olsztyn 28.04.10, 23:42 jeszcze nie teraz... a polityczna pamięć nie bywa zbyt trwała chyba Odpowiedz Link
lolcia-olcia Antałek.. 29.04.10, 07:22 ehhhh działo się ... W wakacje często bywam w tamtejszej okolicy Odpowiedz Link
mappi FUN LOVIN`CRIMINALS 28.05.10, 22:51 w olsztynie p.s...na takim zadupiu ...aż sie wierzyć nie chce Odpowiedz Link