Dodaj do ulubionych

Portale randkowe

08.04.10, 22:08
Wybaczcie że piszę, ale.....chyba tej kwestii nie zdążyłem
omówić.........chyba....a jeśli nawet to trudno
Tym razem konkretnie:

Według Was ilu lat (tak to nie pomyłka, napisałem LAT) potrzeba aby na wyżej
wymienionych kogoś poznać? Nie mówię rzecz jasna o jakimś nie wiadomo czym
,ale zwyczajnym nawiązaniu znajomości z kobietą, spotkaniu się, może
kontynuowaniu znajomości ......rozumiecie co mam na myślismile

Obserwuj wątek
    • lilyrush Re: Portale randkowe 08.04.10, 22:16
      A Ty myślisz,ze to jest proste pytanie?
      można w tydzień poznać, spotkać się i przestać spotykać.
      można to samo robić miesiąc, można i 2 lata. choć wtedy to już chyba pod jakiś
      związek podpada???
      Można sie poznać, pisać i gadać przez telefon 3 m-ce i sie nie spotkać. Dla mnie
      to maksymalny czas jakie dawałam miłośnikowi wirtualnego życia na decyzje.
      Generalnie dość szybko należy sie zweryfikować- ludzka zdolność kreowania siebie
      i swego życia jest nieograniczona
      • zarovich Re: Portale randkowe 08.04.10, 22:27
        Nie w tym rzecz. Chodziło mi raczej ile lat należy czekać aż trafi się osoba
        która nas (w tym wypadku mnie) zaakceptuje i w ogóle zechce nawiązać znajomość i
        po czasie spotkać się.
        • lilyrush Re: Portale randkowe 09.04.10, 13:56
          jak masz czekać lata to nawet nie warto. Albo sobie na podstawie korespondencji
          przypadacie do gustu szybko, albo to nie ma sensu.
          W ogóle bardzo polecam ten watek:

forum.gazeta.pl/forum/w,23941,103681613,103681613,czego_kogo_faceci_szukaja_na_portalach_randkowych.html
          tam juz zrobiono chyba najbardziej wyczerpującą analize
          • zarovich Re: Portale randkowe 09.04.10, 17:35
            Najpierw musi w ogóle dojść do tej korespondencji....moja gęba na fotce jednak
            stanowi sporą przeszkodęsmile
    • pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Portale randkowe 08.04.10, 22:19
      Nie wiem, ilu tobie potrzeba.
      Mi wystarczył jakiś tydzień na Sympatii, żeby poznać kogoś, z kim w ciągu następnych 2 lat wymieniłam jakiś tysiąc maili, albo i lepiej, byłam z nim w górach (ale nie wyłącznie we dwoje), spotykaliśmy się, jakieś spacery, wycieczki, wspólne lektury, filmy, muzyka. Dużo mieliśmy wspólnego, ale końcu nasze drogi się rozeszły. Jednym z powodów była spora odległość.
    • aglajaa.a Re: Portale randkowe 08.04.10, 22:20
      "Wybaczcie że piszę"
      nooo, ale wejście sobie robisz, Chłopak...

Ile lat(?) Mam kolegę, który siedzi już na pewnym portalu czwarty rok... kobiet "przerobił" poznał znaczywink sporo, ale nie trafił na tę jedyną... Inny spędził na jakimś trzy lata aż wreszcie znalazł...

Ja, kiedyś... daaaawno temu, mając pewną przygodę z czymśtam, w ciągu miesiąca poznałam kilku fajnych ludzi, w rzeczywistości niewirtualnej także, nawet sie chyba zauroczyłam wówczas... echhh.. stare dziejebig_grin

Jak już jakaś kobieta Cię zainteresuje nie trac czasu na zbyt długie pisanie, dąż do szybkiego spotkania... to jest normalniejsze, chyba... bo później zaczynają się kreować jakieś mylne wizerunki, wyidealizowane zbytnio...
      • aretah Re: Portale randkowe 08.04.10, 22:29
        aglajaa.a napisała:
        > Jak już jakaś kobieta Cię zainteresuje nie trac czasu na zbyt
        długie pisanie, d
        > ąż do szybkiego spotkania... to jest normalniejsze, chyba... bo
        później zaczyna
        > ją się kreować jakieś mylne wizerunki, wyidealizowane zbytnio...
        >
        Agla, masz rację. Spotkać się, spotkać i jeszcze raz spotkać.
        Ja przez brak spotkania straciłam ostatnio rok z życiorysu w związku
        z pewnym panem M. A tak byłoby jasno i prosto. Bez żadnych ochów i
        achów.
        Teraz pozostało mi tylko powiedzieć: eeech
    • aretah Re: Portale randkowe 08.04.10, 22:23
      mnie się nigdy nie udało poznać kogokolwiek na takim portalu, więc
      nie mam doświadczenia...
    • aglajaa.a Re: Portale randkowe 08.04.10, 23:47
      Pokusiłam się znów o kilka myśli... Tobie się pewniee i tak nie przydadząwink

Widzisz, nie każdy ma tę umiejętność czarowania w necie kobiet. Ty jesteś prawdziwy, to jest fajne, czarować nie potrafisz i chyba nie widzisz w tym sensu, jednak kobiety liczą często właśnie na coś o posmaku czarowania, jakoś je przeciez trzeba zachęcić do swojej osoby, nieee(?) To chyba nie jest łatwe i można zginąć w tłumie innych, którzy pieknymi gładkimi słówkami karmic potrafią... Czasami zdarzają się kobiety, które jednak celują w prawdę... wówczas musisz szybko działać... kuuurde, jakis facet powinien się wypowiedzieć, jak to się robi, bo ja się nie znam, mnie zawsze zafascynować potrafili mężczyźni, którzy czytają, duuużo czytają... można wstawić zdjęcie biblioteczki na przykład i rozkochać pannę tytułami w tejżebig_grin

Jesteś ciekawym facetem i atrakcyjnym, pod każdym względem, tak fizycznym też(!) ale w necie jakoś szczególnie trzeba kogoś sobą zainteresować, nie wiem jak.. ja tego nie potrafię, ja uskuteczniam antyreklamęsmile
      Jedyna rada na którą mnie stać to to byś nie rozwlekał znajomości i starał się doprowadzać do spotkania, bo im dłużej będziecie pisać tym będzie mniej ciekawie (podejrzewam, że antyreklama własnej osoby w Twoim wykonaniu zadziaławink) bądź będzie za ciekawie, będziecie się nakręcać wzajemnie obierać kurs na idealność i te wyobrażenia zaczną majaczyć zbyt intensywnie i podczas spotkania może być rozczarowanie, może ale nie musi, tylko ktoś może nie udźwignąć własnego wizerunku ideału który druga osoba sobie stworzyła w głowie...
      • zarovich Re: Portale randkowe 08.04.10, 23:54
        Może masz rację, w niektórych miejscach to na pewno.
        Ale przez blisko 2 lata zabawy na takim portalu (portalach) mogę jedynie
        stwierdzić że odpadałem na etapie wizualnej selekcji.
        A jeśli nawet zdarzyła się panna (w sumie 2-3 "egzemplarze") która miała ochotę
        na korespondencję, to ewakuowała się gdy po jakimś miesiącu czy dwóch
        proponowałem spotkanie. Ot i wszystkosmile
        Ogólny bilans jest tragiczny, może nawet tragikomicznysmile

• aglajaa.a Re: Portale randkowe 09.04.10, 11:46
          Dwa miesiące??? To jakieś pisarczyki były... W ciągu tygodnia intensywnej wymiany mysli, maili czy czego tam, powinna propozycja spotkania mieć miejsce, szczególnie jeśli jesteście z jednego miasta...

eee tam Fripek, mogę z łatwością obalić Twoją teorię... brzydal jestem, a jednak udało mi się kiedyś tam poznać kogoś bardzo szybko... nooo i nie był to brzydalsmile (żebyś nie mówił, że brzydal lgnie do brzydalabig_grin)
      • fripo Re: Portale randkowe 08.04.10, 23:57
        Agla na portalu randkowym 99% sukcesu to wygląd, 1% to osobowośćsmile
        • lilyrush Re: Portale randkowe 09.04.10, 13:55
          to jak wytłumaczysz szerokie zainteresowanie moim profilem na którym nigdy nie
          było zdjęcia?

• zarovich Re: Portale randkowe 09.04.10, 17:37
            Też tak miałem. Zainteresowanie się kończyło w momencie udostępnienia zdjęć.
      • gyubal_wahazar Re: Portale randkowe 09.04.10, 12:34
        >można wstawić zdjęcie biblioteczki na przykład i rozkochać pannę tytułami w tejżebig_grin

Cześć Agluś smile

Nie taję, że podziałałaś mi na wyobraźnię tą biblioteczką. Jak szacowałabyś
        szanse rozkochania Panny przez właściciela takiej (próbka dość reprezerwatywna;
        wszystkie przeczytane) ?

1) Advanced Cascading Style Sheets
        2) PHP and MySQL Web Development
        3) Joomla! Bible
        4) Dreamweaver Reference Manual
        5) Harrington on Cash Games
        6) Holdem Poker for Advanced Players
        7) Technical Analysis for Financial Markets
        9) Witkacego portret wielokrotny
        10)Sklepy cynamonowe
        • robert.83 Re: Portale randkowe 09.04.10, 13:16

Teraz rozumiem dlaczego mi się Ciebie dobrze czytasmile. Pozdrawiam.
          • gyubal_wahazar Re: Portale randkowe 09.04.10, 14:38
            Dzięki smile Tylko, że teraz to ja nie rozumiem smile Też IT, poker czy Witkac ?
            • robert.83 Re: Portale randkowe 09.04.10, 15:13

IT, finanse, poker w planachsmile. Na resztę nie starcza półki.
              Zamiast Witkacego mam Vademecum żeglarstwa morskiego, zamiast
              Dreamweavera (dobrze pamiętam?) mam Oracle'a i coraz więcej SQL
              Server, zamiast chyba analizy technicznej mam rachunkowość zarządczą.

Ps. podrzuć jakiś tytuł pokerowy dla cieniasów (prośba serio).
              • lilyrush Re: Portale randkowe 09.04.10, 15:38
                hmm...dokumentacja do Oracle to jest na płytce...przynajmniej mojego Oracle
                • robert.83 Re: Portale randkowe 09.04.10, 15:47

Jak nie na płytce to na Oracle Technology Network, ale...
                  • lilyrush Re: Portale randkowe 09.04.10, 15:58
                    wiem, wiem te książki tak ładnie na półce wyglądają tongue_out
                • gyubal_wahazar Re: Portale randkowe 09.04.10, 17:10
                  Brawo Lily smile

No i jest w saku. Myślał chłopak, że jak przed dziewczynami to pochojrakuje
                  komputerowo, a tu kicha.

Nie ma lekko, Robert smile Na drugi raz się przygotuj, nim zablefujesz ! wink

PS Może jeden z tych Orakli to 3.11 a drugi 95 ?
                  • mappi Re: Portale randkowe 09.04.10, 17:24
                    hehesmile
                    nie ma to jak oczytany jajnikbig_grin

Lilawink
                  • aglajaa.a Re: Portale randkowe 09.04.10, 18:52
                    Ale żeście się uwzięli z tym czymś, o czym "normalni" ludzie nie mają pojęcia...
                    I saras, sze chojrakuje komputerowo...

/ja napisałam o Szulcu, czasami robię rażące błędy ortograficzne i nikt mi tego nie wypomina, aż czasami dziwię się...wink/
                    • gyubal_wahazar Re: Portale randkowe 09.04.10, 20:02
                      Agluś smile

Pozwól na słówko ... Tak miedzy nami, to rażące błędy ortograficzne robisz.
                      Jedno co Cię tłumaczy to te ślicznie rozmarzone oczyska wink
                  • robert.83 Re: Portale randkowe 09.04.10, 19:09
                    gyubal_wahazar napisał:

> Nie ma lekko, Robert smile Na drugi raz się przygotuj, nim zablefujesz ! wink

smile

Na drugi raz się przygotuj, nim
                    sprawdziszwink. Ty tu jesteś
                    pokerzysta przecież.

Chojrakowanie przed dziewczynami knigami IT lub knigami w ogóle to chyba pomysł
                    taki se.
                    • gyubal_wahazar Re: Portale randkowe 09.04.10, 19:48
                      Robert, to jakieś religijne te Twoje książki. Na każdej coś o wyroczni stoi

Lilka smile

Dawaj zaraz fotę tej płytki (najlepiej w stroju kąpielowym), bo Robert zaraz
                      znów moje śmiałe blefy zdemaskuje smile

• robert.83 Re: Portale randkowe 09.04.10, 19:56

Nie mówię, że to dobre książki,heh , ale cały czas myślałem, że są do tej
                        właśnie wyroczni... chyba przejrzę je jeszcze raz (w końcu wiesz... kupiłem, bo
                        ładnie wyglądajątongue_out, wypadałoby zajrzeć).

Z tym pokerem to pojechałeś dość mocno - na początek... po miesiącu... po
                        pierwszych 5000$... smile Ja to wiesz, ten... myślałem o jednej książce, której
                        zawartość mógłbym sprzedawać przy grze z chrześniakami o stawki rzędu paczki żelek.
                        • gyubal_wahazar Re: Portale randkowe 09.04.10, 20:07
                          smile)))))))))))

Pewnie, że by wypadało, ale rozumiem, że tylko z nabożną czcią i skupieniem ?

Jak z chrześniakami to może lepiej zacząć od turbo-kuku ? smile
                          • robert.83 Re: Portale randkowe 09.04.10, 20:13

Turbo-kuku brzmi fajnie, dynamicznie tak.
                            Do tego jak mniemam powinienem sam sobie znaleźć podręcznik?
                            Po pierwszych 200 pln przejdę na ultra kuku?smile

A tak serio... te chrzty to nie były jakoś ostatnio. Moja chrześnica mogłaby zagiąć z matmy pewnie nie jednego studentasmile... i mniebig_grin.
                            • gyubal_wahazar Re: Portale randkowe 09.04.10, 20:33
                              Reference manual, user guide, parę howto, turbo-kuku MFC i garść RFC.
                              Wszystkiego raptem 3 DVD-ki na blaszkę i przy odrobinie czujności możesz
                              zaryzykować starcie z hardcorowcami z 2-giej B. Ale nie wyżej smile

• robert.83 Re: Portale randkowe 09.04.10, 20:44
                                Do not underestimate the power of druga klasasmile.
                      • lilyrush Re: Portale randkowe 11.04.10, 21:44
                        gyubal_wahazar napisał:

> Dawaj zaraz fotę tej płytki (najlepiej w stroju kąpielowym), bo Robert zaraz
                        > znów moje śmiałe blefy zdemaskuje smile
                        >
                        No nie sądzisz, ze ja ma takie paskudztwa w domu. Starczy, ze z tym pracuje. I
                        ja z tym trochę drugim Oracle EBS wink
                        W stroju kąpielowym to nie będę Was małolaty zniesmaczać widokiem starszej pani wink
                        A w domu to mam Jane Austin i Inteligencje Erotyczna na pierwszym planie...
              • gyubal_wahazar Re: Portale randkowe 09.04.10, 16:58
                Dla zupełnie początkujących - Roy Rounder - No Limit Hold'em Secrets
                Całkiem barwne historyjki z niedużą tylko ilością bebechów technicznych.

Na 2-gi ogień - Harrington on Cash lub jeśli wolisz turnieje (i ew SnG) -
                Harrington on Holdem.

Za pierwsze wygrane 35$ bodajże, miesiąc w Deuces Cracked i ściągnięcie tony
                filmów szkoleniowych. Jeśli po miesiącu Ci się nie znudzi - za 50$
                Holdem Manager. A na tilta najlepiej jakiś odcinek tego tutaj :

www.youtube.com/watch?v=7JUNc4gaw4U
                Gość mnie rozczulał do łez. Reverse twilight, lunchables i jeszcze jak mu - w
                końcu pokerowemu pro - babcia wparowała do pokoju. Miodas smile
                • gyubal_wahazar Re: Portale randkowe 09.04.10, 17:02
                  No i 3 kultowe filmy :

1) Rounders
                  2) From busto to robusto www.deucescracked.com/robusto
                  3) One of a kind www.youtube.com/watch?v=K6qcKbSn1cw
        • lilyrush Re: Portale randkowe 09.04.10, 13:53
          o rany..informatyk czytający jedyną książkę nad która w całym życiu zdarzyło mi
          sie zasnąć wink

A poważnie- zdjęcie biblioteczki potraktowałbym jako objaw dziwactwa
          • gyubal_wahazar Re: Portale randkowe 09.04.10, 14:41
            Harrington ? Nit straszny. Też przysypiałem chwilami, ale później się rozkręcił
        • aglajaa.a Re: Portale randkowe 09.04.10, 14:43
          Hmm... informatyk - pokerzysta studiujący rynki finansowe... eee.. tym Witkacym i Szulcem sie możesz ratować (mnie właśnie ta półka najbardziej by interesowaławink) nooo ale przecież za informatykami panny szaleją (ja tak ogólnie wszystko wkładam do worka informatyk bo nie znam się na tym za bardzo). Ty się pytasz czy masz szanse rozkochania panny(?)wink

Naprawdę napotkałam kogoś kto miał zdjęcie biblioteczki... człowiek szalenie interesujący, pięknie operujący słowem, noooo ale przy takiej biblioteczce to naturalne... dziwak(?) moze i tak, ale jedni szukają w ludziach filozofii, wrażliwości na słowo, na człowieka, umiejetności głębszego wejrzenia a inni... sprawdzają stan konta, może szukają codzienności, normalności może... tylko kto powiedział, ze małe dziwactwa nie mogą być "normalnością"(?)

Odrzucając zdjęcia z super wypasionym autem (tak sie mówi?) wolę biblioteczki oglądać... bo one bardziej stanowią o tym Kim ktos jest, niż co on ma... Ważniejsze jest Kim jest... jakim człowiekiem... jest...
          • lilyrush Re: Portale randkowe 09.04.10, 15:05
            moj eks był informatykiem, ja mam uraz
            nie mama nic do filozofów, jeden z moich najlepszych przyjaciół ma jeden ze
            swoich doktoratów z filozofii właśnie i wykłada na KULu. Biblioteczka oszałamia
            i nie daje sie zmieścić na zdjęciu. Uwielbiam z nim gadach, podróżować,
            filozofować smile
            Ale do życia na co dzień w moim świecie to on sie absolutnie nie nadaje. Wstać
            bo dziecko w nocy płacze? wstać rano do pracy? Spieszyć sie gdzieś? nie no, nie
            ma szansy...

zasnęłam nad Sklepami Cynamonowymi, ale ja umysł ścisły jestem
        • zarovich Re: Portale randkowe 09.04.10, 17:38
          Albo Head First Design Patterns.............furory tym nie zrobię hyhyhhyhy
    • listopad02 Re: Portale randkowe 09.04.10, 14:46
      Nie wiem, ale znam związki, małżenstwa, które są dobre, nie mówie o portalach, ale o poznaniu zwykłym.
      I jak zaobserwowałem, Ci ludzie spotkali sie przy jakiejś okazji i od razu pokochali, za tydzień byi parą, a za rok małżenstem.
    • mortis74 Re: Portale randkowe 09.04.10, 16:41
      no dobra
      a pytanie mam
      kiedyś jakoś tak bez netu każdy jakoś sobie dawał radę nie ?
      więc nie kumam tak bardzo tej sytuacji
      wygodnictwo chyba ?
      • mappi Re: Portale randkowe 09.04.10, 17:21
        ..bo wtedy działała poczta pantoflowa
        Kolego Drogi
        big_grin
        • mappi Re: Portale randkowe 09.04.10, 17:27
          ...i radio wolna europabig_grin
    • tapatik Re: Portale randkowe 10.04.10, 23:59
      Gdy swojego czasu miałem konto na pewnym portalu randkowym, to wystarczyło mi
      1/6 roku, aby się umówić.

Kiedyś na innym forum czytałem wypowiedź dziewczyny, która twierdziła, że w
      ciągu 2 lat była na mniej więcej stu randkach z mężczyznami poznanymi przez
      Internet. Tak na dobrą sprawę to co tydzień chodziła na randkę, stwierdzała, że
      potencjalny absztyfikant Jej nie pasi, szukała następnego, klikała z nim kilka
      dni, umawiała się...

Jedna osoba pozna kogoś pierwszego dnia, inna będzie wisieć latami i z nikim nie
      będzie mogła się umówić.
      To jeszcze zależy czy Ty sam odzywasz się do innych dziewczyn, czy tylko masz
      tam profil. Jeśli jesteś aktywny - zwiększasz swoje szanse.

Pamiętaj, że kobiety, które zakładają konta na portalach randkowych tez chcą
      kogoś poznać.
      • zarovich Re: Portale randkowe 11.04.10, 11:30
        Oczywiście że byłem aktywny. Przez tak długi okres czasu można było wykazać się
        sporą aktywnością. Pisałem do bardzo wielu bardzo różnych kobiet. Nieco
        eksperymentowałem z opisem. Próbowałem różnych sposobów. Ale to wszystko bez
        znaczenia było bo i tak prawie za każdym razem była taka sama reakcja czyli
        zignorowanie.
        Sądzę, że wszystko rozbijało się o fizyczność, bo jednak kobiety mają tam
        zdecydowanie duże powodzenie i mogą sobie wybierać i przebierać - więc dlaczego
        niby jakaś panna ma odpisywać paszczakowi, jeśli tylu przystojniaków się nią
        interesuje?
        Możesz masz jakieś genialne recepty? Bo zero spotkań po tak długim czasie (grubo
        ponad 1.5 roku......może więcej) to jest żenada i raczej pokazuje, że nie mam
        tam czego szukać. A skoro kompletnie mi nie wyszło w takim miejscu, to dlaczego
        miało by się udać gdzie indziej?
        • fripo Re: Portale randkowe 11.04.10, 12:00
          Zaro spróbuj z brzydkimi kobietami, innej rady nie ma. Jeśli szukasz
          ładnej i wartościowej to nie widze szans ( o ile Ty jestes tak
          brzydki ja sie opisujesz).
          Czasem odnosze wrażenie, że masz wysokie wymagania...zbyt wysokie..
          • zarovich Re: Portale randkowe 11.04.10, 12:09
            Wcale nie pisałem do ładnych. Do zwyczajnych dziewczyn, które codziennie widuję
            na ulicach.
            A wymagania mam bardzo przeciętne. Co w niczym nie zmienia faktu, że jeśli
            kobieta w ogóle (podkreślam to słowo: w ogóle) nie będzie mnie pociągać
            fizycznie....to raczej szkoda zachodu.
            Ale nie jestem bardzo wymagający pod tym względem, może być daleka od ideału.
            Mam naprawdę spory próg tolerancjismile
            • fripo Re: Portale randkowe 11.04.10, 12:16
              Zaro to po co pisałes o tym spadaniu z wysokiego konia???
              Ja też nie mam dużych wymagań, im starszy tym bardziej patrze na
              wnętrzesmile
              • zarovich Re: Portale randkowe 11.04.10, 12:24
                Dla mnie wysoki to prawie każdybig_grin A mówiąc poważnie - jaki jest sens zagadywania
                kobiety które w ogóle nie są w moim typie? Powiem tylko, że zdarzyło mi się to
                zrobić, a efekt był podobnybig_grin

Wnętrze powiadasz? Cóż, sądzę, że jedno i drugie jest istotne. Bo brak
                interesującego wnętrza uniemożliwia dłuższe (czasami krótsze też) obcowanie z
                daną osobą, a brak atrakcyjnego dla nas wyglądu......uniemożliwia chyba
                wszystko, a przede wszystkim wyklucza element intymny - z wnętrzem nie idzie się
                do łóżka, prawda?wink
                • fripo Re: Portale randkowe 11.04.10, 12:33
                  No nie idzie, ale dla interesującej osobowości można na wiele
                  niedostatków przymknąć okosmile
                  Może ja nie powinienem tego pisactongue_out , ale moim zdaniem kobiety zbyt
                  wielka wage przywiązują do swojej powierchowności, mysląc, że to
                  wystarczy. Nie potrafiłbym bym byc nawet z miss swiata, jeśli jedyne
                  co by mi zaoferowała to seks (wstyd sie przynać, ale taka jest
                  prawda)
                  • lilyrush Re: Portale randkowe 11.04.10, 21:51
                    Dlaczego wstyd? Święta prawda.

Nie umieszczajcie zdjęć i rozkochajcie w swoim wnętrzu, poczuciu humoru, cieple
                    i czułości. W sypialni zawsze można zgasić światło wink
                    • fripo Re: Portale randkowe 11.04.10, 22:00
                      Jak się kocha to nie gasi sie światła.........
                  • tapatik Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 21:53
                    Jak Was dwóch zacznie się nakręcać, to szkoda na forum wchodzić...

Zarovich, daj mi link do swojego profilu, to się zastanowię co bym zmienił. Może
                    być na priv.
                    • fripo Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 22:03
                      A co ja takiego pisze niezgodnego z prawda?? Brzydal to brzydal,
                      nawwet jeśli cudem znajdzie kobiete to i tak będzie brzydalemsad
                    • czarny.onyks Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 22:12
                      dodałabym jeszcze, że frustracją,
                      brakiem wiary w siebie,
                      złym podejsciem do kobiet i z złym zdaniem o nich
                      nic nie zdziałacie...
                      wręcz przeciwnie to odpycha .....nawet tu na forum....

brzydota to jedno, gdy rekompensuje je piękne wnętrze...zresztą każdy szuka
                      innego piękna....

ale to, co piszecie...żal, frustracja, złość, niedowartościowanie, złe zdanie o
                      kobietach...i niedojrzałość....
                      to wszystko, aż wylewa się z Was....i to odpycha....

gdyby było tak, ze kobiety szukają tylko pięknych i bogatych.....
                      to skąd brałyby się pary zupełnie zwyczajnych ludzi?
                      albo zwyczajnych facetów z super laskami....
                      albo super facetami ze zwyczajnymi dziewczynami?

mnie tez podeślij....powiem Ci jak to widzi kobietasmile
                      • fripo Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 22:37
                        > gdyby było tak, ze kobiety szukają tylko pięknych i bogatych.....
                        > to skąd brałyby się pary zupełnie zwyczajnych ludzi?

Bo ludzie boją się samotności i obniżaja wymagania. Każdy jeśli
                        maiłby wybór to chciałby byc piękny i bogatysmile

> albo zwyczajnych facetów z super laskami....
                        > albo super facetami ze zwyczajnymi dziewczynami?

Kwestie finansowe-sława, pieniądze to przyciąga Onyskiesmile Ale
                        przeceiż Ty o tym wiesz więc opo co zadajesz takie pytania??

ale to, co piszecie...żal, frustracja, złość, niedowartościowanie,
                        złe zdanie o
                        > kobietach...i niedojrzałość....
                        > to wszystko, aż wylewa się z Was....i to odpycha....

Sory, ale nie czuje sie niedojrzały, a frustracja jak najbardziej
                        TAK, bo musze się kroić cierpieć żeby było normalniesad O młodości
                        straconej nie wspomne
                      • fripo Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 22:43
                        I nie szukam tu partnerki życiowej więc to czy odpycham kobiety jest
                        dla mnie bez znaczeniasmile Real Onyksie wszystko weryfikuje, możesz
                        wypisywać tu o pięknych wnętrzach ble ble bla bla, a prawda jest
                        niestety inna i nawet mi się ona podobasmile Brzydale nie powinni sie
                        rozmnażaćsmile
                        • czarny.onyks Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 22:52
                          najgorsze jest jednak to, że Wy kochani panowie
                          jesteście jak ten jak koń, co ma klapki na oczach...
                          widzi tylko drogę przed sobą...nie widzi nic obok....

ta zawziętość w bronieniu swoich racji....
                          a może czas uwierzyć, że może być inaczej?
                          spróbować, walczyć na nowo?

by potem nie żałować, że się nie próbowało....
                          • fripo Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 22:59
                            Nie mam klapek na oczach, ale nie lubię karmic sie kłamstwem,
                            brzydze sie tymsad

W kwestii prób nie mam sobie NIC do zarzucenia, było
                            ich wiele, a przyczyny porażek znamsad I boli mnie, że tyle
                            wspaniałych kobiet moge se jednynie na nk poogladać, gdyż na nic
                            więcej oprócz znajomości nie mam szanssad Boli jak cholera Onyskiesad
                            Gdybym potrafił to z chęcią był ryczał teraz.
                            • czarny.onyks Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 23:05
                              to rycz...dziś jest dobry dzień...
                              płacz oczyszcza....
                              a ja kolejny raz oglądam List w butelce...i też łzy lecąwink

a potem zacznij żyć....

być może przyczyna porażek bywa inna niż myślisz....
                              tylko o tym nie wiesz....

bo wygląd.....coś niecoś widziałam...i myślę, że problem tkwi w czym innym....
                              czasem nie umiemy się sprzedaćwink...a czasem jesteśmy nudni, nieciekawi....czasem
                              odpychamy ludzi nieświadomie...

szukasz ideału kobiety....zwykłe kobiety Cię nie interesują...
                              równocześnie wierzysz, że super laska na Ciebie nie spojrzy....

może Ty nie szukasz tak naprawdę??może wcale nie chcesz z Kimś być?
                              • fripo Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 23:12
                                nie chce superlaski, wystarczy przeciętna. Tyle tylko, że jest to
                                poza moim zasięgiemsad Takie życie co ja moge jeszcze zrobić, chyba
                                tylko chirurg plastyczne, ale czy to nadal będe ja??? Wtedy zatrace
                                świadomość i może to się w szpitaliu skończycsad
                                Nie wiem czy szukam dziewczyny, teraz jestem zmęczony tym wszystkim,
                                nawet sensu głębszego nie widze
                                A płakac nie mam zamiaru bo to nie w moim typiesmile
                                • mi-l-ja Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 23:16
                                  nie chce superlaski, wystarczy przeciętna

akurat hehe
                                  • czarny.onyks Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 23:19
                                    miesza chłopak zeznania....

raz chce super laski, raz zadowoli się przeciętną....
                                    • mi-l-ja Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 23:21
                                      oczywiście, że chce superlaskę, bo ma gwarancję, że dostanie od niej
                                      kosza i będzie mógł dalej się umartwiać uncertain
                                      poza tym dla niego uroda jest baaaardzo ważna, ale o tym chyba nie
                                      trzeba pisać heh
                                      • fripo Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 23:35
                                        Dla mnie ważna jest przede wszystkim MOJA urodasmile
                                        • czarny.onyks Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 23:41
                                          ciągle tylko Ja.....Moja.....

a co możesz dać drugiej osobie?
                                          • fripo Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 23:50
                                            O tym będe martwił sie po zmianie wyglądusmile
                                    • fripo Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 23:33
                                      Nic nie mieszam w przeciwieństwie do innyhtongue_out
                                      Ale nic nie miałbym przeciwko superlasce jeśli sam byłbym
                                      superprzystojniakiemsmile
                                  • fripo Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 23:24
                                    Nie mam możliwości przekonania Cie.
                            • mi-l-ja Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 23:08
                              moim zdaniem żenująca prawda jest taka, że Ty Fripeńku w głębi duszy
                              marzysz wyłącznie o superlasce - nie interesują Cię przeciętne
                              dziewczyny, że o tych poniżej przeciętnej nie wspomnę...

pisząc przeciętne mam rzecz jasna na myśli urodę, bo przecież to ona
                              jest w życiu najważniejsza, prawda? uroda i kasa, kasa i uroda...
                              • fripo Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 11.04.10, 23:23
                                A tu sie mylisztongue_out Pokazałbym foty dziewczyn do których startowałem,
                                to byś się zdziwiłasmile
                                I nie przecze, w zyciu liczy sie kasa i uroda, uroda i kasasmile i
                                dorzuciłbym inteligencje do tego, że o zdrowiu nie wspomnesmile I
                                oczywiście chciałbym tego dla siebie żeby była jasnoścsmile
                    • zarovich Re: Jak Was dwóch zacznie się nakręcać.... 16.04.10, 23:23
                      Dzięki za troskę. Niestety znajduje się tam moja fotka.
                      A opisów na profilach miałem kilka, może po prostu nie mają one zbyt dużego
                      znaczenia skoro ich autor do urodziwych nie należy?
    • lunamoth Re: Portale randkowe 11.04.10, 14:50
      Ja się nawet zarejestrowałam na kilku portalach ale co z tego jak nikt nie
      napisze? BEz sensu...
      • fuks0 Re: Portale randkowe 11.04.10, 21:26
        To napisz sama.
        • krecikowy_swiat Re: Portale randkowe 19.04.10, 09:16
          Zgadzam się całkowicie. Nie ma co się smucić lunamoth, warto wykazać
          się inicjatywą, pokazać zainteresowanie. Szczęście samo nie
          przyjdzie.
          -------
          Jesteś gotowy na miłość? Wejdź na
          MyDwoje.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka