listopad02 09.05.10, 16:26 Czy jest tu panna na wydaniu. www.youtube.com/watch?v=4olJWIzQLKU Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
listopad02 Re: Stare hity:D 09.05.10, 16:29 "wielka improw" z filmu tv a kondratiuka "big bang" www.youtube.com/watch?v=kxQIrt7WUIw Odpowiedz Link
listopad02 Re: Stare hity:D 09.05.10, 16:30 wniebowzieci www.youtube.com/watch?v=5JD7BaUIDtE Odpowiedz Link
marzec-love Re: Stare hity:D 09.05.10, 19:05 jako dziecko uwielbiałam czeskie(czechosłowackie) filmy-pamiętasz ARABELE,albo Szpital na peryferiach? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Stare hity:D 09.05.10, 19:11 o! Arabela... pamiętam... zawsze chciałam mieć zaczarowany pierścionek... Odpowiedz Link
rafae Re: Stare hity:D 09.05.10, 19:20 "jako dziecko uwielbiałam czeskie(czechosłowackie) filmy-pamiętasz ARABELE,albo Szpital na peryferiach?" Odpowiedz Link
marzec-love Re: Stare hity:D 09.05.10, 21:44 o! dzięki-to było lepsze niż ,,najlepszy zestaw dla mojej Krysi".Muzyki także posłuchałam-przydajesz się.DOBREJ NOCY. Odpowiedz Link
rafae Re: Stare hity:D 09.05.10, 18:15 a ja czekam cierpliwie, na przetłumaczenie tego Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Stare hity:D 09.05.10, 18:18 zapewne pamiętasz "Shreka" i takie oto zdanie też pamiętasz: "to se jeszcze poczeka!" Odpowiedz Link
rafae Re: Stare hity:D 09.05.10, 19:04 to w międzyczasie, jak już szczekamy, to może muzy posłuchamy..? (interpunkcja w końsu sie zgodziła do trzech.. ) I tak w nawiasie ponawiam (jak ktuś ma tani/darmowy szoutkast, to niech da znaka..) Odpowiedz Link
kawamija Re: Stare hity:D 09.05.10, 22:02 ja to uwielbiam www.youtube.com/watch?v=KAeY0l2a9YQ Odpowiedz Link
mappi Re: Stare hity:D 09.05.10, 22:15 ...i takich programów w tiviku już nie ma ech www.youtube.com/watch?v=UJumjP4GKgU&feature=related Odpowiedz Link
kawamija Re: Stare hity:D 09.05.10, 22:30 i to, i to....ileż było róznych wykonań, a pamiętam jedynie to..........dawno, dawno temu usłyszane.... www.youtube.com/watch?v=bzg9mICO74E Odpowiedz Link
kawamija Re: Stare hity:D 09.05.10, 22:51 marzec-love napisała: > A pamiętasz Big Zbig Show? pamiętam....ale dziś staram sobie przypomnieć co mi tam gdzieś w duszy gra.......z dawnych lat....i z big zbig show nie przypominam sobie jakiegoś momentu, co by mi na dłużej pozostało gdzieś w głowie lub serduchu Odpowiedz Link
marzec-love Re: Stare hity:D 09.05.10, 23:04 o kurczaczek! przypomniałam sobie Stare Dobre Małżeństwo,jak dawno tego nie słuchałam! Listopad-Twój pomysł był świetny. Odpowiedz Link
kawamija Re: Stare hity:D 09.05.10, 23:05 i pamiętam dzień gdy usłyszałam tę pieśń, jako młode dziewczę..........i były gitary, i czasy za dużych i za długich swetrów, i podartych spodni dzinsopodobnych, i jakoś prościej było ........hmmmm....... "Kochanka trzeba mi takiego jak imperium Co by mnie brał tak jak ja daję - całą pełnią" "Nie bawią mnie umizgi bladych lowelasów Ich miękkich palców dotyk budzi obrzydzenie" zdania, które gdzieś tam w głowie zostają... zdania co ludzi zmieniają........ www.youtube.com/watch?v=vz1Hx5Ne6aU p.s Listopad wielka buźka.......dzięki Tobie powspominałam to i owo.........dzięki Odpowiedz Link
bugelka Re: Stare hity:D 11.05.10, 18:27 i jeszcze to: www.youtube.com/watch?v=L8S2bPwXVUY Odpowiedz Link