czarnooka.temperufka 22.05.10, 22:24 pierdolcie dalej z polotem o śniadankach, kolacyjkach i słoneczku. dosadne komentarze? miały być, miały być i jak zwykle skończyło się na słowach zapowiedzi. bo zabrakło czegoś. koza i po cholerę byłoby spotkanie z takimi pannicami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolcia-olcia Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 22:26 Temperufka bo to słowa w czyn trzeba zmienić i pierd#lenie o kwiatkach i pszczółkach się skończy Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 22:30 lolcia-olcia napisała: > Temperufka bo to słowa w czyn trzeba zmienić i pierd#lenie o kwiatkach i > pszczółkach się skończy Cześć Diablico co słychać w LBNie Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 22:44 hej jeszcze nie utonęłam, ale sądząc po ilości % nie wszyscy są tak jak ja wyluzowani Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 22:48 luuuuuuuuuuuuuuuuuzik to podstawa miłego wieczoru Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 22:50 mój już jest miły i wzajemnie miłego Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 22:29 czarnooka.temperufka napisała: > pierdolcie dalej z polotem o śniadankach, kolacyjkach i słoneczku. > dosadne komentarze? miały być, miały być i jak zwykle skończyło się na słowa > ch zapowiedzi. bo zabrakło czegoś. > koza i po cholerę byłoby spotkanie z takimi pannicami? te co spotkałem akurat fajne były a i ciebie chciały poznać i to nie za te teksty na forum tylko ot tak jak człowieka wyluzuj temp Odpowiedz Link
aretah Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 22:36 czarnooka.temperufka napisała: > koza i po cholerę byłoby spotkanie z takimi pannicami? nooo własnie koza, po cholerę ci spotkania z takimi pannicami, które ostrzyc ołówka nie chcą? przeciez to bez sensu? sens w tym aby pier...ć bez sensu Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 22:41 > przeciez to bez sensu? > sens w tym aby pier...ć bez sensu otóż to Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 22:42 wyluzujcie dziewczyny albo do kisielu www.youtube.com/watch?v=uHqjtZjRqVc&feature=related Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 22:43 eee my jesteśmy spokojne jak nigdy naprawdę... Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 22:39 > dosadne komentarze? miały być, miały być i jak zwykle skończyło się na słowach zapowiedzi. bo zabrakło czegoś. tzn. czego? Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 22:56 usiądźmy w kółeczku i pogadajmy co na śniadanko. panny mimozy oburzone czy co. luz. śmieszy mnie to tylko. śmieszy kiedy panny owijając w bawełnę próbują powiedzieć że to nie ich poziom. bo one nie temperufkują i nie rozmawiają o niczym poza słoneczkiem. tak ambitnie wznoszą się ponad wyżyny codzienności. i płaczą że się sprzedać nie umieją. bo kobieta to towar -sprzedać się musi. strugajcie sobie tych chłopów ale prawdziwych nie forumowych. ja wam forumowych nie będę ani temperować ani temperufkować -bez obaw. ale kiedyś wam się ten własny sosik znudzi. Odpowiedz Link
zarovich Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 22:59 ehh temperufka......naprawdę czasem stwierdzam że jesteś wymyśloną postacią Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 23:23 wyluzuj kobieto... przecież nikt Cię nie zmusza do czytania wątków w których sobie pierdolimy o słoneczku nikt też nie próbuje powiedzieć, że to nie jego poziom jakiegoś specjalnego wzrostu oburzenia też nie zauważyłam zauważyłam za to, że drażni Cię, kiedy nie jesteś w centrum uwagi i to nie tylko na tym forum... idę sobie usiąść w kółeczku i popierdolić z innymi mimozami, bo coś czuję, że nie jestem na bieżąco Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 00:02 zgłaszam wolny wniosek, coby oficjalnie założyć forumowe kółeczko mimóz, takie tematyczne, do pierdo.lenia o słoneczku i meniu śniadankowo-obiadkowo-kolacyjkowym... Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 10:53 ależ ja zawsze i wszędzie jestem w centrum uwagi. coś ci się pokręciło, może za długo już na forum forum siedzisz i głowka szwankuje od tych słoneczek. dopierdoliłaś się do dosadnych komentarzy na temat więc pisz laska. zauważ że nie dopieprzałam wam osobistymi tekstami. twa? jakies pieprzone kółeczko? kto nie płacze na waszą melodię jest tępiony? odechciało się pisać biedactwom bo wpadła na forum czarownica i one nie wiedziały co począć. śmieszne jesteście bo ja do wczoraj nawet waszego istnienia nie zauważałam. więc dlaczego ja miałabym być problemem dla was? pierdolcie jak potraficie, kto wam broni? pokażcie jakie jesteście naprawdę bez ukrywania sie pod mimozowatością. pierdolenie bez sensu? na szczęscie mimozy pierdolą tylko z z sensem. zawsze nowych którzy nie płaczą na waszą nutę tak tu traktujecie? Odpowiedz Link
zarovich Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:10 Heh, skąd Ty się wzięłaś dziewucho? Nie pomyliłaś aby forum? Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:14 pomyliłam. do pokoju bez klamek wpadłam -to dla mnie w sam raz. i mi się tak pomyłkowo do was zajrzało. a że lubię prowokować, szczególnie mimozy które udają uduchowione panienki ideały bez skazy to zostałam na trochę. Odpowiedz Link
zarovich Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:24 Zdążyłem to zauważyć. Równie dobrze ja mógłbym wejść na forum dla młodych matek... Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:29 ale od pewnego czasu jestem samotna więc mogę tu być. nawet jeśli nie płaczę z resztą mimoz. Odpowiedz Link
zarovich Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:32 Pewnie nie dłużej niż kilka dni Hehe jeśli będziesz tak długo jak chociażby ja.....to wtedy pogadamy moja droga Odpowiedz Link
hellish.monster Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:41 Taka twarda jesteś? Że napisałaś, że Cię jakiś pukał, ale w ostatecznym rozrachunku wrócił do swej kobiety i od razu szukasz następnego, który by Cię puknął... i to Ci nie przeszkadza, nie użalasz się nad sobą, nie płaczesz - jak my, mimozy... żałosne istoty... heh... zazdroszczę Ci coraz bardziej. też bym tak chciała podchodzić do życia a panowie się dalej podniecają... się podniecajcie Odpowiedz Link
hellish.monster Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:46 heh, to aż moje pozwolenie Ci było potrzebne? no dajże spokój - i chodź do fontanny Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:49 ja już tam jestem wspomnień szukam Odpowiedz Link
hellish.monster Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:53 poczekaj, biegnę - poszukamy razem Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:46 a widzisz. gdybym szukała tylko następnego do pukania to pewnie już tydzień temu bym go znalazła. przeciez wiesz że to nie jest trudne żeby znaleźć takiego. chyba jednak nie chcę tylko tego. jestem twarda i nie będę ryczeć za facetem publicznie, moje łzy nie są na widok publiczny. a czy ryczałam za nim w poduszkę czy nie to już moja sprawa. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:51 że chętnych do pukania nie brakuje, to ja wiem Ja chwilowo wybieram jednak swój wibrator Czasami ryczeć publicznie - dobra rzecz. Ale wiem, że niektórzy wolą inaczej. Też bym chciała być twarda i nie ryczeć... Z tym płakaniem w poduszkę, to... ja wiedziałam... Odpowiedz Link
rafae Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:03 "a panowie się dalej podniecają... się podniecajcie " Tak? ooo.. Podniecenie Panów.. cóż za fascynujące obrazki na forumie.. tylko jakoś mnie one nie tego.. Jeden to się nawet wczoraj starał rafałkiem.. O nieee. się siusiakami nie dotykam Problem jest już bardzo monotematyczny. Przeskoczyć go nie sposób. Jak się do końca zużyje, wywołując ziewanie, wówczas może na czymś bardziej konkretnym stanie Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:29 młode matki hmmmm.... dam radę możemy iść Odpowiedz Link
robert.83 Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:45 > młode matki hmmmm.... > dam radę możemy iść Oto duch walki!. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:27 Ja w sumie nic do Ciebie nie mam. Ba! Nawet Cię lubię, bo mi przypominasz stare, dobre czasy. Wkurwia mnie tylko to, jak niektórzy się Tobą podniecają - chodzi mi o konkretne osoby. Tak - to z zazdrości przecież. Chociaż - jeżeli ktoś podnieca się wizerunkiem... Hmmmm... A w ogóle - czy jest czym, czy to warto? I jeżeli tak - to jaki jest w tym sens? Heh, uśmiecham się teraz sama do siebie Jak u mnie się zmieniają pewne rzeczy - z każdą chwilą jest inaczej Aż mnie to przeraża Odpowiedz Link
zarovich Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:31 Eee czy ja wiem? Różni ludzie mają różny styl. Chociaż z drugiej strony......jeśli wejdziesz na forum dla chorych i będziesz na każdym kroku podkreślać że jesteś zdrowa i nic ci nie dolega.....to możesz wywołać niekoniecznie przyjemne uczucia. Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:38 nikt się mną nie podnieca dziewczyno. tu już wszyscy są oburzeni albo obrażeni. i to ty śliczna się pasztetem nazwałaś. jeśli byłaś wczoraj to żałuję że mnie nie było. widzę że konkurencja byłaby jak najbardziej uczciwa. niekoniecznie konkurencja do temperufkowania. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:43 oj Temperufka... jak ja bym Cię chciała utemperować troszkę Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:00 przyszły łikend -ja ty i koza. koza tak na wszelki wypadek, jak nam będzie za dobrze szło temperowanie to sie go pozbędziemy. Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:04 wchodzę nawet jeśli skończy się śmiercią Odpowiedz Link
hellish.monster Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:09 przyszły weekend? może być - uczcimy moje urodziny - nie będę piła sama Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:14 ciężko będzie (robię) zobaczę co się da załatwić Odpowiedz Link
ligea_6 Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:18 to dajcie na spotkanie osobny watek Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:25 po co osobny wątek jak my juz się prawie ugadaliśmy. szczegóły dotyczące miejsca i godziny ustali się mejlowo i po sprawie. Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:55 no i czego ci opada? głupia temperufka jestem nie rozumiem. Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:25 dobra to na koniec zagram to co kiedyś www.youtube.com/watch?v=dHVXKolqQDA zmykam cze Odpowiedz Link
hellish.monster Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:29 "niech włosy łonowe uginają się... niech narządy rodne łączą się" no nie mogę, cóż za głębia przekazu Odpowiedz Link
puch_atek Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:41 hellish.monster napisała: > "niech włosy łonowe uginają się... > > niech narządy rodne łączą się" > > no nie mogę, cóż za głębia przekazu > > pewnie nie na temat, ale ja kiedys na apelu z okazji rewolucji pazd mowilem wiersz gdzie szlo cos w stylu 'Kobiety! Rodzcie! Rodzcie w trybie pilnym!" @ Uny! mamrotales cos wczoraj ze jakis dvd ogladasz, przecie nie o mecz chodzilo! @ czarnooka niemimozowatosc przeciez nie polega na koniugacji "temperufkowania" w kazdym watku mamy tu sporo kobitek 'z jajami'** , trust me baby jak mowia kowboje ** nie bic prosze Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:53 ale ja nie wywlekam tego temperufkowania wszędzie gdzie tylko mogę. to one, one. mimozowatość to takie pierdolenie o słoneczku i sniadanku i strach przed powiedzeniem co naprawdę czują i płakanie że same, że źle, smutno. och, ach, uch. i poczytaj sobie jak wrażliwe damy poczułu się dotknięte że forum zbacza z drogi płaczu nad swym losem i pierdolenia o słoneczku. Odpowiedz Link
uny Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 13:11 troszke tu już pisze (właściwie nie pisze) i jakoś dużo tego pier... o słoneczku to nie było. i jakoś ludzie też nie płaczą nad losem swym (przesadnie). Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:15 zarovich napisał: > Heh, skąd Ty się wzięłaś dziewucho? Nie pomyliłaś aby forum? e tam ja też czasem "mylę forum" Odpowiedz Link
hellish.monster Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:22 zdradzasz "nas" i jeszcze się do tego przyznajesz a ja się przyznaję do tego, że mam kaca... chociaż nie - to nie kac. ja wciąż pijana jestem... Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:23 hejka Monsterko a ja luzik i mogę dalej Odpowiedz Link
hellish.monster Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:30 a ja tak jak mówiłam - od dzisiaj stop z % tylko do moich urodzin - wtedy się upiję do nieprzytomności. tzn. dzień przed urodzinami się upiję, a w urodziny będę leczyć kaca... Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:39 hellish.monster napisała: > a ja tak jak mówiłam - od dzisiaj stop z % > tylko do moich urodzin - wtedy się upiję do nieprzytomności. tzn. dzień przed > urodzinami się upiję, a w urodziny będę leczyć kaca... > > > no to zawołaj dzień wcześniej pomożemy się upić oczywiście Odpowiedz Link
ligea_6 Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:31 wiesz co ty zdecydowanie siebie przeceniasz poza wulgaryzmami niczym sie tu nie wyrozniasz Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:41 a ty laska czym się wyrózniasz? bo jakoś nie zauważyłam. Odpowiedz Link
ligea_6 Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:43 a czy ja napisalam gdzies ze sie wyrozniam?? za to ty myslisz o sobie nie wiadomo co zupelnie bezpodstawnie Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:53 bo ja jestem nie wiadomo co. i czy ja napisałam że się czymś konkretnym wyrózniam? nie. napisałam że zawsze jestem w centrum zainteresowania. lata doświadczeń. Odpowiedz Link
ligea_6 Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:09 niech ci bedzie słonko jestes nie wiadomo co Odpowiedz Link
uny Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:40 cholerka (zakląłem szpetnie)! no czarownica wpadła na to forum! i kuchenka (tu też zakląłem szpetnie) fajnie jest. temperufa tylko nigdzie nie odchodź za daleko... Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:49 ale mimozy nie wychodzą z kątów jak ja jestem. i w niewłaściwym kierunku wasz statek zaczyna zmierzać. Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:51 przejmuj stery kapitanie kapitanko ? Odpowiedz Link
uny Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:57 a co ty mi tu bunt Kozo robisz? za bunt na okręcie to przeciągano klienta pod kilem. na razie kursu zmieniać nie musimy tak myśle. "burze" sie trafiają i cichną -krypa płynie dalej. Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:00 znasz mnie jak bunt to wiadomo gdzie szukać Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:02 ale przeze mnie w niewłaściwym kierunku płynąć zaczynacie. i biedne pannice siedzą pochowane w kajutach bo za bardzo kołysze. Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:03 www.youtube.com/watch?v=bc9cyfk4tg4&feature=related Odpowiedz Link
uny Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:07 Kozo ja to jestem z tych czasów: pioseneczka ale żeby nie było mam tu wersje dla ciebie piosnka dla Kozy Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:10 no to jeszcze buntu nie robię obie wersje fajne uspokojony zostałem Odpowiedz Link
bugelka Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:45 czarnooka.temperufka napisała: > ale mimozy nie wychodzą z kątów jak ja jestem. Kolejny sukces życiowy to potwierdzenie tylko że jesteś przecież nie wiadomo co Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:54 martwię się o was. dobre serce mam. usunę sie w cień żebyście sobie popłakały przy słoneczku albo w kałużach deszczu. sukcesy życiowe inaczej mierzę. Odpowiedz Link
rafae Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 23:27 To nie ja.. , naprawdę.. i nawet jestem szeźwy.. w Stalkera do tej pory grałem Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 23:28 dobra dobra już się nie tłumacz;p Odpowiedz Link
rafae Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 23:50 a popisie troszkę na branoc.. Boję się Kobiet.. naprawdę.. ech.. Jedna ce , żeby ją tempetegować.., inna znowu ce, żeby ją hołubić, jeszcze inna ce i jeszcze inna ce.. kur..a.., no normalnie wszystkie ChcĄ.. ło matyldo.. dzie do ch.. beemki mało.. Miejsca na partnerstwo nie ma.. Wiem bo zdziełałem ze trzy wątki po ironicznym pijaku.. szukałem nie gęgętnej informatyczki - nic, niegęgętnej romantyczki - nic, romantyczko - informatyczki.. też nic.. szukam trzeciej kropki, co by poprawnie się wyrażać.. Na czoło wysuwają się puknięcia, oj głupi Ty, głupi.. Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 12:53 Trochę bełkotliwie się wyraziłeś, ale zrozumiałam;p może na trzeźwo lepiej Ci pójdzie Odpowiedz Link
uny ale ... 22.05.10, 23:44 osohoziii?? pare pifek wciągłem i mi sie kurde klapa na fun rozwarła. tiaa fotelik mi sie taki jeden przypomniał i dvd z pewnym bohaterem popkultury. pieprzenie o temprufkowaniu to nie pieprzenie. hehe ja nie powinienem pić. tak mysle Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: ale ... 22.05.10, 23:47 uny napisał: > osohoziii?? > pare pifek wciągłem i mi sie kurde klapa na fun rozwarła. > tiaa fotelik mi sie taki jeden przypomniał i dvd z pewnym bohaterem > popkultury. pieprzenie o temprufkowaniu to nie pieprzenie. hehe > ja nie powinienem pić. tak mysle > hej hej hej panie admin z tego co pamiętam ostatnio waść nie lubił piwa ? Odpowiedz Link
uny Re: ale ... 22.05.10, 23:52 se ide, se patrze. tyskie! se myśle "z polska!" i to we szkle. no to sru sześciopaczek do tej whisky co to jom miał ochote zapodać do organizmu. ale jakoś mi to pifko podeszło dzisiaj (ruda stoi i czeka). wstyd sie przyznać. tak sie urombałem. ale do człowieka "kłody" jeszcze mi troche braknie hehe Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: ale ... 23.05.10, 00:11 uny napisał: > se ide, se patrze. tyskie! se myśle "z polska!" i to we szkle. > no to sru sześciopaczek do tej whisky co to jom miał ochote zapodać > do organizmu. > ale jakoś mi to pifko podeszło dzisiaj (ruda stoi i czeka). wstyd > sie przyznać. > tak sie urombałem. ale do człowieka "kłody" jeszcze mi troche braknie > hehe > normalnie kurwa mać uny to człowiek jest no chyba że nie i zamienię się w trzy kropki Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: ale ... 23.05.10, 00:26 wyluzuj rafałku bo cię pajonk za obraz wciongnie Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: ale ... 23.05.10, 00:34 wyluzuj i czasem wejdź na piwo np. następnym razem Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: ale ... 23.05.10, 00:43 może i dupa sam nie pamiętam ale to może i dobrze że nie ta klasa bo piwo tam w szklankach podają a nie w złotych pucharach jak coś cię rafciu boli to panadol weź Odpowiedz Link
puch_atek Re: ale ... 22.05.10, 23:50 co ogladasz Uny? mi sie tak cyferkowo zgralo, mam przed nosem 2012 i 1408 hihi nie wiem co zaatakowac Odpowiedz Link
bugelka Re: dosadne komentarze. :D 22.05.10, 23:53 dobre! dobre! pani/panie temerufko, daj sobie na wstrzymanie. pół światu tego kwiatu... jeśli masz odwagę... Odpowiedz Link
uny Re: dosadne komentarze. :D 23.05.10, 11:34 dzień dobry. witam wszystkich w ten śliczny niedzielny poranek. puchatku -do piwka oglądałem sobie mecz piłki nożnej. zdaje sie internacional grał z bayern-em. wygrali panowie w czarno-niebieskich koszulkach. a głowa mnie nic a nic nie boli. dziękuje Odpowiedz Link