uny Re: Laska dnia:) 30.05.10, 12:01 wiesz co? tak sobie myśle że ta pańcia w temperufkowej wizytówce lepsze wrażenie na mnie robi. ta jest jakaś taka plastikowa tu i ówdzie Odpowiedz Link
rafae Re: Laska dnia:) 30.05.10, 18:34 uny napisał: > wiesz co? tak sobie myśle że ta pańcia w temperufkowej wizytówce > lepsze wrażenie na mnie robi. > ta jest jakaś taka plastikowa tu i ówdzie Uny.. tak po znajomości.. spuszczałeś się ? Odpowiedz Link
uny Re: Laska dnia:) 30.05.10, 18:51 a kaprys mam taki dzisiaj. lałbym po mordach (czy tam pyskach) a Ty sie napatoczyłeś... Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Laska dnia:) 30.05.10, 13:09 moje własne cycki ładniejsze są. i lepiej się prezentują w takiej koszulce bez więzienia. i pewnie nawet panie mimozy z forum to samo mogą o swoich powiedzieć. bo naturalne chyba jednak ładniejsze, szczególnie jeśli tuż na wyciągnięcie ręki. Odpowiedz Link
zarovich Re: Laska dnia:) 30.05.10, 13:14 Czyjej ręki? Bo ja jakoś nie mam żadnych do dyspozycji w promieniu x metrów Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Laska dnia:) 30.05.10, 13:18 zakładam że forumowe cycki na wyciagniecie ręki są. bo jeśli właścicielka wolna to i one. pokombinuj może z jedną posiadaczką uroczych skarbów, jakieś wiersze zacznij pisać czy cos takiego. Odpowiedz Link
zarovich Re: Laska dnia:) 30.05.10, 13:29 Chyba nie są, zwłaszcza że przeważnie znajdują się dość daleko Nie pomyślałaś o tym, że moja osoba może się ich właścicielce nie spodobać? Odpowiedz Link
fripo Re: Laska dnia:) 30.05.10, 13:27 Skoro jestes taka piękna to co robisz na forum dla samotnych?????? Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Laska dnia:) 30.05.10, 13:36 bo ja tylko cycki mam fajne nic więcej. może jeszcze usta. może natchnienia szukam? może ciebie chcę poderwać? chciałbyś? może szukam kogoś kto zobaczy we mnie człowieka. podoba mi się wrażliwość niektórych - może i jej nieco złapać chcę. Odpowiedz Link
fripo Re: Laska dnia:) 30.05.10, 13:40 A do tej pory to ludzie widzieli w Tobie ufoludka????????? Odpowiedz Link
zawsze_soledad Re: Laska dnia:) 30.05.10, 13:20 Dość paskudna...dopóki Ci by na kolanach nie siadła he he he Odpowiedz Link
fripo Re: Laska dnia:) 30.05.10, 13:25 Zaro przy niej zapomniałbyś jak się nazywasz......... Odpowiedz Link
zarovich Re: Laska dnia:) 30.05.10, 13:32 Może na innych fotach wygląda lepiej bo na tym to jak koń Raczej podobają mi się panie trochę delikatniejszej budowy, bo ta sprawia wrażenie instruktorki fitness Ale możliwe że to tylko kwestia zdjęcia. Odpowiedz Link
fripo Re: Laska dnia:) 30.05.10, 13:41 Rozumiem Zaro, że nie w Twoim typie, ale żeby od razu z koniem wyjeżdżać..........Ja tam gustuje w paniach xxxxxl Odpowiedz Link
zarovich Re: Laska dnia:) 30.05.10, 14:00 Heheh to musiałbym Cię umówić z koleżanką z pracy. Gdyby nie była zajęta oczywiście. Laska jest prawie mojego wzrostu, na pewno by Ci się spodobała Odpowiedz Link
krolowa_potepionych Re: Laska dnia:) 30.05.10, 13:22 Nie no, brzydka jak noc, bo w ogóle niepodobna do mnie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Laska dnia:) 30.05.10, 23:09 Paszczur z wczesnej jury, też tak myślę Odpowiedz Link
mappi Re: Laska dnia:) 30.05.10, 13:34 Fripens przecież ta pani ma założony stanik pod skórę.....a nie na skórę to jakaś dysfunkcja jest!!! ...i do tego pushup ech Odpowiedz Link
fripo Re: Laska dnia:) 30.05.10, 13:43 Mappi z pokorą bym tę dysfunkcje zaakceptował Oczywiście jeśli sam byłbym mężczyzną Odpowiedz Link
uny Re: Laska dnia:) 30.05.10, 17:23 no fripol to żeś pojechał. uuuuuu facet ty sie już za chłopcami zacznij oglądać. Odpowiedz Link
mappi Re: Laska dnia:) 30.05.10, 21:24 fripo napisał: Oczywiście jeśli sam > byłbym mężczyzną ośmielę się i zapytam ............a nie jesteś??? hmm...... zaskakujące!! p.s.....zrozumiałam Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Laska dnia:) 30.05.10, 19:07 Mapuśka Taaaaaaaaaak ? To łap w nagrodę brata pita bez mejkapu www.youtube.com/watch?v=NWrCf7rAytc Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Laska dnia:) 30.05.10, 22:22 nic Ci już nie pomoże będę na Ciebie głosować i już trzeźwa ocena rzeczywistości to coś, czego w naszym kraju brakuje... Odpowiedz Link
mappi Re: Laska dnia:) 30.05.10, 22:39 prezydentem?? hmmm nie wiem chyba sie nie nadaję nie mam kota....psa nawet nie mam.... gromadki dzieci nie posiadam...z roczną przerwą pomiędzy ...na donoszenie i do tego nie przepadam za wódką....pitą z rosjanami .......jak to się mówi u nasz? no z gówna bata nie ukręcisz!!! Odpowiedz Link
puch_atek Re: Laska dnia:) 30.05.10, 13:57 a mi sie nic nie dzieje jak tak na nia patrze Frip Odpowiedz Link
lonley07 Re: Laska dnia:) 30.05.10, 14:18 Moim zdaniem ładna Chociaż wolałabym się wypowiedzieć w kwestii jakiegoś pana...Może jakaś koleżanka tu wrzuci przystojniaka? ps: temperufka ma racje naturalne ładniejsze... Zwłaszcza jak ktoś ma się czym pochwalić Odpowiedz Link
listopad02 Re: Laska dnia:) 30.05.10, 14:21 Ty masz pomysły Real nie jet taki jak na zdjęciach Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Laska dnia:) 30.05.10, 17:29 Chłopaki, na żywo gryźlibyście jak surowy boczek a tu, że plastikowa. Nie mówię, że nie ma fajniejszych, ale litości : zachowajcie choć pozory obiektywizmu. Za skarby żadnemu z Was nie uwierzę, że mu się Pani z obrazka nie podoba, a przecież wiecie, że z moja dziecięcą naiwnością każdemu w ciemno wierzę we wszystko. Fripek, jak było ? Odpowiedz Link
puch_atek Re: Laska dnia:) 30.05.10, 19:51 ej Gubis, no laska jest okladkowa, ale moze sie nie podobac - bez mowienia ze jakas brzydula, przecie kazdy ma inny gust, inaczej bysmy sie na tej planecie pozabijali Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Laska dnia:) 30.05.10, 21:58 Hej Puchatek Gustibus et coloribus w sumie, ale wszystko ma swoje granice ... Też bym Jej nie uznał może za wybitną piękność, ale jakoś nie mieści mi się, że Pani może się w ogóle nie podobać. Odpowiedz Link
bursztynula Re: Laska dnia:) 30.05.10, 18:22 człowiek wraca do domku, a tu takie cuda hihi ta pani ma cudnie niesymetryczną twarz, wysoko osadzone odstające raczej duże uszy i chyba kłopoty z migdałkami, bo jakoś buzia jej się nie domyka ale twarz piękna i oczyska... ale i tak wszystko przyćmiewają te drugie oczy... szkoda, że takie sztuczne... i trochę ją ktoś dziwnie poprzerabiał zdaje się, ale już mówiłam, że oczy dla odwrócenia uwagi... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Laska dnia:) 30.05.10, 18:51 Taaaaa, to byłaby fajna kapela, jakby grała co innego w innym składzie Odpowiedz Link
bursztynula Re: Laska dnia:) 30.05.10, 18:58 żę co?? bo nie skumiłam, ale po jednej lampecze jezdem... aaaa i chyba mieszkasz w moim bloku, jeśli gruchnęło Ci w tym samym czasie, co mnie... miej się na baczności od dziś wgapaim się we wszystkich sąsiadów w poszukiwaniu gubisiowatości... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Laska dnia:) 30.05.10, 19:18 Ula Bez 3 kolejnych nie razbieriosz 1-ną to szkoda szkło brudzić. No chyba, że z partytury jedziesz A za 'gubisiowatość' łap takie cacko : www.youtube.com/watch?v=-FUmvtqHWBM Odpowiedz Link
bursztynula Re: Laska dnia:) 30.05.10, 19:27 oszszsz jeszcze 3y??? no nie wiem, ale może się postaram... ale nie mam kogo rozbierać... zostawić pośpiewujesz... ok, dziś... mówisz - masz Odpowiedz Link
robert.83 Re: Laska dnia:) 30.05.10, 19:11 Tak to sobie czytam i widzę, że Samotnych to kuźwa nic nie zadowoli. Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Laska dnia:) 30.05.10, 19:38 Niezła, niezła, jakby jeszcze mi gotowała, robiła zakupy i sprzątała w domu, to bym się z nią nawet ożeniła i wybaczyła ten silikonowy biust. Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Laska dnia:) 30.05.10, 20:02 ogólnie całkiem, całkiem, ale te silikony za bardzo rzucają się w oczy jak na mój gust Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Laska dnia:) 30.05.10, 22:20 pewnie tak chociaż z drugiej strony np. u mnie taki widok powoduje, że normalny wyraz twarzy przełącza mi się na tryb "o mamusiu ale masz wielkie..." wiem, wiem, to jest galopująca żenada... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Laska dnia:) 30.05.10, 23:06 Ehhh Milka, Milka ... Nie wiesz, że 'kulturalny Pan, nie zagląda nowopoznanej Pani w biust dłużej niż 3 minuty' ? Też mi często nie jest lekko sprostać wymogom samowar-wiwru, ale przynajmniej się z tym kryję ... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Laska dnia:) 30.05.10, 21:20 szyja jakby się wydłużyła? ale poszczególne odcinki ciała niezłe....na chwilowe zapatrzenie/zapomnienie dla panów... ale czy na dłuższe? opakowanie to nie wszystko.... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Laska dnia:) 30.05.10, 22:05 Cześć Onyksiu Też bym wolał, by jeszcze wydeklamowała mi wielką improwizację akompaniując sobie przy tym arią na strunie gie, ale życie nauczyło mnie cieszyć się drobnymi radościami Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Laska dnia:) 30.05.10, 22:07 PS Najchętniej w transkrypcji na wiolonczelę, jeśli mógłbym wybierać Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Laska dnia:) 30.05.10, 22:27 masz rację ...drobne radości ubarwiają nasze noce i dnie taki np. flet.... piękny instrument... Odpowiedz Link
mappi Re: Laska dnia:) 30.05.10, 22:33 hehehe tak Onyksie i tym oto fletem...pożegnam się z Państwem Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Laska dnia:) 30.05.10, 22:39 nie wiem skąd ten rechot... flet, jaki jest każdy widzi... DOBRANOC Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Laska dnia:) 30.05.10, 23:03 A co Wy tak Dziewczyny o tym flecie w środku nocy, hę ? A w ogóle to o którym zresztą : prostym czy poprzecznym ? Po dojrzałym namyślę stwierdzam, że gdybym miał coś do gadania to głosowałbym za prostym zdecydowanie. He, swoją drogą patrzcie, jak z trywialnego w końcu tematu, w jak ambitne przestrzenie nam wątek wyewoluował. Odpowiedz Link
mappi Re: Laska dnia:) 30.05.10, 22:15 gyubal_wahazar napisał: > Cześć Onyksiu > > Też bym wolał, by jeszcze wydeklamowała mi wielką improwizację > akompaniując sobie przy tym arią na strunie gie, ale życie nauczyło mnie > cieszyć się drobnymi radościami kurde Gubal uwielbiam Cię za te pełne pokory "płenty" Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Laska dnia:) 30.05.10, 22:52 A ja Cię ma Mapusiu za całokształt. Kurde Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Laska dnia:) 10.06.10, 09:29 www.youtube.com/watch?v=P9CKXC26lDw&feature=related Odpowiedz Link