Gość: Znawca IP: proxy / 198.208.26.* 14.11.02, 09:24 Moze ktos mi powie jak nazywal sie kawalek PJ grany podczas MTV Unplugged tuz przed "Alive" ? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h8red Re: Pytanie o Pearl Jam 14.11.02, 09:47 A moze cos trudniejszego??? Czuje, ze jestem w formie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Pytanie o Pearl Jam IP: proxy / 198.208.26.* 14.11.02, 09:55 Dla mnie jest to wystarczajaco trudne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Pytanie o Pearl Jam 14.11.02, 16:41 Tak tylko sobie napisalem... Nie ma potrzeby sie unosic )) Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Pytanie o Pearl Jam 14.11.02, 12:17 MTV Un. otwieral State of Love and Trust bodajze, a potem: Alive Daughter Black i POrch chyba Odpowiedz Link Zgłoś
luka Re: Pytanie o Pearl Jam 14.11.02, 17:54 a może ktoś wymienić wszystkie grane tam utwory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TON Re: Pytanie o Pearl Jam IP: 212.244.51.* 18.11.02, 09:53 STATE OF LOVE AND TRUST - z soundtracku do SINGLES a dalej kolejnosc moze nie byc taka ALIVE BLACK JEREMY EVEN FLOW PORCH Odpowiedz Link Zgłoś
luka Re: Pytanie o Pearl Jam 18.11.02, 10:45 to skąd się bierze na kazaa "yellow led better" z tego koncertu? hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TON Re: Pytanie o Pearl Jam IP: 212.244.51.* 18.11.02, 11:50 Po pierwsze nie wierz temu co czytasz. Po drugie Lightning Crashes to NIE Pearl Jam tylko LIVE. Dziwne, że tego nie wiesz. Po trzecie nie wszystko co akustyczene jest z MTV Unplugged. Po czwarte Unplugged nagrywany był jeszcze przed wydaniem VS, nie mówiąc już o Vitalogy, z której pochodzi Corduroy. Po piąte Unplugged było na pewno dłuższe ( widać to po pewnych szczegółach w trakcie trwania programu) ale do emisji przeznaczono tylko te 6 piosenek. Niestety. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo rozwiazanie zagadki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 13:01 Oto CAŁA lista kawałków zagranych w Kaufman Astoria Studios New York 16.03.1992 W programie MTV Unplugged nie pokazano Oceans i Rockin... - Oceans - State Of Love And Trust - Alive - Black - Jeremy - Porch - Even Flow - Rocking In The Free World Odpowiedz Link Zgłoś
luka Re: Pytanie o Pearl Jam 18.11.02, 15:40 no chyba wiem kto nagrał lightening - to oczywiste. Co PJ nie grają coverów? Odpowiedz Link Zgłoś
luka Re: Pytanie o Pearl Jam 18.11.02, 15:46 poza tym różne rzeczy "wyciekają" w czasie nagrań. Dlatego mam całe koncerty video unplugged np Nirvany i AIC bez obcinania między kawałkami. Podobnie kilka PJ (ze strojeniem gitar i kawałami Eddiego). Ale niestety nie całość. Dlatego się pytałem o wszystkie grane tam utwory a nie o te wypuszczone dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furry Re: Pytanie o Pearl Jam IP: *.chello.pl 18.11.02, 17:52 luka napisał: > poza tym różne rzeczy "wyciekają" w czasie nagrań. Dlatego mam całe koncerty > video unplugged np Nirvany i AIC bez obcinania między kawałkami. Podobnie kilka > > PJ (ze strojeniem gitar i kawałami Eddiego). Ale niestety nie całość. Dlatego > się pytałem o wszystkie grane tam utwory a nie o te wypuszczone dla ludzi. 1 oceans 2 state of love and trust 3*alive 4*black 5 jeremy 6*porch 7*even flow 8*keep on rockin'... (te z gwiazdka widzialem na wideo, jest tam zegar/stoper na pol ekranu, wiec mozna latwo ustalic kolejnosc) fr Odpowiedz Link Zgłoś