gyubal_wahazar 05.06.10, 19:36 Takie sobie prowokacyjne memento, żeby zobrazować kaliber potencjalnych wątków jeśli kiedyś Fripek ustałby w poszukiwaniach. PS Chińczyka i kluchy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bugelka Re: Co dziś mieliście na drugie ? 05.06.10, 19:38 haha chińczyk pierogi ruskie. jutro robie pomidorową! mlask Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Co dziś mieliście na drugie ? 05.06.10, 19:42 Nie było drugiego. Ale za to po raz pierwszy od nie wiem kiedy zupa. Właśnie ugotowałam i spożyłam próbną miseczkę. Zero glutanimianu. Ale włoszczyzna z mrożonki. Botwinka. Lubię te liście. I truskawki na deser. Bez liści. -- gg 925295 Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Co dziś mieliście na drugie ? 05.06.10, 19:43 ups w takim razie ja już nic nie mówię, żeby nie obrażać inteligencji czytających Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Co dziś mieliście na drugie ? 05.06.10, 20:21 Lubisz jak Cię prosić ? No poooooooowiedz, Milka, pooooooooowiedz Kozie mleko z oscypkiem ? Ty masz życie ... Odpowiedz Link
bugelka Re: Co dziś mieliście na drugie ? 05.06.10, 20:55 Milcia... a głodujesz? tzn odchudzasz sie? Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Co dziś mieliście na drugie ? 05.06.10, 21:03 myślisz, że to z głodu tak mi wykrzywiło twarzyczkę? Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Co dziś mieliście na drugie ? 05.06.10, 21:10 mhm albo z (głodnego) niesmaku Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Co dziś mieliście na drugie ? 05.06.10, 21:16 Łazanki z mięsem, kapustą i kiełbasą.Własnego wyrobu ciasto na łazanki. Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger a jednak się kręci... 05.06.10, 21:27 gyubal_wahazar napisał: > Takie sobie prowokacyjne memento, żeby zobrazować kaliber potencjalnych > wątków jeśli kiedyś Fripek ustałby w poszukiwaniach. Z ukontentowaniem stwierdzam, że wątek się jednak rozwija. Prawdopodobnie nie osiągnie rozmiarów takich jak te Fripkowe, ale jakoś się ciągnie. Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: a jednak się kręci... 05.06.10, 21:32 hihi jeszcze trochę i będziemy mogli opublikować jakąś broszurkę na temat " Co kto jadł na drugie i dlaczego się krzywi?" możemy liczyć na Twoją pomoc przy analizie wyników? Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: a jednak się kręci... 05.06.10, 23:10 Ależ oczywiście. Jeśli tylko będę umiała Odpowiedz Link
bugelka lasagne 09.06.10, 16:13 jutro chyba zrobie. mniam ciekawe czy wyjdzie mi sos beszamelowy tzn nie zważy sie Odpowiedz Link
bugelka Re: lasagne 09.06.10, 17:06 ok a nie b edzie Ci przeszkadzać, że rozpaćkane w misz-maszu dostaniesz? Odpowiedz Link
mappi Re: lasagne 09.06.10, 17:17 w misz maszu??? a w zwykły karton zapakować nie możesz?? Odpowiedz Link
bugelka Re: lasagne 09.06.10, 23:21 w słoik zapakuje taki po oliwkach albo... po kiszonych... bo ten koncentracie pomidorowym jeszcze nie jest pusty - sama rozumiesz Odpowiedz Link
aretah Re: Co dziś mieliście na drugie ? 09.06.10, 16:33 Truskawki na pierwsze, na drugie i deser Odpowiedz Link
bugelka Re: Co dziś mieliście na drugie ? 09.06.10, 17:07 prawidłowa dieta, Aretah. ze 3 lata temu w lato na obiad jadałam loda i czipsy. dieta cud - schudłam z 6kg Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Co dziś mieliście na drugie ? 09.06.10, 22:18 Cześć Ania Nie zostało Ci trochę ? Szkoda ... A gary już pozmywałaś ? Odpowiedz Link
bugelka sajgonki 14.06.10, 16:44 w lidlu kupiłam sajgonki, żeby zobaczyć JAKIE one są z tego sklepu. cholera! nic wspólnego z sajgonkami to nie ma! ciasto naleśnikowe zamiast cieniutkie delikatne ryzowe,a farsz to ja se sama mogie zrobić z kapuchy i marchewki i kurczaka... nie idźcie tą drogą! nie kupujcie! ;D aha, zjadłam je z keczupem Odpowiedz Link
ms_jazzify Re: sajgonki 14.06.10, 16:50 podrabiane sajgonki z keczupem? ktoś tu jest hardkorem. gotowaną pierś kurczaka dziś na obiad miałam. fuj, fuj. Odpowiedz Link
bugelka Re: sajgonki 14.06.10, 17:00 ms_jazzify napisała: > podrabiane sajgonki z keczupem? ktoś tu jest hardkorem. bleee aby przełknąć keczup był niezbędny > > gotowaną pierś kurczaka dziś na obiad miałam. fuj, fuj. bez soli i konserwantów? Odpowiedz Link
ms_jazzify Re: sajgonki 14.06.10, 17:14 bugelka napisała: > bez soli i konserwantów? > no gdzież? na diecie jestem. ale jak tak sobie powmawiam, że taka sucha pierś kurczaka bez przypraw to pyszka to nawet daje radę. Odpowiedz Link
ms_jazzify Re: sajgonki 14.06.10, 17:32 bugi, pozazdraszczaj za miesiąc jeśli wytrwam. dziś jest dopiero pierwszy dzień. Odpowiedz Link
claire.ampres Re: sajgonki 14.06.10, 17:16 Buuugiii.. trzeba było zestaw sushi kupić w ramach tygodnia azjatyckiego Odpowiedz Link
bugelka Re: sajgonki 14.06.10, 17:26 nie wiem Cleeeer tera to już nic nie kupię a sushi to kieeedyś taki jeden chwilowy robił najlepsze i we Wro na Odrzańskiej. mlask Odpowiedz Link
mappi Re: sajgonki 14.06.10, 17:25 hahaha ja dzisiaj widziałam liofilizowane krewetki .....wrzucasz do miseczki suszki zalewasz wodą... czekasz kilka minutek i świeże gotowe...jeszcze ciepłe...proszę fuj!! Odpowiedz Link