one.kozie.death 24.06.10, 16:00 www.youtube.com/watch?v=7ZNpVVplEec bo jak się zjebie to... fuck jest Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uny Re: MIŁOŚĆ przekleństwo chyba 24.06.10, 16:08 bo miłość gorsza jest niż sraczka -jak mawia babcia moja Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: MIŁOŚĆ przekleństwo chyba 24.06.10, 16:11 sraczka też romantycznie www.youtube.com/watch?v=JAufHuPFGrM&feature=related tak omijając problemy gastryczne Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: MIŁOŚĆ przekleństwo chyba 24.06.10, 16:15 no i pytanie A Ty Kim ? może............(tak do wszystkich - nie) Odpowiedz Link
robert.83 Re: MIŁOŚĆ przekleństwo chyba 24.06.10, 16:27 YT nie odpalałem, ale... heh... coś w tym jest. Z resztą nie wiem, nie pamiętam . Odpowiedz Link
aretah Re: MIŁOŚĆ przekleństwo chyba 24.06.10, 16:31 "choć byś z pistoletem zaszedł mi drogę, powrotów nie będzie..." Odpowiedz Link
hellish.monster MIŁOŚĆ TO SZTUKA!!! 24.06.10, 17:13 Polecam lekturę Ericha Fromma... Bo kochać, to znaczy... ech... ZNAĆ kogoś i akceptować Go takim jaki jest... i w ogóle... a nie... oj, radzę poczytać... czasem mi się wydaje, że jestem starsza... Odpowiedz Link
listopad02 Re: MIŁOŚĆ TO SZTUKA!!! 24.06.10, 17:22 Hehe Nie lubie takich ksiąg, nie doczytałem zadnej do konca za bardo naukowe i biologiczne. Strasznie stonwana sie zrobiłaś Odpowiedz Link
hellish.monster Re: MIŁOŚĆ TO SZTUKA!!! 24.06.10, 17:46 listopad02 napisał: > Strasznie stonowana sie zrobiłaś starość nie radość [ciiiiiiiiiiiiiiiiiii, może nikt nie zauważy...] Odpowiedz Link
bursztynula Re: MIŁOŚĆ TO SZTUKA!!! 24.06.10, 23:09 hellish.monster napisała: > starość to minie, minie ta starość z wiekiem www.youtube.com/watch?v=qUROFxicVyo&feature=related Odpowiedz Link
hellish.monster Re: MIŁOŚĆ TO SZTUKA!!! 24.06.10, 18:25 ale na pewno nigdy tak mądra jak... by chciała... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: MIŁOŚĆ przekleństwo chyba 24.06.10, 17:47 oj tak, to też! szczególnie w pewnym wieku... Odpowiedz Link
ane-tal Re: MIŁOŚĆ przekleństwo chyba 24.06.10, 18:01 Jeśli tak jest, to brakuje mi tego przekleństwa.... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: MIŁOŚĆ przekleństwo chyba 24.06.10, 18:03 "be careful what you wish for, 'cause you just might get it..." Odpowiedz Link
ane-tal Re: MIŁOŚĆ przekleństwo chyba 24.06.10, 19:05 I would like to feel that I'm flying again... Odpowiedz Link
soniella38 Re: MIŁOŚĆ przekleństwo chyba 24.06.10, 18:16 Hmmm... Przekleństwo... Może... Ale podświadomie dążymy do niej.. I bez miłości chyba nie byłoby życia.. Przecież są jej różne odmiany... Inaczej kochamy rodziców... Inaczej męża.. Kochanka.. Dzieci.. Przyjaciół.. Tak naprawdę napędza nasze życie.. Choć z drugiej strony potrafi wbić ogromny cierń w serce, który boli....... Długo boli............. I bardzo.......... Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: MIŁOŚĆ przekleństwo chyba 24.06.10, 21:49 Miłość? Przekleństwem? Nigdy. Nawet jeśli się spieprzy na amen... Zawsze zostaje coś, co warto pamiętać. A za jakiś czas się nawet wybacza. Rozumie się więcej. Odpowiedz Link
bursztynula Re: MIŁOŚĆ przekleństwo chyba 24.06.10, 22:18 już się obawiałam, że to kryptoreklama reedycji... bo może trochę wczoraj przesadziłam z dźwiękiem, ale żeby aż w okolicach centrum było słychać z mojej wsi... teraz leci... www.youtube.com/watch?v=hs4rh2LqRmI Odpowiedz Link