11.07.10, 12:41
ale widok par chodzących i okazujących czułość działa na mnie
pozytywnie. Oznaka choroby??
Obserwuj wątek
    • uny Re: To dziwne 11.07.10, 12:50
      tak. myśle że jest to choroba weneryczna.
      pzdr fripens
      • 17lipiec1976 Re: To dziwne 11.07.10, 13:37
        nie, to oznacza, że kochasz ludziwink
        • bursztynula Re: To dziwne 11.07.10, 14:00
          Lipcuś dobry z Ciebie człowiek, więc nie przyszło Ci to do głowy, ale...
          (nie lubię tego stwierdzenia) mylisz się (ufff, poszło) Frip nie lubi
          ludzi i jestem tego pewna jak niewielu rzeczy więcej

howk
          chłodu, lodu, czego komu dziś potrzeba smile
          • 17lipiec1976 Re: To dziwne 11.07.10, 14:20
            ale Bursztynko, to było z przymrużeniem okawink
            patrz na emota na końcu zdaniasmile
            • bursztynula Re: To dziwne 11.07.10, 14:37
              eeee to jak dla mnie było za małe przymrużenie...
              wink
          • fripo Re: To dziwne 11.07.10, 14:22
            Ci "ludzie" o których piszesz odtrącili mnie dawno
            temu..........Uważasz, że powinienem ich wielbic??big_grin Gdzie sie
            rozglądam to widze bydło, więc nie moge postępować inaczej....
            • aretah Re: To dziwne 11.07.10, 14:31
              jak w zyciu byłeś zawsze taki jaki jesteś na forum, to wcale się tym "ludziom"
              nie dziwię
              nie dajesz szansy
              sobie i innym
              • fripo Re: To dziwne 11.07.10, 14:50
                Nie nie byłem taki. Ale jeśli wyzywali mnie od bazyli to chyba
                naturalna reakcje obronną jest moja postawa? Nie wyznaje zasady
                nadstawienia rugiego policzka, nie udaje, że jak plująą na mnie to
                mówię, że deszcz pada. Co byś zrobiła na moim miejscu?? Spotykałabys
                się z tymi, którzy Cie wyśmiewają??? Odpowiedz sobie uczciwie na te
                pytanie. Trochę przykro mi było, że nie mam młodości jak normalny
                nastolatek. Było minęło. Został żal. Ale obserwuje w sobie
                pozytywwne zmiany, zaczynam akceptowac to jak będzie wygądało moje
                życie, wcale źle finansowo nie stoje mam ambitne plany na
                przyszłość. Tylko pieniądze moga mnie uszczęśliwić w obecnej
                sytuacji, więc chce ich jak najwięcejsmile
            • bursztynula Re: To dziwne 11.07.10, 14:49
              gryziesz każdą wyciągniętą do ciebie rękę i dziwisz się, że nie chce cię
              głaskać???
              sam wszystko wiesz najlepiej, nikogo nie słuchasz, znikasz jeśli brakuje
              ci kontrargumentów, wymyślasz coraz drastyczniejsze tematy wątków -
              oświadczenia, ale coraz mniej osób ma ochotę w nich pisać, mnie to nie
              dziwi
              więc sobie wiedz, i sobie bądź nieszczęśliwy, niezdecydowany i marudny,
              rzeczywiście poza masochistami raczej nikt takich nie lubi, bo niby
              dlaczego się umartwiać takim towarzystwem...
              • fripo Re: To dziwne 11.07.10, 14:55
                O jakich wyciągniętych rękach piszesz bo nie ogarniam za bardzosmile??
                Jeśli chodzi o te propozycje spotkań forumowiczów to sory ale nie
                mam zamiaru być pośmiewiskiem, bo tylko o to chodzi zobaczyć jak
                brzydki jest fripobig_grin
                • bursztynula Re: To dziwne 11.07.10, 15:35
                  fripo napisał:

> bo tylko o to chodzi zobaczyć jak
                  > brzydki jest fripobig_grin

a świat kręci się tylko wokół fripo i jego urody
                  otóż zapewniam cię, że nie
                  czy przyjdziesz czy nie świat się nie skończy
                  po co miałbyś przychodzić? masz o czym rozmawiać? wydaje mi się, że już
                  wszystko powiedziałeś - jesteś brzydki i niski - to esencja twojego
                  życia, no to sobie bądź
                  • fripo Re: To dziwne 11.07.10, 16:11
                    Szkoda, że nie odniosłaś sie do całej wypowiedzi..........Zresztą
                    nie spodziewałem sie tegobig_grin
                    • bursztynula Re: To dziwne 11.07.10, 16:38
                      więc cieszę się, że cię nie zawiodłam, skoro tego się spodziewałeś
                      dzika radość z tego, że ktoś okazał się tak kiepski jak o nim
                      myślałeś... mnie to też utwierdza w mniemaniu, że mniemam słusznie

chodzi ci o tę cześć?

fripo napisał:

> O jakich wyciągniętych rękach piszesz bo nie ogarniam za bardzosmile??
                      > Jeśli chodzi o te propozycje spotkań forumowiczów to sory

ja kilka takich "rąk" widziałam i nie tylko dotyczących spotkania, jeśli
                      ty nie, to szkoda mi czasu na przeszukiwanie forum, żeby ci cokolwiek
                      udowadniać, bo ty i tak widzisz tylko to, co chcesz widzieć
                      • fripo Re: To dziwne 11.07.10, 17:10
                        Propozycje spotkań miałem, tyle tylko, że ja nie ufam ludziom na
                        forum bo pocztą pantoflową rozniesie się jak wyglądam.
                • aretah Re: To dziwne 11.07.10, 15:41
                  sam to Fripku stworzyłes
                  sam zacząłes wypisywac jaki to brzydki jesteś, jaki nieszczęśliwy i
                  inne takie.
                  Tą sytuację nakręciłeś sam, więc sie nie dziw, ze czasem ktos się
                  zastanowi czy naprawdę jestes taki brzydki jak mówisz, czy moze masz
                  az tak bardzo porąbaną psychikę.
                  To nie my Cię porównujemy. TO Ty sie stale porównujesz. To TY
                  nakrecasz ten temat. To TY zakładasz te wątki.
                  Momentami mam wrażenie, ze jestes zwykłym Trollem, który dobrze sie
                  bawi. Trzeba Ci przyznać fakt, ze jestes stały w uczuciach. Piszesz
                  tylko o sobie.
                  • fripo Re: To dziwne 11.07.10, 16:18
                    Nie od brzydali zaczęto mnie wyzywac w liceumsmile Jeśli przyszedłbym
                    na jakiekolwiek spotkanie forumowe to każdy pomyśłał "ale paskud"
                    albo "ten to ma przejebane". Oczywiście piszą tu dorośli ludzie więc
                    nikt prosto w oczy by mi tego nie powiedział.
                    I zapewniam Cię, że odbrze się tu nie bawie, co więćej uważąm się za
                    przegranego towarzysko człowieka. W niczym innym nie jestem gorszy
                    od innych facetów, oprócz tego, że wyglądam jak to kiedyś ktoś
                    okreśłił jak"idź stąd i nie wracaj"
                    A pisał tu będę do śmierci o tym co mnie boli. Nie chcesz to nie
                    czytajsmile
                    • aretah Re: To dziwne 11.07.10, 16:26
                      Ty tez tak myślisz?
                      Spotykasz kogoś i myślisz sobie: jest brzydszy ode mnie? czy moze ladniejszy? On tez ma przesrane, jak ja. To jedyne co Cię interesuje w drugim człowieku? Mierzysz wszystkich swoją miarką? czyli według urody? Takie to trochę, wybacz, szczeniackie...

No własnie,a moze to głupie pytanie, bo Ciebie drugi człowiek raczej nie interesuje.

A pisz sobie pisz... Jak nie będę chciała, nie będę czytać. Obiecuję wink

Dobrze jest się bać. To oznacza, że ciągle masz coś do stracenia.
                      • fripo Re: To dziwne 11.07.10, 17:13
                        Nie wmawiaj mi, że oceniam ludzi po wyglądzie bo to jest właśnie
                        szczeniackie. Ale chyba nie zaprzecysz , że jeśli masz randke z
                        facetem to nie interesuje Cie jego wygląd. Zaprzeczysz??
                        • aretah Re: To dziwne 11.07.10, 19:34
                          echh frip, TY zawsze potrafisz odwrócić wszystko tak aby wyszło na
                          Twoje
                          Tak, zwracam uwagę też na wygląd. Zadowolony? Zauważ, ze dodałam TEŻ

Jesteś niereformowalny!
                          Zyj sobie jak chcesz!
                          Powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka