fripo 11.07.10, 12:41 ale widok par chodzących i okazujących czułość działa na mnie pozytywnie. Oznaka choroby?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uny Re: To dziwne 11.07.10, 12:50 tak. myśle że jest to choroba weneryczna. pzdr fripens Odpowiedz Link
bursztynula Re: To dziwne 11.07.10, 14:00 Lipcuś dobry z Ciebie człowiek, więc nie przyszło Ci to do głowy, ale... (nie lubię tego stwierdzenia) mylisz się (ufff, poszło) Frip nie lubi ludzi i jestem tego pewna jak niewielu rzeczy więcej howk chłodu, lodu, czego komu dziś potrzeba Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: To dziwne 11.07.10, 14:20 ale Bursztynko, to było z przymrużeniem oka patrz na emota na końcu zdania Odpowiedz Link
bursztynula Re: To dziwne 11.07.10, 14:37 eeee to jak dla mnie było za małe przymrużenie... Odpowiedz Link
fripo Re: To dziwne 11.07.10, 14:22 Ci "ludzie" o których piszesz odtrącili mnie dawno temu..........Uważasz, że powinienem ich wielbic?? Gdzie sie rozglądam to widze bydło, więc nie moge postępować inaczej.... Odpowiedz Link
aretah Re: To dziwne 11.07.10, 14:31 jak w zyciu byłeś zawsze taki jaki jesteś na forum, to wcale się tym "ludziom" nie dziwię nie dajesz szansy sobie i innym Odpowiedz Link
fripo Re: To dziwne 11.07.10, 14:50 Nie nie byłem taki. Ale jeśli wyzywali mnie od bazyli to chyba naturalna reakcje obronną jest moja postawa? Nie wyznaje zasady nadstawienia rugiego policzka, nie udaje, że jak plująą na mnie to mówię, że deszcz pada. Co byś zrobiła na moim miejscu?? Spotykałabys się z tymi, którzy Cie wyśmiewają??? Odpowiedz sobie uczciwie na te pytanie. Trochę przykro mi było, że nie mam młodości jak normalny nastolatek. Było minęło. Został żal. Ale obserwuje w sobie pozytywwne zmiany, zaczynam akceptowac to jak będzie wygądało moje życie, wcale źle finansowo nie stoje mam ambitne plany na przyszłość. Tylko pieniądze moga mnie uszczęśliwić w obecnej sytuacji, więc chce ich jak najwięcej Odpowiedz Link
bursztynula Re: To dziwne 11.07.10, 14:49 gryziesz każdą wyciągniętą do ciebie rękę i dziwisz się, że nie chce cię głaskać??? sam wszystko wiesz najlepiej, nikogo nie słuchasz, znikasz jeśli brakuje ci kontrargumentów, wymyślasz coraz drastyczniejsze tematy wątków - oświadczenia, ale coraz mniej osób ma ochotę w nich pisać, mnie to nie dziwi więc sobie wiedz, i sobie bądź nieszczęśliwy, niezdecydowany i marudny, rzeczywiście poza masochistami raczej nikt takich nie lubi, bo niby dlaczego się umartwiać takim towarzystwem... Odpowiedz Link
fripo Re: To dziwne 11.07.10, 14:55 O jakich wyciągniętych rękach piszesz bo nie ogarniam za bardzo?? Jeśli chodzi o te propozycje spotkań forumowiczów to sory ale nie mam zamiaru być pośmiewiskiem, bo tylko o to chodzi zobaczyć jak brzydki jest fripo Odpowiedz Link
bursztynula Re: To dziwne 11.07.10, 15:35 fripo napisał: > bo tylko o to chodzi zobaczyć jak > brzydki jest fripo a świat kręci się tylko wokół fripo i jego urody otóż zapewniam cię, że nie czy przyjdziesz czy nie świat się nie skończy po co miałbyś przychodzić? masz o czym rozmawiać? wydaje mi się, że już wszystko powiedziałeś - jesteś brzydki i niski - to esencja twojego życia, no to sobie bądź Odpowiedz Link
fripo Re: To dziwne 11.07.10, 16:11 Szkoda, że nie odniosłaś sie do całej wypowiedzi..........Zresztą nie spodziewałem sie tego Odpowiedz Link
bursztynula Re: To dziwne 11.07.10, 16:38 więc cieszę się, że cię nie zawiodłam, skoro tego się spodziewałeś dzika radość z tego, że ktoś okazał się tak kiepski jak o nim myślałeś... mnie to też utwierdza w mniemaniu, że mniemam słusznie chodzi ci o tę cześć? fripo napisał: > O jakich wyciągniętych rękach piszesz bo nie ogarniam za bardzo?? > Jeśli chodzi o te propozycje spotkań forumowiczów to sory ja kilka takich "rąk" widziałam i nie tylko dotyczących spotkania, jeśli ty nie, to szkoda mi czasu na przeszukiwanie forum, żeby ci cokolwiek udowadniać, bo ty i tak widzisz tylko to, co chcesz widzieć Odpowiedz Link
fripo Re: To dziwne 11.07.10, 17:10 Propozycje spotkań miałem, tyle tylko, że ja nie ufam ludziom na forum bo pocztą pantoflową rozniesie się jak wyglądam. Odpowiedz Link
aretah Re: To dziwne 11.07.10, 15:41 sam to Fripku stworzyłes sam zacząłes wypisywac jaki to brzydki jesteś, jaki nieszczęśliwy i inne takie. Tą sytuację nakręciłeś sam, więc sie nie dziw, ze czasem ktos się zastanowi czy naprawdę jestes taki brzydki jak mówisz, czy moze masz az tak bardzo porąbaną psychikę. To nie my Cię porównujemy. TO Ty sie stale porównujesz. To TY nakrecasz ten temat. To TY zakładasz te wątki. Momentami mam wrażenie, ze jestes zwykłym Trollem, który dobrze sie bawi. Trzeba Ci przyznać fakt, ze jestes stały w uczuciach. Piszesz tylko o sobie. Odpowiedz Link
fripo Re: To dziwne 11.07.10, 16:18 Nie od brzydali zaczęto mnie wyzywac w liceum Jeśli przyszedłbym na jakiekolwiek spotkanie forumowe to każdy pomyśłał "ale paskud" albo "ten to ma przejebane". Oczywiście piszą tu dorośli ludzie więc nikt prosto w oczy by mi tego nie powiedział. I zapewniam Cię, że odbrze się tu nie bawie, co więćej uważąm się za przegranego towarzysko człowieka. W niczym innym nie jestem gorszy od innych facetów, oprócz tego, że wyglądam jak to kiedyś ktoś okreśłił jak"idź stąd i nie wracaj" A pisał tu będę do śmierci o tym co mnie boli. Nie chcesz to nie czytaj Odpowiedz Link
aretah Re: To dziwne 11.07.10, 16:26 Ty tez tak myślisz? Spotykasz kogoś i myślisz sobie: jest brzydszy ode mnie? czy moze ladniejszy? On tez ma przesrane, jak ja. To jedyne co Cię interesuje w drugim człowieku? Mierzysz wszystkich swoją miarką? czyli według urody? Takie to trochę, wybacz, szczeniackie... No własnie,a moze to głupie pytanie, bo Ciebie drugi człowiek raczej nie interesuje. A pisz sobie pisz... Jak nie będę chciała, nie będę czytać. Obiecuję Dobrze jest się bać. To oznacza, że ciągle masz coś do stracenia. Odpowiedz Link
fripo Re: To dziwne 11.07.10, 17:13 Nie wmawiaj mi, że oceniam ludzi po wyglądzie bo to jest właśnie szczeniackie. Ale chyba nie zaprzecysz , że jeśli masz randke z facetem to nie interesuje Cie jego wygląd. Zaprzeczysz?? Odpowiedz Link
aretah Re: To dziwne 11.07.10, 19:34 echh frip, TY zawsze potrafisz odwrócić wszystko tak aby wyszło na Twoje Tak, zwracam uwagę też na wygląd. Zadowolony? Zauważ, ze dodałam TEŻ Jesteś niereformowalny! Zyj sobie jak chcesz! Powodzenia! Odpowiedz Link