baskany 26.07.10, 19:06 Chyba potrzebuję się upić. tak na wesoło najlepiej, z muzyką i najlepiej tez bez kaca. Poczułam potrzebę wlania kilku piw Sama pic nie chcę zatem wzywam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ane-tal Re: Potrzebuję.... 26.07.10, 19:17 A ja idę na gilla i raczej wstepnie piwko ale kto wie, o tak to wygląda na urlopie, który narazie spędzam u siebie. Odpowiedz Link
waganiemama Re: Potrzebuję.... 26.07.10, 19:24 Anetko, nie żebym Cię wyganiała, ale jak masz urlop to hulaj gdzieś w jakie piękne miejsce! pooddychać powietrzem świeżym, innością, wywietrzyć z głowy codzienność ech, może i ja się w końcu do tego zbiorę, choć kiepsko mi na razie idzie póki co, miłego grillowania Odpowiedz Link
ane-tal Re: Potrzebuję.... 26.07.10, 19:29 ależ ja ciągle w ruchu- czekam na pogodę, bo teraz to sie zastanawiam ile na siebie ubrać , bo kto wie o której sie skończy a nie jest za ciepło - mam jeszcze drugi tydzień urlopu Na jutro też mam już "plana" w środe jakiś japoński park we Wrocławiu w piątek pod Lublin na weselicho - jest GIT Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Potrzebuję.... 26.07.10, 19:21 Ja bym dołączyła, szczególnie że powód jest. Ale obiecałam, że do piątku nie piję... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Potrzebuję.... 26.07.10, 23:33 Cześć Heliś A co w pt : roraty, lipcowe czy czuwanie pod figurą ? Odpowiedz Link
kawamija Re: Potrzebuję.... 26.07.10, 19:25 echhh.............nie wiedziałam, że piwo będzie obowiązujące na tej imprezie.......bo ja już z colą i rumem się zaprzyjazniłam......echh......... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Potrzebuję.... 26.07.10, 19:48 A GingerS Beer może być? To ja się dołączę dziś. U mnie nadal jakoś podejrzanie ciepło - 22 stopnie, krótkie majtki i koszulka na ramiączkach wystarczają. Odpowiedz Link
waganiemama Re: Potrzebuję.... 26.07.10, 19:51 u nas na szczęście można już wskoczyć w dżinsy co za ulga! Odpowiedz Link
baskany Re: Potrzebuję.... 26.07.10, 19:52 ale ja serio - juz coronke otwarłam - zapraszam Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Potrzebuję.... 26.07.10, 20:00 To ja serio Gingerka żłopię Odpowiedz Link
baskany Re: Potrzebuję.... 26.07.10, 20:05 Hmmm tyle to użalających się na samotność ale jak zapraszam na piwo to cisza hmmm... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Potrzebuję.... 26.07.10, 20:09 pewnie boją się pić w samotności a Koza na urlopie... Odpowiedz Link
m.o.r.t Re: Potrzebuję.... 27.07.10, 13:03 na urlopie to fakt ale co ja mam do tego ruszcie dzieciaki tylki pozdro Odpowiedz Link
waganiemama Re: Potrzebuję.... 26.07.10, 20:15 a bo wiesz, tu taki dziwny zwyczaj, że niby razem piją, a każdy u siebie bez sensu, wiem, ale tak mają więc lepiej też tak miej Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Potrzebuję.... 26.07.10, 23:31 Różańca i witamin nie odmawiam. Mój - ten obtłuczony, w gołe baby Odpowiedz Link
baskany Re: Potrzebuję.... 27.07.10, 01:15 eeeeeeeeeeee tam - samotniście jak diabli Sama musiałam wypić Odpowiedz Link
uny Re: Potrzebuję.... 27.07.10, 09:17 nie sama, nie sama. ja wczoraj wzniosłem szklane whiskacza ku górze. odwykłem już od tego hehehe. Odpowiedz Link
baskany Re: Potrzebuję.... 27.07.10, 14:07 oj - ale pisałam już - każdy bla bla bla - dołączam się, samotność jest zła i straszna, bla bla bla ale ku górze to w 4 ścianach. A mój Jaś Wędrowniczek nie wędruje a stoi w lodówce. Odpowiedz Link
jan_owy Re: Potrzebuję.... 28.07.10, 21:25 I co, znalazłaś w końcu towarzysza do picia? Odpowiedz Link
mimala80 Re: Potrzebuję.... 28.07.10, 22:35 Co by nie dublować...dziś ja też szukam towarzystwa do upicia się.. no hlup.. Odpowiedz Link
baskany Re: Potrzebuję.... 29.07.10, 03:01 Towarzystwa niet - wsio sie w domach uzala. A ja tez drinka mam dziś - tuz tu tu obok. 3 rano a ja ze spaniem oczywiście na bakier. No to może jutro ktoś chmielowy wieczór planuje? Odpowiedz Link