post_mortem.666 15.09.10, 20:23 Balti się nam wystrzelał Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: no to chyba... 15.09.10, 20:27 Hej Morti W obliczu takiej siły rażenia ... Ale nie zaprzeczysz że dzielnie walczyłem ? A zresztą zaraz, zaraz, czy aby ktoś nie wystrzelał się szybciej ? A takiego starocia jak znajdujesz ? Mało łoją ale daje się zagwizadać : www.youtube.com/watch?v=60XzL_lMgZU Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: no to chyba... 15.09.10, 20:35 A znałeś Toy Dolls'ów z tej strony ? W życiu bym ich nie posądził o takie wykonanie Bacha. Myślałem że punkowcy znają 3 akordy na krzyż, a tu takie cacko www.youtube.com/watch?v=S1j4K_D3ZQo Odpowiedz Link
post_mortem.666 Re: no to chyba... 15.09.10, 20:40 jeszcze dużo szoków przed tobą nie mogłem znaleźć storm w wykonaniu al sirat kumple moi starzy Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: no to chyba... 15.09.10, 20:46 To mnie nie oszczędzaj. Postaram się to znieść jak mężczyzna i nauczyć się z tym żyć Odpowiedz Link
post_mortem.666 Re: no to chyba... 15.09.10, 20:52 tamtego brak na yt masz tak na spokojnie www.youtube.com/watch?v=8fNJSUSY4Ig&feature=related Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: no to chyba... 15.09.10, 21:20 Fajne. A teraz tak mi się skojarzyło : www.youtube.com/watch?v=PfAWReBmxEs&feature=related Odpowiedz Link
tastefully7 Re: no to chyba... 15.09.10, 21:00 post_mortem.666 napisał: > Balti się nam wystrzelał Zbiera siły na następne razy Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: no to chyba... 15.09.10, 21:14 Waguśka Gdzie się włóczysz wieczorami zamiast z nami tu się wygłupiać, hę ? Wrzuć linkę jakie strony oglądasz (tych czipendejlsów możesz chwilowo pominąć) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: no to chyba... 15.09.10, 22:16 Osz Ty ! Ale nie chyba bardziej podejrzanymi niż ja ? Ale robią Ci chociaż coś czy tylko gadają jak kreślący te słowa ? I dawaj jakąś piosenkę bo tej Twojej modern sutry już 3-ci miesiąc słucham Ode mnie łap taką : www.youtube.com/watch?v=P5s9illHQlc Co poradzę że niedawno była, jak ją lubię, biedny miś ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: no to chyba... 15.09.10, 22:18 Nie muszę chyba pisać że 'co' i 'gdzie' to jakieś bare naked minimum ? Odpowiedz Link
waganiemama Re: no to chyba... 15.09.10, 22:27 podejrzani w równym stopniu jak Ty a tu bonus track: co artysta miał na myśli w 1:28 ?? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: no to chyba... 15.09.10, 22:36 Waguśka ! Z perwersyjnymi gwałcicielami się zadajesz ?!@#?$?!@ Dziewczyno, przecież tacy żadnej gry wstępnej nie uznają tylko od razu do konsumpcji się bioro i 24h nie złażo satanisty, masony i cyklity (pamiętasz swój wątas ?) ! Znajdę Ci jakiegoś zacnego księgowego, bo boję się o Ciebie. A ten na złoty 28 to chyba żeby nie bała się jego wica niewybrednego - jak mniemam. A co Ci się nasuwało ? Odpowiedz Link
waganiemama Re: no to chyba... 15.09.10, 22:43 tak mówisz?!? rety.... a ja myślałam, że to jaki biedny misio o ja nieszczęsna! PS. A ten księgowy, to... tego, no... co, że się tak zapytam? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: no to chyba... 15.09.10, 23:02 A widzisz ? Dobrze że na czas mudurek z eS-ką przywdziałem i Cię wyratowałem. Księgowy ? No jak to księgowy. A jakiego Ci wybrać (wzrost, waga, #buta, grupa krwi, wyposażenie podstawowe i dodatki) ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: no to chyba... 15.09.10, 21:17 Jeszcze powstanie jak feliks z Popiołów a wtedy Was wszystkie pogoni wokół trzepaka ! A która się pośliźnie, zostanie schrupana Odpowiedz Link