anirat 15.10.10, 18:19 wielu z nas ma doła, moze to jesień, ja tez mam, siedze i sie zastanawiam w ktora strone dalej, jakos wiele złych rzeczy sie dzis zbiegło. Cięzko jakos tak. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z-malej-litery Re: co ja widze... 15.10.10, 18:21 Eeee ja nie mam doła. Nareszcie siadłam sobie spokojnie, jem wreszcie obiad i patrzę, co kto pisze Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: co ja widze... 15.10.10, 18:36 a jakie korki..i ludzie jeżdżą jak popaprani...jedna taka w sejczęto to mnie dzisiaj niemal staranowała- natrąbiłam na babę Odpowiedz Link
uny Re: co ja widze... 15.10.10, 18:42 ja też jakoś doła nie mam. sobie płynę z prądem czasu... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: co ja widze... 15.10.10, 18:57 Cześć Aniu Miło Cię widzieć Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było. A poza tym weekend zapowiada się w miarę słoneczny, więc może spróbuj zdusić chandrę spacerem albo jazdą na rowerze a może wpadniesz na jakiegoś przystojniaka PS Spoglądam jeszcze czasem z sentymentu na Nieśmiałki, ale mało tam już starych znajomych ... Odpowiedz Link
cimcirimcim_x Re: co ja widze... 15.10.10, 20:24 Na doła mogę polecić gorące kakao oraz wizytę u fryzjera tudzież kosmetyczki. Posłuchać o czarnej magii, o puperelach w zaciszu gabinetu i od razu lepiej człowiekowi Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: co ja widze... 15.10.10, 20:34 To ja miałam wczoraj moją ulubioną dentystkę i fryzjera. Właściwie zestaw znaczeniowo podobny. Pogadalim sobie. Pani dentystka się pożaliła, opowiedziała mi o moim byłym, bo też do niej chadza, o swoim byłym, o synu, o mieszkaniu, o napadowym migotaniu przedsionków, o tym jak bardzo się różnymi rzeczami wzrusza, zapodała parę bezimiennych szczegółów z życia swoich pacjentów, a ja mogłam tylko "aha" "yhy" "mhm". Bardzo ciekawie było... U pani fryzjerki mogłam trochę więcej gadać, ale niewiele, bo pyszczek po znieczuleniu jeszcze całkiem bezwładny... Za to nowy kolorek włosów bardzo mi się nadał. Taki kakaowy też jest tam. A kakao dziś sobie na noc chlapnę. O. Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: co ja widze... 15.10.10, 20:43 kakało jest bezproduktywne, bo bez procentów. A sam magnez mnie srednio na samopoczucie wpływa Odpowiedz Link
tastefully7 Re: co ja widze... 15.10.10, 20:47 Ja na szczęście lubię takie jesionno-zimowe klimaty więc z tego powodu doła na pewno nie złapię. Odpowiedz Link
cimcirimcim_x Re: co ja widze... 15.10.10, 22:22 U dentysty to faktycznie można się rozgadać Mamy chyba podobne kolorki, ja też coś w okolicach czekolady. Co do kakao to za mną strasznie chodzą słodycze, a, że jakoś ostatnio nie jadłam to jestem już na sporym głodzie Trzeba gromadzić tłuszczyk na zimę... Odpowiedz Link