Dodaj do ulubionych

co ja widze...

15.10.10, 18:19
wielu z nas ma doła, moze to jesień, ja tez mam, siedze i sie zastanawiam w ktora strone dalej, jakos wiele złych rzeczy sie dzis zbiegło. Cięzko jakos tak.
Obserwuj wątek
    • z-malej-litery Re: co ja widze... 15.10.10, 18:21
      Eeee smile ja nie mam doła. Nareszcie siadłam sobie spokojnie, jem wreszcie obiad i patrzę, co kto pisze big_grin
    • wmiesciejakrybytramwaje Re: co ja widze... 15.10.10, 18:36
      a jakie korki..i ludzie jeżdżą jak popaprani...jedna taka w sejczęto to mnie dzisiaj niemal staranowała- natrąbiłam na babę
    • uny Re: co ja widze... 15.10.10, 18:42
      ja też jakoś doła nie mam.
      sobie płynę z prądem czasu...
    • gyubal_wahazar Re: co ja widze... 15.10.10, 18:57
      Cześć Aniu smile

Miło Cię widzieć smile Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było. A poza tym weekend zapowiada się w miarę słoneczny, więc może spróbuj zdusić chandrę spacerem albo jazdą na rowerze a może wpadniesz na jakiegoś przystojniaka wink

PS Spoglądam jeszcze czasem z sentymentu na Nieśmiałki, ale mało tam już starych znajomych ...
    • cimcirimcim_x Re: co ja widze... 15.10.10, 20:24
      Na doła mogę polecić gorące kakao oraz wizytę u fryzjera tudzież kosmetyczki. Posłuchać o czarnej magii, o puperelach w zaciszu gabinetu i od razu lepiej człowiekowi smile
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: co ja widze... 15.10.10, 20:34
        To ja miałam wczoraj moją ulubioną dentystkę i fryzjera. Właściwie zestaw znaczeniowo podobny.

Pogadalim sobie.

Pani dentystka się pożaliła, opowiedziała mi o moim byłym, bo też do niej chadza, o swoim byłym, o synu, o mieszkaniu, o napadowym migotaniu przedsionków, o tym jak bardzo się różnymi rzeczami wzrusza, zapodała parę bezimiennych szczegółów z życia swoich pacjentów, a ja mogłam tylko "aha" "yhy" "mhm".
        Bardzo ciekawie było...

U pani fryzjerki mogłam trochę więcej gadać, ale niewiele, bo pyszczek po znieczuleniu jeszcze całkiem bezwładny...
        Za to nowy kolorek włosów bardzo mi się nadał. Taki kakaowy też jest tam.

A kakao dziś sobie na noc chlapnę. O.
        • wmiesciejakrybytramwaje Re: co ja widze... 15.10.10, 20:43
          kakało jest bezproduktywne, bo bez procentów. A sam magnez mnie srednio na samopoczucie wpływa smile
          • tastefully7 Re: co ja widze... 15.10.10, 20:47
            Ja na szczęście lubię takie jesionno-zimowe klimaty więc z tego powodu doła na pewno nie złapię.
        • cimcirimcim_x Re: co ja widze... 15.10.10, 22:22
          U dentysty to faktycznie można się rozgadać smile
          Mamy chyba podobne kolorki, ja też coś w okolicach czekolady. Co do kakao to za mną strasznie chodzą słodycze, a, że jakoś ostatnio nie jadłam to jestem już na sporym głodzie tongue_out
          Trzeba gromadzić tłuszczyk na zimę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka