20.10.10, 10:55
Nie Powiem Ci Nic
Choć Krzyk Sam Ciśnie Się Do Ust
Czuję Się Jak Zaszczute Zwierzę
Lecz Nie Chcę Zarazić Cię Moim Strachem
Tak Bardzo Się Boję
Daj Mi Trochę Swojej Siły

Podobno Gdzieś Tam Walczą
Podobno Wciąż Podnoszą Kamienie
Zadają Ciosy I Zwyciężają
I Tylko To Pozostawia Ci Nadzieję

Bądź Dla Nich Nadzieją Gdy Się Wykrwawią

Więc Jeszcze Nie Umieraj
Oto Pochwała Dla Życia
Bądź Dla Mnie Nadzieją
Miej Siłę Krzyczeć I Wołać
Odnajdziemy W Sobie Naszą Dobrą Stronę
Otworzymy Nasze Serca I Umysły
I W Końcu Będziemy Wolni
Bo Taka Będzie Nasza Przyszłość
Jaką Sobie Wywalczymy!

BĄDŹ DLA NICH NADZIEJĄ GDY SIĘ WYKRWAWIĄ...
Obserwuj wątek
    • tygrysgreen Re: Baśka ! 20.10.10, 11:02
      a myślałam że to o tej od fajnego biustu...
      a linka?
      • post_mortem.666 Re: Baśka ! 20.10.10, 11:05
        nie temat na linka sorki
    • bursztynula Re: Baśka ! ooooooooooooooooooooooo 20.10.10, 11:04
      wiedziałam, że o czymś miałam pamiętać!!!!
      miałaś się do mnie odezwać w sprawie poruszanej przed dworcem PKP w Łapach - chyba Łapy to były...
      najbliższy piątek ok 18 - miało być, jeśli aktualne to poproszę o więcej informacji
      miłego dzionka smile
      • a_day_before_tomorrow Re: Baśka ! ooooooooooooooooooooooo 20.10.10, 11:25
        a mi się wydawało, że to piątek co był.
        Ale nie mnie została złożona prośba, więc uważnie nie nadstawiałam ucha...i pewnie coś pokręciłam. smile
      • slayerhood-ka Re: Baśka ! ooooooooooooooooooooooo 21.10.10, 00:46
        Bardzo Cię przepraszam za ten brak kontaktu - zachowałam się jak gówniara. Piątek odwołany - badan z tego wszystkiego nie porobiłam smile
        Ale zabieram się za to big_grin
        Bądź czujna i czekaj, co sie odwlecze.... big_grin

Dam oczywiście odpowiednio wcześniej znać
        buziaki
    • aretah TAK: Baśka ! 20.10.10, 11:25
      Odezwij się!
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Baśka ! 20.10.10, 13:22
      To ja tylko powiem, że z małym chyba wszystko OK, jest po zabiegu i w porządku.
      Ale są inne, poważniejsze problemy.
      B. wraca dziś do W-wy w nocy. Ma się odezwać jak już będzie.
      Telefonów nie odbiera, ale na maila odpisała mi wczoraj.
      To tyle. więcej nie powiem, bo nie upoważniła mnie do tego.
      Ale wsparcie i nasza pomoc będą jej na pewno potrzebne.
      • slayerhood-ka Re: Baśka ! 21.10.10, 00:42
        Hej Kochani.
        Malutki ok - jak moja duszyczka pisała wyżej.
        Doświadczenie okropne, maluszek plujący krwią, płaczący, napuchnięty... natychmiast pojawiły się obrazy przed oczami, kiedy mój mąż był w szpitalu.
        Ale tego samego dnia, kiedy mimo wszystko czułam, że będzie ok, że już niedługo maluszek będzie ze mną w domu, spadła na mnie inna wiadomość. Powiem wam, że od ubiegłego roku - to był najkoszmarniejszy emocjonalnie dla mnie czas te kilka dni. Spaliłam się. Do dziś mam kamienie a nie ramiona i koszmarny ból głowy.
        I wiecie - uświadomiłam sobie jedno - chyba to nie jest tak, że moje życie się rok temu zawaliło - ja tylko miałam szczęście żyć pięknie te kilka lat. Dotarło do mnie, że tak to jest - ciągle coś !
        To niewiarygodne jak te 3 dni mnie zmieniły. Jeszcze bardziej boje sie jutra. Boje się też, że jak ktoś mi zacznie beczeć bo go z pracy zwolnili, albo utył, albo go chłopak/dziewczyna rzuciła - to zacznę się nerwowo śmiać w twarz. Z chęcią zamienię się na takie problemy.
        Ale tak to jest. Nie wiem czy powinnam to w sobie zmieniać, może taka mam być - jeszcze bardziej czarno-biala. W końcu tak moje życie się układa więc może nie powinnam się dopasowywać.
        Nie wiem jak zasnę, chyba znowu tabletka.
        Czuje się jeszcze bardziej staro - i to muszę zacząć zmieniać. Usłyszałam wczoraj, że poddałam się mojej "ciemnej stronie mocy" smile
        Nie chce walczyć w tym życiu, iść jak burza i trzymać gardę - chcę spokojnie przez nie przejść z maluszkiem i bliskimi - ale wbrew pozorom ten spokój wymaga większego nakładu pracy niż przebojowość. Chcę wreszcie zasypiać spokojnie.

Ściskam Was
        i dziękuje za pamięć
        • post_mortem.666 Re: Baśka ! 21.10.10, 00:50
          nie dziękuj
          jesteśmy obok jak coś
        • aretah Re: Baśka ! 21.10.10, 02:46
          Trzymaj się Kobieto.
          A.
        • hellish.monster Re: Baśka ! 21.10.10, 05:36
          Ja wciąż naiwnie wierzę, że wszystko co złe kiedyś mija. Tak to sobie tłumaczyłam w 2008r. Potem w 2009r. i... tak, to prawda. Trzymam tam kciuki za Ciebie i to Twoje blond Cudo i życzę powodzenia! Będzie dobrze. Za chwilę, ale będzie!
        • waganiemama Re: Baśka ! 21.10.10, 10:27
          jedyne co my możemy w takiej sytuacji to docenić to, co mamy, to że mamy tylko takie problemy, jakie mamy
          choć wolałabym, żeby nie spotykało Cię to wszystko, to dajesz nam jakąś perspektywę, skalę porównawczą, czy warto płakać nad złamanym paznokciem

trzymaj się smile
        • lesher Re: Baśka ! 21.10.10, 11:48
          Ehh... nic mądrego nie potrafię napisać...
          Może już limit pecha na całe życie wyczerpałaś..

Trzymaj się mocno!!!
          kiss
        • gyubal_wahazar Re: Baśka ! 21.10.10, 12:05
          Basiu,

Nie wiem co to za wiadomość i nie staram się domyślać, choć bardzo Ci współczuję. W każdym razie, daleko najważniejszy dla Ciebie jest na pewno Twój maluszek. On będzie dawał Ci sens i radość. Staraj się patrzeć na świat jego oczami. To nic, że On jeszcze nic nie rozumie, ale czuje, że bardzo go kochasz i jest szczęśliwy będąc z Tobą. Nie ma tak złej chwili w której Jego widok choć trochę nie da Ci nadziei.

Trzymaj się i pisz z nami, proszę
          • tygrysgreen Re: Baśka ! 21.10.10, 12:34
            dobrze powiedziane. dziecko jest tą iskierką która trzyma przy życiu.
        • kawamija Re: Baśka ! 21.10.10, 12:29

dopiero teraz doczytałam o co tu chodzi............

Mogę tyle napisać, oby leki pomogły, spokoju życzę.....a Tobie siły....kurde, takie tam pisanie ale.....

www.youtube.com/watch?v=bzzv7keJB6M&feature=related
    • slayerhood-ka Re: Baśka ! 21.10.10, 00:49

> Odnajdziemy W Sobie Naszą Dobrą Stronę
      > Otworzymy Nasze Serca I Umysły
      > I W Końcu Będziemy Wolni
      > Bo Taka Będzie Nasza Przyszłość
      > Jaką Sobie Wywalczymy!

Właśnie tego się boję, cóż ja mogę wywalczyć yhmmm
      Wychodzi na to, że na nic a przynajmniej na niewiele rzeczy mam wpływ.
      To życie to jak promocja - trzeba łapać ile się uda ale cicho i spokojnie, wtedy usypiasz czujność ochrony i może ukradniesz kolejny dzień D
      • robert.83 Re: Baśka ! 21.10.10, 10:11

Wniosek, który z "tego wszystkiego" wyciągasz jest chyba w "top 5" wszystkich lekcji życia.
        Nie wiem wiele o Twoich aktualnych problemach - z tego co widzę to mniej niż pozostali. Nie napiszę więc nic mądrego. Po prostu... lubię Cię. Z czymkolwiek teraz toczysz bój, jestem po Twojej stronie i nie jest mi wszystko jedno.

A co do łapania cicho i spokojnie... ktoś kiedyś napisał...

FUCK'EM ALL

Więc żadne tam cicho, tylko po Twojemu! Cicho tylko wtedy jeśli Ty tego chcesz. Ty rządzisz.
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Baśka ! 21.10.10, 10:58
          robert.83 napisał:

> Więc żadne tam cicho, tylko po Twojemu! Cicho tylko wtedy jeśli Ty tego chcesz.
          > Ty rządzisz.
          >

Mądre słowa. Popieram.
      • tygrysgreen Re: Baśka ! 21.10.10, 10:27
        nie wiem co powiedzieć , więc tylko ciepłego misia mam dla ciebie. przetrzymaj.

https://www.wantedtoys.pl/data/gfx/pictures/medium/5/2/25_1.jpg

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka