waganiemama 30.11.10, 19:37 bo i co tu powiedzieć jak się wszystko pieprzy? ciągle pod górkę... już nawet nie pamiętam, kiedy było z górki... czy tak wysoko mam dojść?? hehe.... że też mnie się jeszcze żarty trzymają nic, wyplułam z siebie, teraz trza znów zacisnąć zęby Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawamija Re: @$^*%$!!! 30.11.10, 19:53 jak już wszytko się pieprzy .............to zamykam drzwi w domu na oba zamki, wyłączam telefon, idę spać lub gapie się na jakieś głupie programy w TV - najczęsciej pomaga.....naprawdę Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: @$^*%$!!! 30.11.10, 19:54 A co do meritum, to dopiero co udzieliłem odpowiedzi www.youtube.com/watch?v=Q8tWkfyfmig I jak ręką odjął. Chociaż chyba bym w jaki stupor popadł na widok jak tę pieśń podśpiewujesz Odpowiedz Link
kawamija Re: @$^*%$!!! 30.11.10, 20:03 Gubiś, dobrze że "słucham" tej piosenki bez głośników......bo w przeciwnym razie nie mogłabym szefowej wytłumaczyć dlaczego słucham takiej piosenki w pracy Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: @$^*%$!!! 30.11.10, 20:13 Kawuś, nie mów, że nie znałaś. Lata temu się nią każdy dobijający na wieczorek z resztą witał, a potem salwując się - żegnał. Myślałem, że to już do kanonu weszło. Ale Rodzinę słowem silną to już musisz kojarzyć, do you ? Odpowiedz Link
kawamija Re: @$^*%$!!! 30.11.10, 20:22 Gubiś, ależ ja męża miałam z Torunia.....teściową z Torunia.....teść też ....aaa i Gapuchna.....więc Rodzina Silna Słowem była i w blasku ojca Rydzyka dojrzewająca.........do rozpadu nic to....to już temat na inny wątek....teraz trzeba Wagę tulić Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: @$^*%$!!! 30.11.10, 20:29 Aż tak ? www.youtube.com/watch?v=yDIcmNZOlk0 To szacun Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: @$^*%$!!! 30.11.10, 20:09 ale jak tak ciągle pod górkę, to ona przecież kiedyś się skończy, ta górka, no... uszki do góry, będzie lepiej (i tylko nie mów, że lepiej już było) -- ech, żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce... gg 925295 Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: @$^*%$!!! 30.11.10, 20:33 'p.13' - to parszywa 13-tka czy i tak za trudne dla mnie ? Odpowiedz Link
lesher Re: @$^*%$!!! 30.11.10, 20:16 Uszy do góry!!! PS. Komp się zbuntował, samochód, czy cuś innego? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Wagusia ! 30.11.10, 21:10 Daj głos, bo tu naród się o Ciebie martwi <głask-głask>. Szalik zostawił i znowu przylazł ? A obsobacz drania i psami poszczuj ! No chodź, pogadaj trochę z nami, ładnie proszę Odpowiedz Link
waganiemama Re: Wagusia ! 30.11.10, 21:19 nie ma szalika jest tak, jak chciał Kononowicz: "żeby nic nie było!" Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wagusia ! 30.11.10, 21:22 Nooooooooo jesteś Puszczę Ci śliczną piosenkę, chcesz ? Tylko jaka ma być (wiem że trochę inna niż poprzednie : smutna czy wesoła ? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Wagusia ! 30.11.10, 21:30 nie jest smutna, ale proszę - to dla Ciebie i nie smutaj dziś już, co? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wagusia ! 30.11.10, 21:31 www.youtube.com/watch?v=7rkgm1yGgbM Ładna ? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Wagusia ! 30.11.10, 21:45 to do kompletu jeszcze to dodam... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wagusia ! 30.11.10, 21:44 Też smutna : www.youtube.com/watch?v=Enq5EHFq3T4 Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wagusia ! 30.11.10, 22:17 ... i do tego pościelowa (nie wiadomo co gorsze) www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wagusia ! 30.11.10, 22:13 Waguś, a teraz kawał mogę Ci jakiś ładny opowiedzieć. Jaki chcesz : wesoły czy smutny ? Odpowiedz Link
tapatik Re: @$^*%$!!! 01.12.10, 13:39 waganiemama napisała: > bo i co tu powiedzieć jak się wszystko pieprzy? "Mam udane życie seksualne. A co u Ciebie?" Odpowiedz Link