zimna_alaska 30.12.10, 08:39 wam wszystkim. pora wstawać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zmienna_elfka Re: dobry dzionek 30.12.10, 09:54 Witam w kolejnym mroźnym dniu Niestety niemieckiego nie znam, a jedyny clip Die Toten Hosen jaki kojarzę (i był nawet nawet) to pushed again. ) Więc to to, fajnie byłoby na ang przetłumaczyć Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: dobry dzionek 30.12.10, 10:01 też nie znam, tytuł jest o miłości i wystarczy. miłego dnia Zmienna Odpowiedz Link
bursztynula Re: dobry dzionek 30.12.10, 10:06 a mój kolega, który zna bardzo dobrze, mówi, że czasem lepiej nie wiedzieć o czym śpiewają miłego Dziewczynki Odpowiedz Link
zmienna_elfka Re: dobry dzionek 30.12.10, 10:12 wg zasady kto mniej wie lepiej śpi? Również życzę udanego ) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: dobry dzionek 30.12.10, 12:23 Oo Madzia Fajnie, że jesteś, brakowało Cię. Gdzieś się podziewała ? I dzieńdoberek dla wszystkich Odpowiedz Link
robert.83 Re: dobry dzionek 30.12.10, 12:02 źle się wstaje samemu. jakbym nie kombinował - wychodzi mi, że jedyna nadzieja w dwuosobowej spółdzielni wstawalniczej . Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: dobry dzionek 30.12.10, 12:07 o ile sobie przypominam, to w 2-osobowej spółdzielni wstawalniczej wstawało się nie szybciej niż solo... a właściwie to często duuużo wolniej już się człowiek podnosił, już był blisko wypełznięcia z łóżka, a tu bywał ściągany z powrotem do parteru... Odpowiedz Link
robert.83 Re: dobry dzionek 30.12.10, 12:41 doobra, racja. Ale budzi się łatwiej. Budzisz się spokojnie dwie godziny wcześniej, rozmawiasz godzinę i... jesteś godzinę do przodu . Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: dobry dzionek 30.12.10, 21:37 a ja mam wrażenie, że wtedy w ciągłym niedoczasie się żyje... zwłaszcza, jeżeli oboje są zafascynowani ,,rozmowami''' o każdej porze dnia i nocy Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: dobry dzionek 30.12.10, 21:54 E nie, w ciągłym to nie. Po jakimś czasie większość tematów już jest, że tak powiem, omówiona - ale to chyba parę lat zajmuje. Zresztą, ja nic nie wiem, nie znam się, zapomniałam i nie chce mi się odgrzebywać... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: dobry dzionek 30.12.10, 22:03 parę lat to i tak dobrze... bywa, ze po miesiącach ...przechodzi... a może trzeba odgrzebać zapomniane? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: dobry dzionek 30.12.10, 22:20 odgrzebać??? ale że z tamtym panem niby??? o nie, nigdy więcej!!!! a po co mie to? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: dobry dzionek 30.12.10, 22:34 No jak z nowym, to żadne odgrzebywanie, tylko tworzenie od podstaw trwałej więzi opartej na obopólnym szacunku (Gubi, dobrze zapamiętałam?)... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: dobry dzionek 30.12.10, 22:37 odgrzebać zapomniane wrażenia...tęsknoty....z nowym....towarzyszem w Nowym Roku Odpowiedz Link