tastefully7 02.01.11, 17:08 Pobawić się w skojarzenia - ktoś chętny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flirting.shadow Re: Mam ochotę... 02.01.11, 17:14 tastefully7 napisała: > ktoś chętny? Heh, wiedziałem, że i tak skończy się na seksie, ale nie myślałem, że już w pierwszej odpowiedzi ) Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Mam ochotę... 02.01.11, 17:17 Hahaha Flirtek, Ty lepiej gadaj czyś chętny jest Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mam ochotę... 02.01.11, 17:18 Flirtek wygrał nim się konkurs rozpoczął, ale strzelaj Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Mam ochotę... 02.01.11, 17:26 Nie no, ale ja mam jeszcze ochotę Nie chcę kończyć Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mam ochotę... 02.01.11, 17:41 Hahaha, no dobra. Jak dupa tooooo ... mam ! Konwalie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mam ochotę... 02.01.11, 17:52 Tu mnie zażyłaś. W życiu bym się nie spodziewał. 9...8....7..3...2...1.. Over ! Ladies & Gents, the winner yyyyyyyyyyyyyyyyzzz : Smakiiiiii !!!!! Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Mam ochotę... 02.01.11, 17:55 Co, znowu koniec? Gubiś! Czy Ty nie możesz dłużej? No bo ja dalej mam ochotę! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mam ochotę... 02.01.11, 18:07 Hahaha No dobra, to podnoszę się z desek i na Twojego seksa mam ...... keksa Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Mam ochotę... 02.01.11, 18:11 gyubal_wahazar napisał: > Tu mnie zażyłaś. W życiu bym się nie spodziewał. 9...8....7..3...2...1.. Over ! > Ladies & Gents, the winner yyyyyyyyyyyyyyyyzzz : Smakiiiiii !!!!! Widać, że aby wygrać konkurs, trzeba po prostu użyć słowa - klucza. Jak ktoś się zorientuje jakie to słowo, ma szansę na kolejne zwycięstwo Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Mam ochotę... 02.01.11, 18:16 Akurat Przecież Wy się nawet nie potraficie ze mną bawić Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: biskupa 02.01.11, 17:39 Hej Domku ! Miło Cię widzieć A w chapankę też umiesz ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: biskupa 02.01.11, 18:42 Hahaha Dobra, dziewczyny, to jak lody ruszą, robimy kurs chapanki Odpowiedz Link
tastefully7 Re: biskupa 02.01.11, 18:50 Co Wy robicie z moim wątkiem? Jakąś chapankę-łapankę Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mam ochotę... 02.01.11, 22:16 ojej...nie wiedziałam, że nam nie wolno Odpowiedz Link
kawamija Re: Mam ochotę... 03.01.11, 17:25 gram z Młodą w skojarzenia podczas dłuższych podrózy samochodem...........nie zalecam powielania tego błędu - Młoda uwielbia w to grać, nie chce zakończyć zabawy a podczas jazdy nawet się nie da powiedzieć, że już czas iść spać i kończymy.........argument, że się jest zmęczonym też odpada..........bo w takiej sytuacji najlepiej byłoby się zatrzymać.........więc.....jak się zacznie to ........ostrzegam ......echhh Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Mam ochotę... 03.01.11, 17:32 Kawuś, ale tutaj się nie da Kiedyś próbowałam z Robertem, ale też nie wyszło... znaczy gra w skojarzenia Bo wiesz, ja dalej mam ochotę w to pograć. Kiedyś na innym forum graliśmy do momentu, aż nie dało się wpisywać już nic do wątku, bo nie wiem czy wiecie, ale wątek ma ograniczoną liczbę postów. Nie pamietam już jaka to liczba, ale są to tysiące i potem już koniec. Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: Mam ochotę... 03.01.11, 17:37 Tasty ja chętnie w skojarzenia zagram ale czy z tymi świrami w ogóle się da? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mam ochotę... 03.01.11, 17:45 a kto tutaj jest świrem??? jak rozumiem nie myślącym nigdy o seksie w dodatku? Odpowiedz Link
kawamija Re: Mam ochotę... 03.01.11, 17:47 czarny.onyks napisała: > > > a kto tutaj jest świrem??? ja już spierda........., będzie zadyma Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mam ochotę... 03.01.11, 17:56 taa...już to widzę ....będzie stała z boku i ziorała jednym okiem... Odpowiedz Link
kawamija Re: Mam ochotę... 03.01.11, 18:07 czarny.onyks napisała: > taa...już to widzę ....będzie stała z boku i ziorała jednym okiem... no ba !!........ a drugie oczko zakryte, bo czego oczy nie widzą to sercu nie żal Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: Mam ochotę... 03.01.11, 17:52 a kto nie jest? może to pytanie ma szansę na jakąś odpowiedź. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mam ochotę... 03.01.11, 17:55 ja się tak łatwo nie przyznam chyba, ze jakieś miłe tortury Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mam ochotę... 03.01.11, 18:22 w takim nastroju, jak jestem... pewne słowa tratuj...katuj..... ja się lepiej oddalę Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mam ochotę... 03.01.11, 19:19 te kobiety...same nie wiedza czego chcą... czasem najlepiej za rączkę i do lasu Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: Mam ochotę... 03.01.11, 19:27 do lasu w takie zimno i błoto? perwersyjna ty. Odpowiedz Link
kawamija Re: Mam ochotę... 03.01.11, 17:38 hmmmmmmm...........bo jest tak: w pewnym momencie życia wszystko kojarzy się z sexem..........konwalie, dupa, makao, mydło, szczoteczka do zębów, droga krajowa nr 7, lasek bielański, sylwester 2002, córka z pierwszego małżeństwa, bilety do kina, kamasutra i mały książe.........więc.....może zapodaj słowa wykluczone z gry i jakoś pójdzie Odpowiedz Link
kawamija Re: Mam ochotę... 03.01.11, 17:50 czarny.onyks napisała: > ujął mnie ten...mały książę wiedziałam, że tak będzie......... u mnie w pracy są dwa nasze pokoje: duży i mały.......i jak czasem mówię, że idę do małego to mi odpowiadają, że jak do małego to nawet nie warto iść Odpowiedz Link
sebtrom Re: Mam ochotę... 03.01.11, 18:42 nooooooooooooo cóż za ciekawa teza..... szczególnie podoba mi się skojarzenie z sexem Małego Księcia ))))))))))))))0 no dobra, moż ei się da....ale MAKAO ???????????????????? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mam ochotę... 03.01.11, 18:44 jak się nie da, jak się da.... makao....poker...rozbierany poker......itd Odpowiedz Link
kawamija Re: Mam ochotę... 03.01.11, 19:02 Sebtom... a widzisz.........jak potrafimy zaskoczyć ? po pierwsze, mimo że mały a już sexualne klimaty miewa ..............a pragnę zauważyć że może być i mały, byle nie był krótki - a na marginesie napiszę , że Gubi przeszedł już na drugą stronę mocy i On często tak dłuuuuuuuuuuuuuuuugo (literki klika ), że znów tęknimy do krótko ................, po drugie że makao a rozebrać się trzeba.......phiii to też się zdarza ale nakręciłam.............no nic...czas na mnie ........idę sobie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mam ochotę... 03.01.11, 19:30 Że niby jak ? Przez te święta i Wejście Seba rozklikałem się jak pac-man. Teraz moczę paluchy w rumianku i wypatruję pikantnych szczegółów z niedawnych bachanaliów jednej formalinki na Mazurach. Chwilowo się jeszcze pilnuje, ale niedługo w końcu puści farbę Odpowiedz Link