sebtrom 04.01.11, 22:00 zapodaj coś bo tak spokojnie a jak ja zapodam to tylko kontrowersje się zaczną.... 'sam widzisz co się dzieje - Tempi do rany przyłóż...no świat się wali Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Gubis ! 04.01.11, 22:02 Odwalasz kawał wspaniałej roboty ! A jakbyś gdzieś z zaświatów sprowadził Łezkę i Maryśkę to wniósłbym o Twoja beatyfikację www.youtube.com/watch?v=fi-aV7LCMoE Odpowiedz Link
sebtrom Re: Gubis ! 04.01.11, 22:05 a na czym polega ten kawał dobrej roboty ? kurde, nie wiedziałem że jestem w robocie.... co do beatyfikacji, dzięki, postoję Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger a ja mogie? 04.01.11, 22:11 takie cuś bardzo na czasie zapodać... Pochod Eskymaku Du du du du po ledu dozadu du dopředu du Du du du du po ledu dozadu du i dopředu du Du du du du po ledu dozadu du dopředu du Du du du du po ledu dozadu du i dopředu du Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: a ja mogie? 04.01.11, 22:17 Oj, to tylko sygnaturka... w nowym roku jest nowa, w opozycji do zeszłorocznej... Odpowiedz Link
sebtrom Re: a ja mogie? 04.01.11, 22:21 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czyli w zeszłym roku leniłas się i teraz nadchodz wielkie zmiany ? no to pełen szacun i tak trzymać Tigerze czy Panthero Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: a ja mogie? 04.01.11, 22:27 Nie, w zeszłym roku bardzo ciężko pracowałam, ale jęczałam, jak mi źle i dałam się depresji. W tym nie planuję jęczeć. Roboty będzie jeszcze więcej. Odpowiedz Link
sebtrom Re: Gubis ! 04.01.11, 22:20 no coś Ty....bez myszki ????????????????????? no way Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Gubis ! 04.01.11, 22:25 A gdzie tam. W czystości cały czas, ale jak kiedyś zadmę w trąbkę, to runą mury Jerycha No to teraz wyprzedzę o jakie 2 miechy lokalną aktualność tego kawałka : www.youtube.com/watch?v=WbrjRKB586s Odpowiedz Link