fripo 15.01.11, 21:19 najgorsza z orientacji seksualnych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fripo Re: Biseksualizm 15.01.11, 21:30 a jakby Twój facet wzdychal do innych panó jakbys się czuła?? choc może to nie pytanie do Ciebie, Ty chyba pisałaś, że lubisz cycory?? Odpowiedz Link
witrood Re: Biseksualizm 15.01.11, 21:21 Jak najgorsza - jak i to i tamto? :o Cały świat teoretycznie otworem stoi, a poza tym to ostatni krzyk mody. Odpowiedz Link
samysliciel Re: Biseksualizm 16.01.11, 00:38 Co Cię skłoniło do poruszenia tego tematu? Świat idzie z postępem, ludzie stają się coraz bardziej tolerancyjni więc może niedługo będzie to najlepsza orientacja, w końcu najbliżej jej do "totalnej miłości" tzn. każdy może kochać naprawdę każdego Odpowiedz Link
beja_81 Re: Biseksualizm 16.01.11, 13:02 > Świat idzie z postępem, ludzie stają się coraz bardziej tolerancyjni więc może > niedługo będzie to najlepsza orientacja, w końcu najbliżej jej do "totalnej mił > ości" tzn. każdy może kochać naprawdę każdego To ja dziękuję takiemu postępowi, nie chcę mieć z nim nic wspólnego... Toż to Sodoma i Gomora Odpowiedz Link
fripo Re: Biseksualizm 16.01.11, 10:42 gej bi hetero sam się nie mogę sklasyfikować (zresztą w dupie to mam), ale jedno wiem tak jak on chciałbym wyglądać Odpowiedz Link
buena_luna Re: Biseksualizm 16.01.11, 10:49 > (zresztą w dupie to mam) to wszystko tłumaczy Odpowiedz Link
buena_luna Re: Biseksualizm 16.01.11, 11:10 nie chcesz a raczej wolisz nie wiedzieć, zresztą mniej wiesz krócej będziesz przesłuchiwany Odpowiedz Link
buena_luna Re: Biseksualizm 16.01.11, 12:13 hm....Młodzieńcze, nie ma powodu, byś czuł się przygnębiony Odpowiedz Link
fripo Re: Biseksualizm 16.01.11, 12:20 su su su su Ale za tego młodzieńca to masz u mnie plusa Odpowiedz Link
buena_luna Re: Biseksualizm 16.01.11, 12:30 hehehe.... czyli mam być czujna bo jeszcze jeden taki plus i dostanę wciry Odpowiedz Link
fripo Re: Biseksualizm 16.01.11, 12:36 eeeeeeej no co Ty fripo damskim bokserem nie jest nie wiem co za tego drugiego plusa Ci podarwoać, pomyślę nad tym, a tymczasem muszę lecieć Gianna się niecierpliwi Odpowiedz Link
puch_atek Re: Biseksualizm 16.01.11, 12:34 chcesz wygladac Frip jak plazowy obnosny sprzedawca blyskotek? Odpowiedz Link
fripo Re: Biseksualizm 16.01.11, 12:42 Szczerze?? tak tak tak Myśle, że ten plażowy obnośny sprzedawca błyskotek nie ma absolutnie żadnych kompleksów A kobiety takie o których nam na tym forum nawet się nie śniło. Usmiech z twarzy by mi nie schodził gdybym był na jego miejscu. eeeech się rozmażyłem Odpowiedz Link