Dodaj do ulubionych

Znowu help

26.05.11, 11:33
Dzięki za maile. Ale jak to ja znowu proszę o pomoc. Gubiś - Tyś dobry w szperaniu i grzebaniu....w necie znaczy się. Szukam przykładowych tematów czy wzorów rozmów kwalifikacyjnych w j.ang. na podyplomówke z ang. Baaaaardzo znowu proszę o pomoc. No nic a nic nie znalazłam - lewa jakaś się zrobiłam z tym szukaniem.

www.youtube.com/watch?v=hANCWALVrWU
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Znowu help 26.05.11, 12:05
      Slejerko smile Przejrzałem 1-szą stronę gugla i też nic nie znalazłem, ale są tam wypowiedzi z forów. Napisz tam i może coś Ci odpiszą. Chociaż szczerze mówiąc, nie bardzo ogarniam problem.

Nawet jak dostaniesz uprawę manioku w korei północnej, trzeciorzędne znaczenie będzie miało, że pomyliłaś maniok z marychą a krld z pakistanem, a liczyć się będzie, że znasz język.

Gdzie błądzę ?

www.google.pl/search?q=studia+podyplomowe+angielski&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
      • slayerhood-ka Re: Znowu help 26.05.11, 12:11
        No ja nawet forum nie potrafię sensownego wyszukać, żeby napisać, zapytać, i szukać dalej. Wszystko ta kofeina. Rozmawiałam dziś z jedna babeczką i ona miała pytanie z GÓRNICTWA w Polsce !!!!!!!!! powaliło mnie. Niby się rozgadać można, ale to ostatni lub przedostatni temat jakiego się spodziewam
        • gyubal_wahazar Re: Znowu help 26.05.11, 12:21
          Nie otarłem się nawet o anglistykę, ale jeśli tam ktoś czasami myśli, to wisiało jak kilo kitu mu będzie o czym mówisz, a liczyło się będzie - jak. W końcu to anglistyka czy geografia ?

Może Cię jeszcze zapytają o zwyczaje godowe surikatek albo klastry mainframe'ów.

Możesz zawsze wykonać zwrot przez burtę jadąc coś na kształt 'górnictwo w PL to niewątpliwie doniosły problem, ale prawdziwie kluczowym strategicznie zagadnieniem, wydaje się być ginąca fauna lasów w warmińsko-mazurskim'
          • robert.83 Re: Znowu help 26.05.11, 15:18

> Nie otarłem się nawet o anglistykę

A to proste jest. Bierzesz anglistkę i...

wink
            • gyubal_wahazar Re: Znowu help 26.05.11, 21:48
              ... tarło ? wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka