Dodaj do ulubionych

Nad morze..

09.07.11, 23:56
Nawiązując do mądrości życiowej w Onyksiowym podpisie, że marzenia należy spełniać, chciałabym poinformować, iż zamierzam tak uczynić i zabrać swe szanowne cztery litery w końcu nad morze. Najlepiej w najbliższym czasie bo mnie już tam moce jakieś ciągną, czy czyste czy nieczyste to się okaże na miejscu.
Czy ktoś zechce dołączyć?
Obserwuj wątek
    • myszka1969 Re: Nad morze.. 10.07.11, 00:44
      W tym roku jakos na razie jestem za leniwa by zabrac cztery litery na północ...chce sobie skoczyc na festiwal Kolory Ostrawy...na Słowacje rzecz jasnasmile...z Krakowa blisko i zawsze cos nowegosmile
    • tygrysgreen Re: Nad morze.. 11.07.11, 18:41
      właśnie jadę.
      totalnie spontaniczna decyzja typu rodzinne pospolite ruszenie, jeszcze wczoraj nawet o tym nie myślałam, a dziś się pakuję. aż ciekawa jestem, co z tego będzie.
      • coelka Re: Nad morze.. 11.07.11, 22:37
        Woda wyglada kusząco, ja kocham wodę i uwielbiam pływac, ale niestey nie tym razem...łee..., powodzonak imiłeego pobytu
      • lounger Re: Nad morze.. 12.07.11, 12:55
        Tygrysie w jakieś konkretne miejsce jedziesz? Koniecznie napisz jakie wrażenia smile
        • tygrysgreen Re: Nad morze.. 17.07.11, 16:59
          byłam w Mielnie, to miasto to jedna wielka dyskoteka
          tak więc wieczorami miałam młode z głowy

ale ogólnie, to wybrzeże polskie nie zmienia się
          woda zimna, pogoda kapryśna, ceny wysokie

wczasowicze tradycyjnie dzielą się na "mych" i "onych"

"my" to spokojna, kulturalna grupka, z rozsądkiem i dystansem korzystająca z uroków wczasowania nad morzem, z właściwym poczuciem humoru i umiejąca się bawić

"oni" to szalona tłuszcza, opętana jakąś manią,
          jak słońce to leeecą na tę plażę aż miejsca dla nas nie ma,
          jak pochmurno to leeecą z tej plaży i miejsca w barach zajmują że nam braknie,
          żrą, chleją, kłócą się, skąpią na wszystko albo wydają pieniądze jak oszołomy jakieś

wszystko jak być powinno wink
          • lounger Re: Nad morze.. 18.07.11, 10:00
            Czyli tak jak w całym kraju wink Już nie mogę się doczekać smile
          • a-g-l-a-j-a Re: Nad morze.. 19.07.11, 13:14
            "byłam w Mielnie, to miasto to jedna wielka dyskoteka"
            hahahaha.. Tu człowiek tydzień po 30 czuje się jakby miał 200 lat... To nie jest miejsce dla "starych" ludzi big_grin Ale przynajmniej nie widać tu wiecznie skrzywionych i narzekających mordek, można odpocząc psychicznie od... życia..
    • myszka1969 Re: Nad morze.. 15.07.11, 21:30
      Znalazlas towarzystwo?...na pewno zawsze fajnej razem...wem bo sama edys jechałam do Łeby
    • morwab Re: Nad morze.. 17.07.11, 15:19
      od 18.07. do października jestem w 3cityjeśli tu się wybierasz możemy spotkać się na miejscu smile
      • myszka1969 Re: Nad morze.. 17.07.11, 23:38
        Wiecie, ja tam jestem prawie co roku- tak sie jakos składa ale zawsze na śmiech mnie zbiera jak w takm znanym miejscu mozna osmieszac sie przed swiatem tak koszmarną kolejką w tym 3city- jak pszesz smilesad
    • bez.pokory Re: Nad morze.. 18.07.11, 11:03
      pojechałabym...
      gdyby podróż nie trwała tak cholernie długo

brakuje mi morza
      • robert.83 Re: Nad morze.. 19.07.11, 11:01
        Zapoluj na tani lot. Można znaleźć tańszy niż ekspres. Leci koło godziny.
      • tygrysgreen Re: Nad morze.. 20.07.11, 20:53
        co powiesz na 6 godz za kółkiem? z przerwą na kawę ok 7?
    • wersja_robocza Re: Nad morze.. 19.07.11, 10:56
      Ja sobie właśnie zabukowałam wakacje. Nad morzem, ale cieplejszym od naszego Bałtyku. Teraz odliczam tygodnie. I się cieszę na samą myśl.wink
    • oblocznosc Re: Nad morze.. 19.07.11, 11:09
      Pojechalabym nad Baltyk, ale nie bardzo jest z kim i jak... Moze w przyszlosci...
      • myszka1969 Re: Nad morze.. 27.07.11, 09:35
        Ciekawe jaka pogoda nad naszym morzem??....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka