Dodaj do ulubionych

samotna z Białegostoku

24.07.11, 12:52
Jest weekend, a ja siedzę sama w domu sad przed kompem i tą drogą próbuję poznać ciekawych ludzi i nawiązać nowe znajomości. A konkretnie: szukam osób wolnych, obojga płci, w wieku zbliżonym do mojego (mam 42 lata), które tak jak ja czują się samotne i chciałyby czasem z kimś normalnie, szczerze porozmawiać, pośmiać się, pójść na spacer, do pubu, kina czy teatru. Czy są na tym forum takie osoby?
Obserwuj wątek
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: samotna z Białegostoku 24.07.11, 12:56
      Tak, są, o 17 właśnie umówiłam się z kumpelkami w okolicy Akcentu na Rynku. Chcesz dołączyć?
      • uny Re: samotna z Białegostoku 24.07.11, 13:29
        i w ten oto sposób stworzyła się frakcja białostocka big_grin
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: samotna z Białegostoku 24.07.11, 13:35
          co Ty, frakcja białostocko-podlaska to istnieje od dawna, ale cóś słabo zorganizowana
          śmiem twierdzić, że (z jednym wyjątkiem) nikogo tu się nie da wyciągnąć, namówić, przekonać do wspólnego spędzenia czasu
          prędzej ludzie z Krakowa, Dolnego Śląska, Wielkopolski, Warszawy się zjawią w Białym, niż ktoś z miejscowych ruszy 4 litery
      • bea-bess Re: samotna z Białegostoku 24.07.11, 17:37
        Chętnie bym dołączyła, ale dziś już chyba za późno. Mam nadzieję, że z czasem się spotkamysmile.
    • biedroneczka370 Re: samotna z Białegostoku 24.07.11, 21:42
      Cześć, też jestem z Białegostoku i chętnie gdzieś wyjdę wieczorową lub popołudniową porą. Daj znać. Jeśli chcesz napisz na gazetowego.
      • bea-bess Re: samotna z Białegostoku 24.07.11, 21:55
        Widzę, że jest nas coraz więcej smile. To dobrze. Mam nadzieję, że niebawem wybierzemy się gdzieś razem na miłą pogawędkę.
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: samotna z Białegostoku 25.07.11, 10:57
        Biedronko, Bea - mam propozycję: w ramach Podlaskiej Oktawy Kultur do czwartku są koncerty na Rynku.
        Chcę iść przynajmniej jutro, na mnichów tybetańskich i na koncert galowy w czwartek (oba od 17.00).
        Jakbyście chciały dołączyć, proszę o kontakt na gg albo pocztę gazetową.
        • biedroneczka370 Re: samotna z Białegostoku 25.07.11, 11:42
          Dzisiaj się nie wyrobię, bo Młoda na stanie, ale we czwartek to i owszem. Napiszę na gazetowego co ustaleń.
          • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: samotna z Białegostoku 25.07.11, 11:55
            o, super smile
        • aifa Re: samotna z Białegostoku 25.07.11, 17:11
          ooo, na mnichów tybetańskich też się wybieram smile
          • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: samotna z Białegostoku 25.07.11, 17:50
            to co? idziemy na mnichów razem?
    • a_day_before_tomorrow Re: samotna z Białegostoku 25.07.11, 17:28
      Żałuję, że mam daleko do Białegostoku. Tam się ciągle coś dzieje. A ekipa Warszawska, nie ruchliwa, chyba nadeszla pora pożegnać się z forum, bo szkoda energii na wymyślanie sposobów spędzenia czasu, a tu zgłoszeń "0" - ZERO.
      Widzę, że robi się tłoczno w Białymstoku, pewnie stracę miejscówkę samochodową na wyprawy wokół Białegostoku wink
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: samotna z Białegostoku 25.07.11, 17:48
        oj, nie będzie tak źle, coś wymyślimy wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka