Dodaj do ulubionych

wypracowanie

29.08.11, 22:59
czas zacząć sobie przypominać co to takiego i czym się je,
1 września zbliża się nieubłaganie
zatem przypominamy sobie:

Nauczycielka poleciła dzieciom, żeby napisały wypracowanie, które zawierać będzie cztery aspekty:
1. seks
2. monarchia
3. Religia
4. Tajemnica
Powiedziała, że kto skończy będzie mógł iść do domu. Dzieci zaczęły pisać. Po kilkunastu sekundach wstaje Jasio i oddaje pracę. Nauczycielka nie chce wierzyć, że udało mu się już skończyć. Prosi go, żeby odczytał swoje wypracowanie.

Jasio czyta z dumą:
- " Ktoś zerżnął królową! Mój Boże! Kto...?"
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: wypracowanie 29.08.11, 23:10
      Hehe, niezłe, dzięki Tygrysko smile Chwilowo nie mam nic na wymianę, ale dam znać jak się napatoczy
    • czarny.onyks Re: wypracowanie 29.08.11, 23:14
      może to nie wypracowanie... ale mnie ciągle śmieszy dowcip z kukułkątongue_out
      • tygrysgreen Re: wypracowanie 29.08.11, 23:16
        dawaj
        a szkolny? albo choć da się adaptować? wiesz, dla dzieciatych ciężki czas nadchodzi
        • czarny.onyks Re: wypracowanie 29.08.11, 23:18
          to raczej dla matek, które muszą odreagować po wywiadówce..
          ale znany jest i starysmile
          • czarny.onyks Re: wypracowanie 29.08.11, 23:19
            a Ty go przecież znaszbig_grin
            • tygrysgreen Re: wypracowanie 29.08.11, 23:21
              oj, chyba kojarzę ale nie jestem pewna
              klawiatura nie papier, wszystko zniesie, dawaj
              • czarny.onyks Re: wypracowanie 29.08.11, 23:27

,,Wczoraj wybrałam sie na imprezę z moimi kolezankami.
                Powiedziałam mojemu męzowi, ze wrocę o połnocy.
                'Obiecuje ci kochanie, nie wroce ani minuty pozniej'- powiedziałam i wybyłam.
                Ale impreza byla cudowna" ! Drinki, balety, znow drinki, znow balety, i jeszcze więcej drinkow, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie" .....
                Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem. Wchodzę do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słyszę tą wściekłą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowałam, ze mój mąż się obudzi przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukać jeszcze 9 razy...
                Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona, ze chociaż pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy - po prostu uniknęłam awantury z mężem... Szybciutko położyłam się do łóżka, myśląc jaka to ja jestem inteligenta! Ha"

.Rano, podczas śniadania, mąż zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, ze o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam.
                On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego.
                Oh, jak dobrze, jestem uratowana....' - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła.
                Moj maż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: 'Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką'.
                Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: 'Taaaak" A dlaczego, kochanie?'
                A on na to: Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O kurwa" />!' znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nastąpiła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła se głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać........
                • stefcia41 Re: wypracowanie 30.08.11, 09:01
                  Kobieta dzwoni rano do swojego szefa i mówi, że nie przyjdzie do pracy, bo jest chora.
                  - A co pani jest? - pyta szef.
                  - Mam jaskrę analną.
                  - Że co!? Czym to się objawia??
                  - Po prostu nie widzę dziś możliwości przytoczenia swojej dupy do pracy...

może się przyda wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka