Dodaj do ulubionych

szukam....

10.09.11, 18:03
....zrozumienia, chyba! a może to tylko próba wygadania się z tego wszystkiego co mnie mierzi, czasem boli. Niestety zupełnie zmieniłam otoczenie i jeszcze nie mam wielu znajomych... A zostawiłam wszystko dla faceta. Bardzo ciepłego, kochanego, szczerego, tylko, że powolnie zaczynam traktować go jak przyjaciela. Dużo pracy, codziennych problemów, praktycznie eliminuje z naszego związku namiętność, żar, których od samego początku nie było za dużo... Kocham go, on kocha mnie, ale coś nie gra, coś się nie klei. Nie czuję się przy nim wystarczająco kobieca. Taka głupota, mogłoby się wydawać, a jednak tak bardzo mnie frustruje, że coraz częściej złoszczę się na niego, robię awantury z byle powodu. Łączy nas silne uczucie, tylko nie wiem, czy to normalne i czy to przetrwa. Jestem już po nieudanym związku i nie chcę ponownie przechodzić tego samego. Jestem bardzo samotna...pomimo, iż sama nie jestem.
Obserwuj wątek
    • buena_luna Re: szukam.... 10.09.11, 18:14
      Kochana Redakcja ma dzisiaj wychodne wink A Cieć nie ma uprawnień do wydawania wiążących opinii wink Pozdrawiam i zapraszam ponownie smile

P.S.
      Post może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych tongue_out
    • czarny.onyks Re: szukam.... 10.09.11, 18:18
      jeśli żaru,, namiętności i seksualności nie było na początku za dużo...to dlaczego teraz miałoby się to zmienić?

skoro kochający mężczyzna przyjaciel nie wystarcza to może trzeba poszukać..kochanka?
      • janusz_2_2 Re: szukam.... 10.09.11, 19:35
        albo wibrator... namiętny, aż do wyczerpania... baterii big_grin
        • czarny.onyks Re: szukam.... 10.09.11, 19:47
          i najlepiej ....żywy...suspicioustongue_out
          • janusz_2_2 Re: szukam.... 10.09.11, 19:50
            tooo... Robocop? wink
    • noajdde Re: szukam.... 10.09.11, 18:57
      "Jestem bardzo samotna...pomimo, iż sama nie jestem." - Sama nie wiesz czego chcesz albo masz za dużo.
    • czarny.onyks Re: szukam.... 10.09.11, 19:07
      Eleno...może zamiast szukać odpowiedzi na forach, gdzie czasem usłyszysz trochę sfrustrowanych osobników porozmawiaj z facetem...
      póki jeszcze jest co naprawiać, zmieniać...
      • janusz_2_2 Re: szukam.... 10.09.11, 19:38
        ooo... wypraszam sobie, ja nie jestem sfrustrowany, ja się tylko wyszlajałem big_grin
    • fatalny_kasztan Re: szukam.... 10.09.11, 21:10
      W sumie to zazdroszcze, chciałbym miec tego typu problemy.
    • nom73 Re: szukam.... 10.09.11, 22:43
      elena30 napisała:

> Jestem bardzo samotna...pomimo, iż sama nie jestem.

Bo samotność to stan ducha a nie tego czy z kimś jesteśmy czy nie. Ja np. jestem sam, ale nie czuję się samotny. Tutaj na forum nikt Ci nie pomoże, bo pomóc możesz sobie tylko Ty.
      • elena30 Re: szukam.... 10.09.11, 22:51
        ja się staram, ale nie jestem pewna czy to od początku nie była pomyłka. Ja jetem bardzo otwartą osobą, On z kolei jest introwertyczny i nie wiem czy tu się zgramy. Teraz daje m się to we znaki.... Na pewno kocham Go, pytanie tylko czy jesteśmy w stanie zbudować zdrowy związek??....
        • zatracony72 Re: szukam.... 11.09.11, 20:57
          nie jesteś pewna, nie marnuj życia sobie a przede wszystkim jemu
    • gyubal_wahazar Re: szukam.... 11.09.11, 21:05
      Cześć (H)elenko smile

> Bardzo ciepłego, kochanego, szczerego

Tacy są najgorsi

> powolnie zaczynam traktować go jak przyjaciela

I bardzo dobrze. Ma za swoje

> Kocham go, on kocha mnie, ale coś nie gra, coś się nie klei

Przy takiej ilości miłości, nie ma prawa grać

> Nie czuję się przy nim wystarczająco kobieca

Ups, to się chyba pogubiłem. Nie nudzę dłużej. Trzymaj się smile