samysliciel Re: :p 30.09.11, 19:05 Ojtam ojtam Skąd u Ciebie takie uprzedzenie do języka Odpowiedz Link
duza_madzia Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 09:23 "chlopcy nasi mili" w dniu waszego swieta zycze byscie dobrzy dla nas - kobiet - byli , byscie zawsze dochodzili ... i skutecznie nas wielbili co by sprawiedliwie bylo to nastawcie nam tu "rylo" cmokac Was bedziemy ,bo cos z zycia tez miec chcemy ps picie wina od rana ma swoje plusy i minusy - uprasza sie o wyrozumialosc Odpowiedz Link
hellish_monster Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 09:33 duza_madzia napisała: > byscie zawsze dochodzili ale nie za szybko!!! > picie wina od rana ma swoje plusy i minusy - uprasza sie o wyrozumialosc heh, ja z takim szaleństwem do jutra muszę czekać... Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 21:53 hellish_monster napisała: > duza_madzia napisała: > > > byscie zawsze dochodzili > > ale nie za szybko!!! I nie sami Odpowiedz Link
fallus25cm Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 09:37 Dziękuję dziewczynki, że pamiętałyście. ech, gdybyście tylko o połowę młodsze były, to bym każdą z was wyściskał osobiście. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 09:39 jak młodsze o połowę ? prokurator za to grozi Odpowiedz Link
duza_madzia Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 09:43 ech... zrob to dobrze chlopakowi z samego rana to Ci wiosny jesienia zacznie wyliczac.... to sie nazywa niewdziecznosc ;> ps a skad 25cm wie w jakim wieku sa niewiasty hmmmm jak polowa jest tu "in koguto" ?? Odpowiedz Link
hellish_monster Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 09:45 te 25cm w nicku, to on jego czarodziejskiej różdżki - która na odległość potrafi stwierdzić w jakim wieku jest dana kobieta [i zazwyczaj stwierdza, że jest to kobieta 30+ i w formalinę już ją trzeba] Odpowiedz Link
hellish_monster Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 09:44 36 lat a dziękuje za życzenia składane w dniu CHŁOPCA. i wszystko jasne. ja bym nie chciała być przez Ciebie wyściskana. Odpowiedz Link
bez.pokory Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 10:31 fallus25cm napisał: > > ech, gdybyście tylko o połowę młodsze były, to bym każdą z was wyściskał osobiście. osobiście to ja dziękuję za Twoje ściskanie wolę jak mnie ściśnie 25 latek, nawet bez 25centymetrów przynajmniej mam pewność, ze wyściska kilkakrotnie Odpowiedz Link
hellish_monster Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 10:37 osobiście twierdzę, że mi się podoba taki nastrój Ar od razu mi jest lepiej Odpowiedz Link
green.amber Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 10:41 no baaa to sobie wyobraź jak mnie się podoba Jej nastój Odpowiedz Link
uny Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 10:58 kobitki! ciśnienie wam skoczyło czy jak? gorąco to ma być jutro Odpowiedz Link
stefcia41 Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 10:59 tam skoczyło rozgrzewamy się coby jutro było gorąco Odpowiedz Link
green.amber Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 11:01 Szpieg był na świeżym, no powiedzmy..., powietrzu i donosi, że cieplutko i słonecznie baaaardzo już teraz Odpowiedz Link
uny Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 11:12 liczę na to ciepło. zastanawiam się nad sandomierzem. może jeszcze krzyżtopór Odpowiedz Link
green.amber Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 11:20 ma być, chociaż dziś przegapiłam proznozy, jedź jedź, sprawdzisz, powiesz, co sobie można darować a co warto Odpowiedz Link
bez.pokory Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 11:24 Sandomierz polecam, byłam sobie kiedyś mniej więcej w takim czasie i w taką pogodę. Jak ktoś lubi Kazimierz, to i Sandomierz chyba polubiłby Odpowiedz Link
uny Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 11:32 jak pojade to opowiem. jak zdrowie pozwoli dzisiaj to by mi się przydało masowanie i przytulenie z głaskaniem Odpowiedz Link
hellish_monster Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 11:39 uny napisał: > jak pojadę to opowiem. jak zdrowie pozwoli > dzisiaj to by mi się przydało masowanie i przytulenie z głaskaniem a jedź w niedzielę i nas zabierz to może jakie przytulanie będzie Odpowiedz Link
uny Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 11:42 sobota mi jakoś bardziej pasuje. pewnie przyjdzie wracać nocą. Odpowiedz Link
uny Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 14:45 trzeb będzie sobie jakoś z tym poradzić i żyć dalej. Odpowiedz Link
bez.pokory Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 12:18 uny napisał: > dzisiaj to by mi się przydało masowanie i przytulenie z głaskaniem nie Tobie jednemu, Uny, nie Tobie jednemu Odpowiedz Link
hellish_monster Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 10:35 bez.pokory napisała: > wolę jak mnie ściśnie 25 latek, nawet bez 25centymetrów > przynajmniej mam pewność, ze wyściska kilkakrotnie KOCHAM CIĘ!!! Odpowiedz Link
lolcia-olcia dzięki, że jesteście !!! 30.09.11, 09:55 www.youtube.com/watch?v=Qiil4sLeZQc&feature=share Odpowiedz Link
green.amber Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 10:21 o totototo też życzę a jak się już zrobi za słodko, to śledzika z sepulką (i chciałam powiedzieć - rośnijcie duzi, ale się ugryzłam w język ałałałał ) Odpowiedz Link
bez.pokory Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 10:26 niech sobie rosną, co im żałujesz? Odpowiedz Link
green.amber Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 10:30 a no to niech nie żałuję cwale a cwale Odpowiedz Link
hellish_monster Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 10:36 no niech rosną - duzi i twardzi Odpowiedz Link
green.amber Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 10:38 i dlatego właśnie ugryzłam się z język... ale i tak widać za późno... Odpowiedz Link
hellish_monster Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 10:39 to niezdrowe - tak się powstrzymywać.... gryząc się w język.... Odpowiedz Link
green.amber Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 10:42 jakoś mi się wydaje, że wątek zbacza... z tematu Odpowiedz Link
duza_madzia Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 10:55 zbacza ...niezwykle pasuje do tego co sie tu dzieje Odpowiedz Link
stefcia41 Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 10:42 nie ograniczaj się Amberko to niezdrowe Odpowiedz Link
green.amber Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 10:46 taaa?? a dlaczemu niezdrowe?? jak mi się straszliwie podoba tekst Twojej sygnaturki Odpowiedz Link
hellish_monster Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 10:59 green.amber napisała: > jak mi się straszliwie podoba tekst Twojej sygnaturki znam też coś o silnej woli: moja silna wola pierwsza lepsza kurew puszcza się i łajdaczy Odpowiedz Link
green.amber Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 11:04 zdecydowanie Stefciowa podobuje mię się bardziej Odpowiedz Link
hellish_monster Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 11:13 no tak, bo ta jest dla Ciebie za hardcorowa Odpowiedz Link
ane-tal Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 11:53 Uśmiechu na twarzy a w sercu radości, spełnienia marzeń i szczęścia w miłości - wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Chłopaka A. Odpowiedz Link
koleiny Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 12:22 a te chłopy to jakies zachłanne są. I dzień chłopaka i dzień mężczyzny... My mamy tylko jeden dzień 8 marca i tyle. We łbach się już wam poprzewracało chłopy Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 12:31 Wielkie DZIĘKI, Aniołki Cmok - cmok - cmooooooooooooooooooooook !! Chłopcem ostatnio wprawdzie byłem za ancien regime*, ale jak TAKIE Boginie całują, najbiedniej ze 3 razy ustawię się w kolejkę. PS A na marginesie, u części huzarów zdaje się potwierdzać teoria, zgodnie z którą suma IQ i centymetrów jest stała * w sensie - za komuny, Heliś, nie szukaj. A jak pchniesz to prawko, to przeflancujesz się na Hell'ś Angel ? Odpowiedz Link
hellish_monster Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 14:23 gyubal_wahazar napisał: > * w sensie - za komuny, Heliś, nie szukaj. Słońce, jak Ty mi życie ułatwiasz i mój czas oszczędzasz!!! > A jak pchniesz to prawko, to przeflancujesz się na Hell'ś Angel ? no dwojaka we mnie natura, to kto wie... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 18:34 > PS A na marginesie, u części huzarów zdaje się potwierdzać teoria, zgodnie z kt > órą suma IQ i centymetrów jest stała he he he, cudowne Odpowiedz Link
samysliciel Dzięki za życzenia 30.09.11, 12:41 Kobitki Co do samego święta to nie ma znaczenia czy nazwiemy je dniem chłopaka czy mężczyzny - same wiecie przecież najlepiej że my nigdy nie dorastamy Wy dla nas też zawsze będziecie małymi dziewczynkami, które co chwila trzeba ratować z opresji Dzięki takiemu podejściu do tematu dorastania możemy oszukać czas i zawsze pozostać piękni i młodzi - także cieszmy się, że jest jak jest Odpowiedz Link
user0001 Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 15:14 Dziękuję wszystkim pamiętającym wiedźmom i niewiastom Odpowiedz Link
bazyliada1 Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 15:52 Wszystkim chłopakom wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link
czarna715 Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 18:17 Wszystkiego najlepszego wszystkim chłopakom Odpowiedz Link
kawamija Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 20:42 chłopcom mówię nie.........ale każdemu mądremu facetowi życzę wszelkiej pomyślności Odpowiedz Link
bez.pokory Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 21:26 nie jest to nowe, ale lubię www.youtube.com/watch?v=Qiil4sLeZQc Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: najlepszego Chłopcy ;) 30.09.11, 21:49 Rośnijcie duzi chłopcy...aby kiedyś kobiety miały z Was mężczyzn pożytek Odpowiedz Link