tdf-888 14.10.11, 20:25 idę po wszystko, co napiszę później, może być wytworem mojej bujnej wyobraźni i nie może być wykorzystane przeciwko mnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zed-is-dead Re: melduję, iż 14.10.11, 20:35 Jak już musi być zielone, to nie lepiej absynt? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: melduję, iż 14.10.11, 21:00 ostatnio próbowałem się przekonać do absyntu (pity według instrukcji obsługi z całą otoczką itp), ale się nie przekonałem. w przypadku jaśka zielona jest tylko nalepka (lubię ten kolor) a jak potrzebuję jakiegoś innego piołunu, to mam z dostawą do domu Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: melduję, iż 14.10.11, 21:05 właśnie miałam pytać czym się różni zielony od brązowego jasia... a Ty to nie miałeś w trzeźwości trwać?? a może mi się zdawało... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: melduję, iż 14.10.11, 21:15 to przecież trwałem. a teraz mam tak gorąco na kwadracie, że siedzę w spodenkach, będę to popijał na różna sposoby (single, na skałach, i w drinie zts wg mojej receptury - 4 lodowce, zalać ulubioną substancją, by je zakryć, dodać cytryny wedle uznania i zalać całość colą) i robię se bahamasy Odpowiedz Link
fatalny_kasztan Re: melduję, iż 14.10.11, 21:19 spoczko, tez bym cos chlapnął ale jutro robota ;-/ Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: melduję, iż 14.10.11, 21:25 aaa...myślałam, że to na dłużej.... skoro Ci gorąco to skręć kaloryfery....jak ja... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: melduję, iż 14.10.11, 21:27 no co ty?? właśnie cała zabawa na tym polega! okien nie otwieram, jest gorąco jak na wakacjach i lepiej klepie Odpowiedz Link
tdf-888 Re: melduję, iż 14.10.11, 21:36 nie jesteś durna! to ja jestem głupol ale wiesz jak fajnie chłodzi gardło w takim gorącu trunek ze szklanicy? a tak btw to dziś troszkę wymarzłem - 15km po lesie na pieszo i nawet prze parę minut padało, więc zmiana klimatu na noc wskazana Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: melduję, iż 14.10.11, 21:54 domyślam się jak łatwo tylko czy w życiu chodzi o to, by było łatwo? a TY się nie uczysz, nie pracujesz? że tyle wolnego? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: melduję, iż 14.10.11, 22:12 ja się całe życie uczę - życia a szkoły już mam pokończone - magistra ekonomii swoje też popracowałem (a raczej pochodziłem do pracy) - np 5 lat w centrali zachodniej korpo fin (codziennie się z prezesem z zagranicy witałem - na początku to tydzień ręki nie myłem, ale mi spowszedniało) a potem zbrzydło, więc teraz nie pracuję i czekam, co mi szczęście przyniesie? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: melduję, iż 14.10.11, 22:15 o Ty leniu.... a ludzie do pracy muszą jutro maszerować...ech.... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: melduję, iż 14.10.11, 22:21 rodzice mi mawiali: kto nie chciał nosić teczki, będzie musiał toczyć beczki wziąłem sobie to do serca i jako posiadacz wyższego wykształcenia uzurpuję sobie prawo do lenienia Odpowiedz Link
tdf-888 Re: melduję, iż 15.10.11, 00:47 coś chlapnę na popychacza właśnie zjadłem kurczoka (pierś filet z warzywami na patelnie) i zamierzam zapić sobieskim impress mojito (przetestować tę oranżadkę, by przelasowała w żołądku i miejsca zrobiła). ale tu mięczaki co? myślałem, że już nikogo nie ma... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: melduję, iż 15.10.11, 01:11 rozumiem, że gdzieś się włóczyłaś i stąd ten zaszczyt obcowania z tobą o tej porze? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: melduję, iż 15.10.11, 01:15 tam zaraz włóczyłaś ale teraz pilnuj wachty idę spac Odpowiedz Link
tdf-888 Re: melduję, iż 15.10.11, 01:21 pfff rozpali (nadzieje) i se idzie... popilnuje, choć nie ma czego. s-t-x-a kokoko kukuryju dziś nie było więc ja sam jeden kogut na ten cały kurnik Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: melduję, iż 15.10.11, 10:49 Młody Ty se jakaś gorąca bakę przygruchaj wątroba będzie zdrowsza Odpowiedz Link
tdf-888 Re: melduję, iż 15.10.11, 12:03 ech na cmentarz trzeba jechać do taty a później jeszcze jakieś zakupy a ja serce czuję (no prawie nie spalem, tyle coli zrobiło robotę) i kończyny mi się trzęsą... Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: melduję, iż 15.10.11, 12:34 zaczynam martwic się o Ciebie zapijanie dołów w samotności do niczego nie prowadzi dobra wiem nie moja sprawa ale kuźwa co zrobię że mam zadatki na matkę zbawicielkę Młody weź się w garść a jak chcesz wstrząsoterapii to zapraszam ale ostrzegam bywam bezwzględna Odpowiedz Link
tdf-888 Re: melduję, iż 15.10.11, 12:43 wczoraj nie zapijałem doła, tylko miałem taką ochotę na dobry trunek (nie mając innych, ciekawszych opcji), do pokera myślę, że taka wstrząsoterapia by się przydała, tylko jak miałaby wyglądać w twoim wykonaniu? Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: melduję, iż 15.10.11, 12:47 nie puszczaj mi tu oczka a publicznie nie zdradzam sekretów Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: melduję, iż 15.10.11, 19:21 Oj, Zielona Ty się jeszcze pytasz??? a co się młodym chłopcom marzy? Odpowiedz Link