Dodaj do ulubionych

melduję, iż

14.10.11, 20:25
idę po
https://cavist.pl/user/images/Johnnie%20Walker%20Green%20label%2015%20YO.jpg
wszystko, co napiszę później, może być wytworem mojej bujnej wyobraźni i nie może być wykorzystane przeciwko mnie.
Obserwuj wątek
    • oblocznosc Re: melduję, iż 14.10.11, 20:27
      A moglbys po drodze kupic cos slodkiego?
    • zed-is-dead Re: melduję, iż 14.10.11, 20:35

Jak już musi być zielone, to nie lepiej absynt?
      • tdf-888 Re: melduję, iż 14.10.11, 21:00
        ostatnio próbowałem się przekonać do absyntu (pity według instrukcji obsługi z całą otoczką itp), ale się nie przekonałem. w przypadku jaśka zielona jest tylko nalepka (lubię ten kolor) a jak potrzebuję jakiegoś innego piołunu, to mam z dostawą do domu big_grin
        • czarny.onyks Re: melduję, iż 14.10.11, 21:05
          właśnie miałam pytać czym się różni zielony od brązowego jasia...

a Ty to nie miałeś w trzeźwości trwać?? a może mi się zdawało...
          • tdf-888 Re: melduję, iż 14.10.11, 21:15
            to przecież trwałem.
            a teraz mam tak gorąco na kwadracie, że siedzę w spodenkach, będę to popijał na różna sposoby (single, na skałach, i w drinie zts wg mojej receptury - 4 lodowce, zalać ulubioną substancją, by je zakryć, dodać cytryny wedle uznania i zalać całość colą) i robię se bahamasy big_grin
            • fatalny_kasztan Re: melduję, iż 14.10.11, 21:19
              spoczko, tez bym cos chlapnął ale jutro robota ;-/
            • czarny.onyks Re: melduję, iż 14.10.11, 21:25
              aaa...myślałam, że to na dłużej....

skoro Ci gorąco to skręć kaloryfery....jak ja...big_grin
              • tdf-888 Re: melduję, iż 14.10.11, 21:27
                no co ty??
                właśnie cała zabawa na tym polega! big_grin
                okien nie otwieram, jest gorąco jak na wakacjach i lepiej klepie big_grin
                • czarny.onyks Re: melduję, iż 14.10.11, 21:31
                  o ja durna...nie znałam takich zabawbig_grin
                  • tdf-888 Re: melduję, iż 14.10.11, 21:36
                    nie jesteś durna!
                    to ja jestem głupol big_grin
                    ale wiesz jak fajnie chłodzi gardło w takim gorącu trunek ze szklanicy? smile

a tak btw to dziś troszkę wymarzłem - 15km po lesie na pieszo i nawet prze parę minut padało, więc zmiana klimatu na noc wskazana big_grin
                    • czarny.onyks Re: melduję, iż 14.10.11, 21:54
                      domyślam się jak łatwobig_grin
                      tylko czy w życiu chodzi o to, by było łatwo?wink

a TY się nie uczysz, nie pracujesz? że tyle wolnego?suspicious
                      • tdf-888 Re: melduję, iż 14.10.11, 22:12
                        ja się całe życie uczę - życia
                        a szkoły już mam pokończone - magistra ekonomii
                        swoje też popracowałem (a raczej pochodziłem do pracy) - np 5 lat w centrali zachodniej korpo fin (codziennie się z prezesem z zagranicy witałem wink - na początku to tydzień ręki nie myłem, ale mi spowszedniało) a potem zbrzydło, więc teraz nie pracuję i czekam, co mi szczęście przyniesie? big_grin
                        • czarny.onyks Re: melduję, iż 14.10.11, 22:15
                          o Ty leniu....suspicious

a ludzie do pracy muszą jutro maszerować...ech....
                          • tdf-888 Re: melduję, iż 14.10.11, 22:21
                            rodzice mi mawiali:
                            kto nie chciał nosić teczki, będzie musiał toczyć beczki

wziąłem sobie to do serca i jako posiadacz wyższego wykształcenia uzurpuję sobie prawo do lenienia big_grin
                            • stefcia41 Re: melduję, iż 15.10.11, 00:21
                              to co Młody?
                              pijemy coś?
                              • tdf-888 Re: melduję, iż 15.10.11, 00:47
                                coś chlapnę na popychacza
                                właśnie zjadłem kurczoka (pierś filet z warzywami na patelnie) i zamierzam zapić sobieskim impress mojito (przetestować tę oranżadkę, by przelasowała w żołądku i miejsca zrobiła).
                                ale tu mięczaki co? myślałem, że już nikogo nie ma...
                                • stefcia41 Re: melduję, iż 15.10.11, 00:54
                                  no ja jestemsmile
                                  • tdf-888 Re: melduję, iż 15.10.11, 00:58
                                    to co siorbiesz ze mną?
                                    • stefcia41 Re: melduję, iż 15.10.11, 01:00
                                      no ja juz herbatkę smile
                                      tylko ...smile
                                      • tdf-888 Re: melduję, iż 15.10.11, 01:11
                                        rozumiem, że gdzieś się włóczyłaś i stąd ten zaszczyt obcowania z tobą o tej porze?
                                        • stefcia41 Re: melduję, iż 15.10.11, 01:15
                                          tam zaraz włóczyłaś big_grin
                                          ale teraz pilnuj wachty smile
                                          idę spac smile
                                          • tdf-888 Re: melduję, iż 15.10.11, 01:21
                                            pfff
                                            rozpali (nadzieje) i se idzie...
                                            popilnuje, choć nie ma czego. s-t-x-a kokoko kukuryju dziś nie było więc ja sam jeden kogut na ten cały kurnik big_grin
                                            • zielonooka38 Re: melduję, iż 15.10.11, 10:49
                                              Młody Ty se jakaś gorąca bakę przygruchaj
                                              wątroba będzie zdrowszawink
                                              • tdf-888 Re: melduję, iż 15.10.11, 12:03
                                                ech na cmentarz trzeba jechać do taty a później jeszcze jakieś zakupy a ja serce czuję (no prawie nie spalem, tyle coli zrobiło robotę) i kończyny mi się trzęsą...
                                                • zielonooka38 Re: melduję, iż 15.10.11, 12:34
                                                  zaczynam martwic się o Ciebie
                                                  zapijanie dołów w samotności do niczego nie prowadzi
                                                  dobra wiem nie moja sprawa ale kuźwa co zrobię że mam zadatki na matkę zbawicielkę
                                                  Młody weź się w garść
                                                  a jak chcesz wstrząsoterapii to zapraszam
                                                  ale ostrzegam bywam bezwzględna
                                                  • tdf-888 Re: melduję, iż 15.10.11, 12:43
                                                    wczoraj nie zapijałem doła, tylko miałem taką ochotę na dobry trunek (nie mając innych, ciekawszych opcji), do pokera big_grin
                                                    myślę, że taka wstrząsoterapia by się przydała, tylko jak miałaby wyglądać w twoim wykonaniu? wink
                                                  • zielonooka38 Re: melduję, iż 15.10.11, 12:47
                                                    nie puszczaj mi tu oczka
                                                    a publicznie nie zdradzam sekretów wink
                                                  • czarny.onyks Re: melduję, iż 15.10.11, 19:21
                                                    Oj, Zielona Ty się jeszcze pytasz???

a co się młodym chłopcom marzy?suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka