17.10.11, 16:07
Jakież życie byłoby prostsze jakby obowiązkowe było noszenie:
- obrączki - żonaci (niektórzy żonaci nie noszą...)
- branzoletki (np) albo innej rzeczy identyfikującej, że ktoś jest stanu wolnego.
Nie byłoby kombinowania, podchodów. Siedzę i tracę czas, a kolejna osoba (koleżanka) wymiguje się od jutrzejszego kina. A tak jak bym wiedziała, byłoby wszystko jasne, wystarczyłoby jedno pytanie o czas wolny od 19 we wtorek. Znów tracę czas i energię. No i sobie pójdę jak zwykle samotnie... wrrrr
Jeszcze dzisiejszy humor mi psuje to ,że nie załapałam się na wejsciówki na piątkowe spotkanie z noblistą.
Co za dzień.
Obserwuj wątek
    • bez.pokory Re: znaki... 17.10.11, 16:13
      A może powinni nas tatuować jakimiś specjalnymi znakami, co?
      Naznaczeni.
      Przesadzasz Dayka, przesadzasz...
      • a_day_before_tomorrow Re: znaki... 17.10.11, 16:18
        Przesadzam, ale mi by to ułatwiło podjęcie decyzji i zaoszczędziło sporo gdybania itp...
    • beja_81 Re: znaki... 17.10.11, 17:56
      ale, że co...koleżankę chciałaś poderwać wink?

Powiem coś co sama już i tak wiesz: bywają gorsze rzeczy, które mogą spędzać sen z powiek... Ja np. szykuję się do pożegnania mojego kudłatego kumpla, bo procent szans na przeżycie jest bliski 0

co do samotnych wypadów, no to może być trudne...choć ja się już przyzwyczaiłam
      • mi-l-ja Re: znaki... 18.10.11, 08:52
        biedny kumpel... ci kudłaci powinni dłużej żyć... sad
    • tygrysgreen Re: znaki... 17.10.11, 18:09
      a zgadzam się
      wprawdzie nigdy obrączki nie nosiłam bo mnie gnietła ale popieram noszenie obrączek, choćby na łańcuszku na szyi
      moja jak najbardziej mężata koleżanka miała bardzo niezręczną sytuację bo nie miała obrączki. od tamtego czasu zawsze nosi.
      • stefcia41 Re: znaki... 17.10.11, 18:20
        Spotkaj się z nami w sobote Day smile
        bedzie wesoło , to na pewno smile
      • wmiesciejakrybytramwaje Re: znaki... 17.10.11, 18:23
        faceci to powinni mieć obowiązek noszenia obraczek, ale na fiutkach, o smile
        • stefcia41 Re: znaki... 17.10.11, 18:25
          sprytne...
          trzeba by ich rozbierać ...wink big_grin
          a serio...jakie to znaczenie?
          ja nie nosiłam
          znam takich co noszą i w niczym im nie przeszkadza...
        • silencjariusz Re: znaki... 17.10.11, 18:52
          Też tak uważam. Faceci to świnie.
          www.youtube.com/watch?v=-SlXM0dDg5c
          • bez.pokory Re: znaki... 17.10.11, 19:04
            każdy?
            • silencjariusz Re: znaki... 17.10.11, 20:02
              Myślę, że tylko W. Belon (gdyby żył) byłby zwolniony z obowiązku noszenia obrączki na penisie.
              • wmiesciejakrybytramwaje Re: znaki... 17.10.11, 20:46
                a to do mnie przytyk był? Silencjariuszu, toż ja zartuję, jak zwykle z resztą. Ale rzeczywiście cos trzeba by tu niektórych żartów zaprzestać, bo drażliwe single przeokrutnie
                • czarny.onyks Re: znaki... 17.10.11, 22:09
                  oj, drażliwe może bo poszczą ...za długo poszczą...

a post jak wiadomo powoduje drażliwość...
                  i nie jest to żaden przytyk z mojej strony tylko sama prawda....wink
                  • silencjariusz Re: znaki... 17.10.11, 22:22
                    A Ty to odebrałaś jako żart. Tylko szczerze proszę suspicious Bo na mój nos to jakąś frustracją przenoszoną na ogół samców zalatywało.
    • jejek11 Re: znaki... 17.10.11, 20:37
      az zaczęłam szukać na necie, z jakimże to noblistą jest spotkanie.
      Już myslałam, że z tegorocznymsmile
    • sardonically86 Re: znaki... 18.10.11, 00:53
      Niby proste rozwiązanie, a niewykonalne. Ludzie nie są prostolinijni, poukładani, rzetelni, odpowiedzialni, pewni swoich decyzji, ulegli. Nie zawsze, nie w każdych okolicznościach, niektórzy nigdy. A takich też cech wymagałby od ludzkości twój plan zaobrączkowania tongue_out
      Zapewne nie o to z resztą chodziło w twoim poście - ot, koleżanka cię zirytowała swoim niezdecydowaniem wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka