hellish_monster 20.10.11, 13:03 Właśnie mi moi panowie uświadomili, że jutro koniec świata. To co, nie będę zdawać egzaminu? I spotkania forumowego nie będzie? Cholerka... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellish_monster Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 13:17 a ja sobie właśnie myślę - a co by było, gdyby naprawdę tak było??? bym sobie dzisiaj pozwoliła na chwileczkę zapomnienia Odpowiedz Link
waganiemama Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 13:21 ja bym się przestała przejmować "co będzie dalej?" kurcze.... to fajne by było Odpowiedz Link
green.amber Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 13:55 hym jednym słowem, jeśli koniec świata będzie, to przez Was, bo Wam potrzeby, żeby faaaaajnie było... zapamiętam sobie Odpowiedz Link
green.amber Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 14:16 bo mnie nie widzisz wiem, kogo za konsekwencje pociągać!! jakbyco aaaaa no bo to w sumie skandal!! kto to widział koniec świata w piątek organizować... kiedy piątkowy wieczór z zasady jest najlepszą porą tygodnia... w taki poniedziałek, to już zupełnie co innego Odpowiedz Link
hellish_monster Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 14:18 a skąd wiesz, że Cie nie widzę, he?! no tak panu naukowcu czy proroku wyszło, że akurat w piątek ten koniec świata. szczerze mówiąc, dla mnie to bez różnicy - aby tylko nie dziś Odpowiedz Link
green.amber Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 14:28 iiiiiiiiiiiii a jak mię odnajdujesz, skoro widzisz?? dobrze mi w tym gajerku?? Odpowiedz Link
hellish_monster Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 19:54 kochana, ładnemu to we wszystkim ładnie! widzisz, ja to się muszę wbijać w kurtkę moto, by zawrócić w głowie, a Tobie we wszystkim dobrze [ale ze mnie wazelina!!! powiedziałam WA-ZE-LINA?! uhm!!!! ] Odpowiedz Link
green.amber Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 09:06 hellish_monster napisała: > [ale ze mnie wazelina!!! powiedziałam WA-ZE-LINA?! uhm!!!! ] teraz dopiero zobaczyłam tę Twoją wazelinę... ja tam nie miałam zamiaru nikomu zawracać w głowie... może trochę odwrócić uwagę i marzyłam tylko o tym, żeby już móc go zdjąć z Twoją kurteczką bym tak nie miała miłego ostatniego piąteczku... Odpowiedz Link
puch_atek Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 14:22 wlasnie, tak nam schrzanic piateczek bezdusznosc jakas. Odpowiedz Link
green.amber Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 14:27 bessęsu... do sądu z nimi!! a nieeee sądów to ja mam dosyć Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 14:06 nie przez nie tylko dzięki im a wy dziewczyny postarajcie się trochę Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 13:09 Helka no ile razy można? duża dziewczynka a nadal się daje łapać na "koniec świata" i co w ramach tego zaproponowali - trzęsienie ziemi???????????? Odpowiedz Link
hellish_monster Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 13:16 naiwność ma granic nie zna!!! p.s. Ty zawsze tak wszystko na poważnie...??? Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 13:19 oj Helka ja w na poważnie to tylko oddycham miałam takiego kolegę który czasem dzwonił i mówił .. jutro koniec świata, powinnaś dzisiejszy wieczór spędzić ze mną a ja zafunduje Ci trzęsienie ziemi ( że taki orgazm znaczy) no i tak się mła skojarzyło Odpowiedz Link
hellish_monster Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 13:22 ooooooooooooooooo, trzęsienie ziemi....uhm... tak na ostatni dzień na tym świecie by mi się przydało dobrze, że do końca jeszcze kilka h dżizas, ależ ja mam dzisiaj głupawkę Odpowiedz Link
hellish_monster Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 14:14 www.wiadomosci24.pl/artykul/koniec_swiata_nastapi_21_pazdziernika_o_godz_18_tak_215385.html Odpowiedz Link
ane-tal Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 14:09 Jutro? Mi tu niebo czarne się robi- może to już Odpowiedz Link
hellish_monster Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 14:16 u mnie szare niebo, mam tylko nadzieję, że deszcz dzisiaj nie spadnie. przynajmniej pomiędzy 17 a 18!!! Odpowiedz Link
green.amber Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 14:23 ooo a miało u Wasz Aniecik dziś nie padać... u nas miało... Odpowiedz Link
oblocznosc Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 14:28 A ten koniec swiata to tak musi przed weekendem? Nie moglby w poniedzialek? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 18:31 na poczatek weekendu trzęsienie ziemi...brzmi obiecująco Odpowiedz Link
stefcia41 Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 18:34 tia...ja już mam trzęsienie małe... młody 40* ja nie wiem co mam jutro z nim zrobić...szlag... przeorganizować życie w takim momencie ... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 18:42 do lekarza jechać bo jutro piątek a potem wolne to będzie problem Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 18:42 co ja gadam! na pogotowie z nim jedź od razu Odpowiedz Link
stefcia41 Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 18:50 on miewał takie temperatury dostał teraz leki i czekam, obserwuję Odpowiedz Link
fatalny_kasztan A ja dodatkową robote wziołem 20.10.11, 19:12 Zimno sie zrobiło to rower odpada, dziewucha żadna mnie nie chce, kumple dawno mnie olali, to na gaz do auta przynajmniej chciałem dorobic. A tu koniec ma byc... Odpowiedz Link
zatracony72 Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 19:46 no way, o ile koniec świata generalnie jest po mojej myśli to na jutrzejszym dniu mi BARDZO zależy Odpowiedz Link
hellish_monster no to mam... 20.10.11, 19:52 swój koniec świata... uhm... wszystko może się skończyć nawet i TERAZ!!! Odpowiedz Link
samysliciel Re: KONIEC ŚWIATA?! 20.10.11, 23:53 Już tylko minuty do końca świata zostały... aż strach się bać Odpowiedz Link
samysliciel Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:05 I co? Albo ktoś znowu się pomylił albo ten koniec świata nie jest wcale taki zły Odpowiedz Link
stefcia41 Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:07 prawda? gdyby nie ta choroba to w ogóle byłoby super Odpowiedz Link
samysliciel Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:11 To Ty też chora? Pięknie! Teraz wiem od kogo się zaraziłem :p Odpowiedz Link
green.amber Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:15 potajemnie próbowaliście się zarażać?? nieładnie... Odpowiedz Link
samysliciel Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:19 Przecież Stefcia mówi, że to nie od niej... A Ty zdrowa jesteś, że się spytam? ;> Odpowiedz Link
green.amber Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:22 yyyyyyyyyyyyyy no ale, że na ciele czy na umyśle?? Odpowiedz Link
samysliciel Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:29 No na ciele, o nic innego bym Cię nie podejrzewał, ostatnim razem jak Cię widziałem świetnie się prezentowałaś Odpowiedz Link
green.amber Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:34 eeeeee przez tyle czasu to trudno powiedzieć, co może się bardziej rozchorować a tak całkiem na umyśle zdrowym być... to chyba niezdrowo starość mię trochę dokucza do spółki z katarem Odpowiedz Link
samysliciel Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:41 że katar może Ci dokuczać to rozumiem ale to drugie? Niemożliwe Odpowiedz Link
green.amber Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:44 no dobszszsz sprzeczać się nie będę zmykam spać, zanim się tu poobijam po ciemku bawcie się dobrze branoc Odpowiedz Link
samysliciel Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:17 Powiedzmy, że Ci wierzę Spać nie możesz zbyt przejęta końcem świata? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:19 no zachowujmy jakies pozory Sami czekam na reakcje leku...ech cholera Odpowiedz Link
samysliciel Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:26 ano na działanie leku trzeba poczekać... będzie dobrze, trzeba tylko trochę cierpliwości. Ja zaraz znikam, wpadłem tylko zobaczyć co porabiacie no i światło na noc chcę wyłączyć by Uny i Tygi za prąd dużo nie płacili Odpowiedz Link
stefcia41 Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:28 wyłącz już to światło Sami bo faktycznie drożeje Odpowiedz Link
samysliciel Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:37 Wpierw niech wszyscy się ululają, nie wypada gasić światła gdy wokół jeszcze pełno ludzi... jeszcze by się dziwne rzeczy zaczęły dziać Odpowiedz Link
puch_atek Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:28 bedzie o 1800 czy jakos tak Sami, wiec sie wyspij przed Odpowiedz Link
puch_atek Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:37 Helcia wczesniej tu w watku zlinkowala oficjalne info hehe Odpowiedz Link
samysliciel Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:44 O kurcze... oficjalne info... to już nie ma żartów hehe Ja miałem w poniedziałek swój osobisty koniec świata i powoli wracam do siebie, Ty się możesz domyślić o co chodzi Odpowiedz Link
puch_atek Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:47 Ja miałem w poniedziałek swój osobisty koniec świata i powoli wracam do siebie, a ja taktownie milcze... moj 6ego, a moze nie hihi Odpowiedz Link
samysliciel Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 00:51 puch_atek napisał: > moj 6ego, a moze nie hihi Szczerze? Na Twoim miejscu byłbym przygotowany na najgorsze :p Jak będzie szło za dobrze to jeszcze "chodząca sprawiedliwość" pomoże by nie było za wesoło... Odpowiedz Link
tapatik Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 08:51 hellish_monster napisała: > Właśnie mi moi panowie To masz ich kilku? > uświadomili, że jutro koniec świata. Kurka, a ja znowu gęby nie ogoliłem. > To co, nie będę zdawać egzaminu? A, egzamin masz? A to spokojnie. Skoro masz egzamin, to koniec świata na pewno zostanie odwołany. > I spotkania forumowego nie będzie? Cholerka... Jest przed czy po egzaminie? Odpowiedz Link
hellish_monster Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 15:19 tapatik napisał: > To masz ich kilku? pracowych? ano - 6 ze mną w pokoju siedzi. niepracowych? hmmmm... powiedzmy, że nie widzę żadnego > Kurka, a ja znowu gęby nie ogoliłem. wczoraj też taki jeden mówił nt. nieogolonej gęby, hehehehehehehehehehehehehehehehe > Jest przed czy po egzaminie? spotkanie forumowe po egzaminie... Odpowiedz Link
za.pozno Re: KONIEC ŚWIATA?! 21.10.11, 16:37 jutro?? może być, nie mam nic przeciwko. odpocząc wreszcie będę mogła. Odpowiedz Link