pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: samotni.... 25.10.11, 23:38 no kurde, na to wygląda... Stefku, do czego Ty nasz zachęcasz? Odpowiedz Link
kawamija Re: samotni.... 26.10.11, 00:01 jak jesteśmy samotni, to się seksimy.........ale to się wtedy nazywa "autoerotyzm" - jak ładnie Uny napisał a jak bywamy niesamotni, to się seksimy..... czyli właściwie cały czas się seksimy Odpowiedz Link
kawamija Re: samotni.... 26.10.11, 00:02 aaaaaaa i liczę na nagrodę, za szybką odpowiedź na zadane pytanie............ Odpowiedz Link
tapatik Re: samotni.... 26.10.11, 08:53 kawamija napisała: > aaaaaaa i liczę na nagrodę, za szybką odpowiedź na zadane pytanie............ Sekszenie się ze Stefanem pasuje? Odpowiedz Link
candycandy Re: samotni.... 26.10.11, 00:07 Stefan, wypluj kapsel i mow wyrazniej a co Ci kaman;P Odpowiedz Link
hellish_monster Re: samotni.... 26.10.11, 05:56 właśnie nam oznajmiłeś, że sobie zrobiłeś dobrze, czy że ktoś Ci zrobił dobrze - stąd taki wniosek? u mnie oczywiście wibratory są regularnie używane, ale jest to dobre głównie dla moich współpracowników - od czasu do czasu po prostu nie jestem dla nich wredną, złośliwą i chamską suką a jeżeli chodzi o to, że z kimś, no to cóż... czy to o to samo "sekszenie" chodzi...? gdyby tak było, to pewno bym się pieprzyła jak królik [bo o dziwo, jeśli chodzi o te sporty, to rzeczywiście chętnych nie brakuje ], ale jak się chce czegoś więcej od życia.... Odpowiedz Link
tapatik Re: samotni.... 26.10.11, 09:01 hellish_monster napisała: > ale jak się chce czegoś więcej od życia.... Tak konkretnie czego? Odpowiedz Link
hellish_monster Re: samotni.... 26.10.11, 12:34 tak konkretnie, to nie TYLKO sexu a reszta? phi, co ja tu się będę uzewnętrzniać za bardzo Odpowiedz Link
hellish_monster pytanie mam 26.10.11, 20:51 skąd TY wiesz, czego ja wymagam od życia, skoro twierdzisz, że za mało?! Odpowiedz Link
7stefan7 Re: samotni.... 26.10.11, 06:50 zastanawiałem się jedynie nad zmianą hasła przewodniego - w tych dzisiejszych czasach mogłoby być bardziej na topie hihihihi Odpowiedz Link
ane-tal Re: samotni.... 26.10.11, 08:32 zastanawiałem się jedynie nad zmianą hasła przewodniego taaa Odpowiedz Link
hellish_monster Re: samotni.... 26.10.11, 12:33 Ty się nie tłumacz, bo to jeszcze gorzej Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: samotni.... 26.10.11, 12:04 popieram! cały czas pieprzę robotę i pier...ę to życie Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: samotni.... 26.10.11, 12:42 a nie bo to same problemy potem są albo ja trafiam na same komplikatory Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: oh yeah! 29.10.11, 14:49 wow........ Stefciu.......jaka ufność... uważaj, bo na manowce Cię wywiedzie ta wiara Odpowiedz Link