Dodaj do ulubionych

Taka klamra

28.10.11, 01:51
... mi się narzuciła jako owoc dzisiejszej, wczorajszej, przedwczorajszej, sprzed 3,4,5 dni, tygodni i miesięcy dywagacji. A nie mam złudzeń, że również jutrzejszej, pojutrzejszej, tej za 2,3,4 dni, tygodnie i miesiące

Baby, to som zimne suki
Co na forse tylko łypiom
Chłopy za to - tempe tłuki
Chlejom, pierdzom, dziwki rypiom

Starałem się streszczać, ale Flirtka pewnie i tak zgubiłem na zakręcie po 1-szej linijce wink
Obserwuj wątek
    • stefcia41 Re: Taka klamra 28.10.11, 07:15
      oczywista oczywistość wszystko
    • zielonooka38 Re: Taka klamra 28.10.11, 08:22
      Maciek Tobie to chyba życie niemiłe co?
      ZIMNE kurna zimne
      przecia tu som sam gorace sztukiwink
      tylko jak kuleżanka z watasa obos oświecieła bez jajwink
      • stefcia41 Re: Taka klamra 28.10.11, 08:36
        Zielonasmile
        ale nas się to nie tyczy smile
        to o tej reszcie byłowink
      • gyubal_wahazar Re: Taka klamra 28.10.11, 20:30
        Ślipkówna się wczyta rzetelnie. To była klamra panelu, a nie moje expose wink
        • zielonooka38 Re: Taka klamra 28.10.11, 20:34
          ja sie droczęwink
          przecież jakbyś tu walną swoje expose to nam by majtki tylko klapały o podłogęwink
    • zed-is-dead Re: Taka klamra 28.10.11, 12:23
      Sumując te wszystkie wynurzenia głupie
      Świat zaczyna się na kasie, a kończy na...
    • tygrysgreen Re: Taka klamra 28.10.11, 12:28
      na motto forum dać!
    • beja_81 Re: Taka klamra 28.10.11, 19:43
      no i popatrz to wszystko takie oczywiste... a i tak non stop powstają wątki typu "szukam...bla bla bla drugiej połówki (bo pierwsza już wypita big_grin)"
      podsumowując: ludzie to jednak są naiwni tongue_out
      • gyubal_wahazar Re: Taka klamra 28.10.11, 21:42
        Ładne to z 2-gą połówką, Bejka. Znałem w ciut innej transkrypcji, ale Twoja lepsza smile
    • tdf-888 Re: Taka klamra 28.10.11, 19:45
      fajne!
      aczkolwiek i na szczęście bywają wyjątki smile
    • john_lennon Re: Taka klamra 28.10.11, 19:45
      talent, diament wielokaratowy z Pana ... lekkie to i frywolne...ładne, podoba mi się, dziękuję smirk
      • gyubal_wahazar Re: Taka klamra 28.10.11, 20:27
        Lennon, nie taję, że byłeś mi inspiracją wink Trzymam kciuki, by jakaś szlachetna i nadobna niewiasta dowiodła Ci, że Twoje (i nie tylko) uogólnienia były krzywdzące i nieprawdziwe
        • john_lennon Re: Taka klamra 28.10.11, 20:48
          wiem o tym, i miło mi, że stałem się inspiracją i natchnieniem ... może nawet muzą smirk

kciuków nie trzymaj, to niewygodne bardzo.. tak do końca życia trzymać kciuki smile

• gyubal_wahazar Re: Taka klamra 28.10.11, 22:07
            Małejś wiary, Johny. W sumie tak jak ja, ale ja przynajmniej mam podstawy wink Prasuj irokeza i hej kto Polak, na kobiety ! wink
            • john_lennon Re: Taka klamra 29.10.11, 18:19
              nauczyłem się niewiary, oszczędzam sobie w ten sposób rozczarowań i bólu odrzucenia...
              ...i nie podobają mi się zasady tej gry

a propos mowy rymowanej, ku ostrzeżeniu i pod rozwagę, ujawniam autentyczną rozmowę, której świadkiem byłem kilka lat temu, pomiędzy dwoma zadbanymi, elegancko ubranymi kobietami. Zapamiętałem co do słowa...

A: ...i umówiliśmy się w parku, myślałam, że przyniesie wino, wypijemy na ławce i pójdziemy w krzaki się macać, a on przyniósł kwiaty i zaczął mi mówić wiersze!!!

B (z prawdziwą troska w głosie): Boże, jak mi ciebie żal, trafić na takiego frajera...

• jeriomina Re: Taka klamra 28.10.11, 20:28
      Taaa, wszyscy są źli a końcem życia jest śmierć. Oł jeeeeee.
    • samysliciel Re: Taka klamra 28.10.11, 20:32
      Dawno nie czytałem takiego poetyckiego wątku - brawo Gyu.
      • gyubal_wahazar Re: Taka klamra 28.10.11, 20:44
        Heh, myślałem, że wszystkim równo podpadłem, a tu znowu dobre słowo. Dzięki, Sami smile
        • samysliciel Re: Taka klamra 28.10.11, 21:38
          Podpaść czym? Gyu, na wujka nie można się obrazić wink
          Poza tym zmieniając trochę hasło z popularnej reklamy - jest Gyu jest tugeza big_grin
          Dlatego nikt się obrażać nie zamierza big_grin
          • gyubal_wahazar Re: Taka klamra 28.10.11, 22:00
            > Podpaść czym?

Poetykom niewybrednom wink Hahaha, dzięki, Sami. A co to ta 'tugeza' ?
            • samysliciel Re: Taka klamra 28.10.11, 22:07
              A nie wiem, musisz tych z reklamy spytać wink Na pewno coś dobrego - sam oceń ;P
    • oblocznosc Re: Taka klamra 28.10.11, 20:38
      A niech to, nie mialam czasu zajrzec, zagladam teraz a tu taki watek i juz wszystko wiem(!) smile co było, co sie dzialo i co sie dziac bedzie.

Gubi, dzieki podzialala rozweselajacosmile I dementuje, absolutnie nie zimnebig_grin
      • gyubal_wahazar Re: Taka klamra 28.10.11, 20:46
        Obłoczkówna też mnie nie zruga ? Nie zeklnie, zelży ani wybatoży ? Tylko chichra jeszcze ?! Dokąd zmierza ten kraj ? wink
        • oblocznosc Re: Taka klamra 28.10.11, 20:48
          Dobry nastroj jeszcze nikomu nie zaszkodzil smile Oblok jest zdecydowanie optymistyczny.
          Wybatozyc? Uwazaj, bo sie skusze tongue_out
          • gyubal_wahazar Re: Taka klamra 28.10.11, 22:03
            To się cieszę, że Cumulusek w formie smile

> Wybatozyc? Uwazaj, bo sie skusze tongue_out

Przy moim rh0- byłaby to ruska ruletka (coś koło 2% narodu ją ma a inna jucha mi nie konweniuje wink
            • oblocznosc Re: Taka klamra 28.10.11, 22:15
              gyubal_wahazar napisał:

> Przy moim rh0- byłaby to ruska ruletka (coś koło 2% narodu ją ma a inna jucha mi nie konweniuje wink

W takim wypadku trzeba oszczedzac kazda kropelke smile
              Chcialam oddac, ale mojej nie chca, za malo kilogramow..
    • jejek11 Re: Taka klamra 28.10.11, 20:50
      Przepięknesmile

A zdanie "> Chłopy za to - tempe tłuki" to chyba sobie w ramki oprawięsmile
      • gyubal_wahazar Re: Taka klamra 28.10.11, 21:40
        <gnie się w ukłonach> Dzięki Jejkówna smile To jak tam leci - wyhaczasz ostatnio jakiego tempego tłuka ? wink
        • jejek11 Re: Taka klamra 29.10.11, 14:06
          hmmm.. większość tempych tłuków jest na tyle TEMPA, że mnie omija szerokim łukiem.
          • czarny.onyks Re: Taka klamra 29.10.11, 14:34
            tak się zastanawiam...czy nikt nie widzi, ze tłuki to można inaczej interpretować...

tez w sumie tempe somtongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka