gyubal_wahazar Re: relaksacja 31.10.11, 18:01 Heh, myślałem, że finałem będzie honorowe oddanie moczu, na wspinającego się granią urwiska pryncypała, ale to brzmi nie gorzej Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: relaksacja 31.10.11, 18:09 Jak zacznie zielenieć - szybka reanimacja - i znów z nim pod wodę! Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: relaksacja 31.10.11, 18:26 Czy ja wiem. To już na ciężki sadyzm i możliwą apatię wygląda. A gdyby tak... Wyobraź sobie, ze jesteś ogrodnikiem. Dookoła Ciebie mnóstwo zieleni. Cieszysz swoje oczy świeżo posadzonym bambusem. Wiesz, że jest urokliwie seledynowy, twardy niczym spiek karbonu i ostry niczym szpilka. Wiesz też, że rośnie około 10 centymetrów na dobę. W tym poletku są wbite 4 drewniane paliki. Do każdego przytwierdzona jest linka, a do każdej linki kończyna. Kończyny zbiegają się w tułów, który kończy się gębą, doskonale dla Ciebie widoczną. Pomyśl, jak pięknie ta gęba się wykrzywia, gdy pierwsze pędy bambusa zaczną się wbijać gdzieś pomiędzy nerkami, a nogami... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: relaksacja 31.10.11, 18:33 domyśliłam się od pierwszych słów o bambusie, nie wiem, jak na naszej glebie i w naszych warunkach klimatycznych ten bambus by rósł ale z tej części świata jest dużo prostsza zabawa 4 paliki, kończyny, nagi tors, miseczka a pod miseczką żuczek i tak godzinami, bez przerwy, sobie chodzi, łapkami przebiera... Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: relaksacja 31.10.11, 19:55 Albo piwniczka ze szczurami. Szczurów nie może być za dużo, zeby nie zeżarły od razu i nie za mało - żeby delikwent nie pozabijał wszystkich. Odpowiedz Link
kaga9 Re: relaksacja 02.11.11, 17:24 Kupuję wszystkie pomysły. Ktoś wie, jak teraz zwabić Onego w te szczury? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: relaksacja 03.11.11, 16:33 no nie wiem nie wiem ale podobno dużo, ale to naprawdę dużo czekolady może pomóc Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: relaksacja 03.11.11, 15:32 Ale ten magiczny flet, to gryzonie wyprowadzał Odpowiedz Link
kaga9 Re: relaksacja 03.11.11, 16:11 No, a ja nie chcę, żeby one się rozpełzły, jeno by wygryzły Onemu oczy i mózg. Jeśli ma mózg. Bo oczy to ma. Brzydkie i kaprawe. Odpowiedz Link
mnop2 Re: relaksacja 03.11.11, 17:15 dziędobry! ahahahahaha! (ja też chcę być molestowana być!) Odpowiedz Link
kaga9 Re: relaksacja 04.11.11, 15:53 Ale chyba tylko w czwartki? Bo z tego, co pamiętam, statystyka notuje najwięcej wypadków kidnapingu w poniedziałek! W sobotę najwięcej wypadków drogowych, w niedzielę grożą narkomani...Czarni są najbardziej agresywni we wtorek, a w środę nie daj Boże iść do banku, bo szaleją gangsterzy. Dobrze, że dziś piątek, jedyny bezpieczny dzień. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: relaksacja 03.11.11, 16:23 owszem, wyprowadzał, ale skoro już zacząłeś muzycznie to kontynuuję z nutkami Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: relaksacja 03.11.11, 20:48 Ale taki fleciarz, to nawet ogry wyprowadzi na manowce Odpowiedz Link