zielonooka38 18.11.11, 10:07 składam wniosek formalny o usunięcie seksistowskich obrazków - rozpraszają i nie dają czytać, albo je chociaż zmniejszyć - plissssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waganiemama Re: wniosek 18.11.11, 10:22 popieram!!! kto to widział tak dupą po oczach... zresztą mnie w ogóle denerwują te różne gify, suwaczki i inne pierdoły jedna linijka w sygnaturce wystarcza Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: wniosek 18.11.11, 11:17 Ciebie rozpraszają??? To co my, biedne misie mamy powiedzieć? Odpowiedz Link
robert.83 Re: wniosek 18.11.11, 12:56 Heh... wczoraj gapiłem się na to bez ruchu całymi minutami. "Praca umysłowa"... tak to się chyba nazywa . Ciężka... cięęęęężka praca . Odpowiedz Link
uny Re: wniosek 18.11.11, 14:12 nie mamy żadnego wpływu na to co autor zamieszcza w swojej stopce. na rozmiar doopy też nie. jedyna możliwość to zbanowanie użytkownika takiego ozdobnika. ale ja osobiście lubię młodego i bana mu za "malowniczą stopkę" nie zafunduje. proponuję grzecznie poprosić wyżej wymienionego o poprawę. Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: wniosek 18.11.11, 15:19 ale ja też lubię się podrażnić z Młodym dlatego grzecznie złożyłam wniosek i liczę że Młody się ustosunkuje Odpowiedz Link
tdf-888 Re: wniosek 18.11.11, 15:53 hihi wiedziałem, że prędzej czy później coś takiego jak ten wniosek wyjdzie nie macie większych problemów? jak dla mnie to obrazek też mógłby być mniejszy, ale taki znalazłem, to niestety nie mojego autorstwa daj się pocieszyć stopkami młodemu, w końcu się znudzi Odpowiedz Link
tdf-888 Re: wniosek 18.11.11, 15:55 a ja nie lubię jak współforumowicze 'angliczą' i też muszę jakoś to zdzierżyć Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: wniosek 18.11.11, 22:13 no dobra ciesz się ta z kotem jest bardziej subtelna bo kot piękny ale ja nie jestem obiektywna bo jak wiadomo stara kociara jestem Odpowiedz Link
hellish_monster Re: wniosek 18.11.11, 16:45 a mi tam się ta dupa w białych spodniach podoba. nie wiem, czy to normalne - ale mam ochotę ją ugryźć w któryś z pośladków Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: wniosek 18.11.11, 22:23 Przychylam się do wniosku. Pupa fajna, ale takie duże obrazki w stopce są wkurzające przy czytaniu. Odpowiedz Link
hellish_monster Re: wniosek 18.11.11, 22:24 wkurzające, ale pupa na tyle fajna, że można zdzierżyć Odpowiedz Link
tdf-888 Re: wniosek 18.11.11, 22:42 deliberujecie nad wnioskiem, popieracie, odrzucacie, jak byście mieli na to wpływ. jak tak przeszkadza, to weźta se jakąś wtyczkę blokadę ustawcie i po sprawie. niektórzy to wydziwiają i się dziwić, że samotni żeby takie czlowiek miał problemy Odpowiedz Link
waganiemama Re: wniosek 19.11.11, 11:24 faktycznie, można dać right click'a i "zablokuj obrazek" (w Firefoxie przynajmniej) i ni ma Odpowiedz Link
puch_atek Re: wniosek 19.11.11, 11:34 hmm rajtklikam i nie ma takiej opcji... mi tam wsio rawno, wolnosc sygnaturek ale kolysze jak na statku i odkrywam u siebie chorobe lokomocyjna hihi Odpowiedz Link