alek.s.andra 23.12.11, 03:33 Walnęłam sobie długaśny, szczery, moim zdaniem fajny opis w wizytówce. Ba, nawet rybrykę hobby wypełniłam. I nic ani jedno zdanie się nie zapisało! Czekaj tatka latka aż znowu najdzie mnie wena o 3:30! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszko.l Re: Żalę się 23.12.11, 06:37 Tak wdzięcznie w żalu ją utulałem, że już na zawsze się z nią ostałem Odpowiedz Link
mieszko.l Re: Żalę się 23.12.11, 07:19 Oczywiście Stefciu, współżyli długo i szczęśliwie, a jak inaczej? Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Żalę się 23.12.11, 08:30 och Stefka przecież on ie chce ŻYĆ tylko WSPÓŁŻYĆ Odpowiedz Link
mieszko.l Re: Żalę się 23.12.11, 09:41 Dla mnie to nie bajki, gdy po nocy okrutnie, umęczone są jajki Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Żalę się 23.12.11, 19:20 kurcze- nie dość, ze małolata, to jeszcze z nogami do szyi- wrrrrrrr Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Żalę się 23.12.11, 19:28 oj nie jest, nie jest- ale ja mam za to serduszko dobre i ujmującą osobowość oraz skromna jestem niesłychanie Odpowiedz Link
tomek197374 Re: Żalę się 29.12.11, 21:52 Chcę napisać coś tu celowo, zgodnie z tematem. Otóż miałem dotychczas zdanie, że istnieje przyjaźń między kobietą a mężczyzną. Budziłem się, jadłem śniadanie, jechałem do pracy, wracałem do domu, jadłem kolację, kładłem się spać, budziłem się w środku nocy -wykonywałem te wszystkie czynności jak większość osób z forum i nie tylko. Istniała jednak pewna diametralna różnica. Podczas tych czynności ja nie miałem poczucia samotności, bezsilności, niemożności walki do lepszego życia. Miałem motywację do działania, ponieważ wiedziałem, że .... ..... czeka na mnie kolejny mail w telefonie. W pracy zastanawiałem się co następnego mi napisze, zanim usnąłem co kilka minut sprawdzałem pocztę, aby poczuć się szczęśliwym odrobinkę. Niestety najgorsze jest to, że ktoś zupełnie przypadkowy musi obrywać po głowie za to, że poprzedni facet nie zachował się należycie lub akurat kobieta ma trudne dni. Facet to też człowiek i wbrew pozorom jest jak mały chłopczyk, który lubi przytulić się do piersi czasem i ma serce, którego kobiety nie widzą a za wiele o tym piszą. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Żalę się 30.12.11, 08:49 > Facet to też człowiek i wbrew pozorom jest jak mały chłopczyk, który lubi przy > tulić się do piersi czasem i ma serce, którego kobiety nie widzą a za wiele o t > ym piszą. a pewnie, pewnie przytul się Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: puchatego i puszysytego 30.12.11, 09:36 dzie się wszyscy pchają? to dla Tomka było Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: puchatego i puszysytego 30.12.11, 09:39 Masz po prostu dar przekonywania... Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: puchatego i puszysytego 30.12.11, 09:48 Taaaaaak. tez współodczuwałem ten obrazek, który wkleiłaś.... Odpowiedz Link
maniek2000 Re: puchatego i puszysytego 30.12.11, 09:40 hehe, no nic, bede szukal na bezszczelnego chcialem sie podlaczyc... Odpowiedz Link