Dodaj do ulubionych

Obchody 250k

15.01.12, 00:40
Witam Damy i Huzary,

Na oko, gdzieś w połowie tygodnia stuknie naszej przytulnej spelunie 250 tysięcy epistoł. Co Wy na to, by się zabawić, że ten kto ustrzeli jubileuszowego, dostaje odświętną laurkę z podpisami (i ew dedykacją) od każdego z pozostałych i jeszcze może skrobnąć jakąś złotą myśl, którą Tysia z Uniakiem zamieszczą pod Ryśkiem Riedlem (no chyba, że mnie zaraz naprostują, że się nie da)

Technicznie to pestka, bo można komórą strzelić fotę swojemu podpisowi i pchnąć mi na maila, a ja to zbiorę to kupy i wbiję na wybraną kartkę. Kto ładnie rysuje ? Przyznać się zara, bo jak nie, to z łapanki się weźmie. Co do mnie - lojalnie uprzedzam, że ja tylko gołą babę umiem, więc może tylko koledzy będą ew reflektować.

A może ktoś ma jakieś lepsze pomysły ? Im bardziej od czapy, tym lepi. Plus brawura i alkohol, ma się rozumieć.

Tylko trzeba tak przycelować, by ustrzelić jubilata jakoś po godzinach. Typu 19-22 najchętniej. A idealnie byłoby w weekend. Tysia, jakby co, to ciachaj ile wlezie, jak będą się rwać po wygraną za wcześnie, co ?

No. To wrzucać pomysły. Ogólna buźka
Obserwuj wątek
    • flirting.shadow Re: Obchody 250k 15.01.12, 00:52
      Ja myślałem, że o swoim gokarcie będziesz pisał, a tu taka podpucha...
    • tygrysgreen Re: Obchody 250k 15.01.12, 09:39
      będzie hucznie i swawolnie?
      cyferek nie znoszę więc się nie piszę, ale na swawole jak najbardziej.
      • stefcia41 Re: Obchody 250k 15.01.12, 11:34
        Jak swawole to pamiętajcie o mnie smile
        • tygrysgreen Re: Obchody 250k 15.01.12, 12:35
          bez ciebie swawoli nie ma
        • czarny.onyks Re: Obchody 250k 15.01.12, 20:42
          coś bym powiedziała...ale zamilknętongue_out
          • buena_luna Re: Obchody 250k 15.01.12, 21:07
            Brygada Młodzieży Emeryckiej zobowiązuje się zaciągnąć wartę młodzieżową przy kantorku z alkoholem dla uczczenia powstania 250-tyś. postu big_grin

P.S.
            Zebranie organizacyjne wartowników za kwadrans pod śmietnikiem wink
            P.S. 2
            zaocznie odpowiadam Gubiemu na pytanie: Nie! Nie możesz trzymać kluczy do kantorka! tongue_out
            • gyubal_wahazar Re: Obchody 250k 15.01.12, 21:36
              To abu

PS 6 Lusia smile Long time, no see smile
          • stefcia41 Re: Obchody 250k 16.01.12, 08:32
            Nie ograniczaj się big_grin
            nie milknij tongue_out
    • zielonooka38 Re: Obchody 250k 15.01.12, 14:44
      no jak to co
      wynajmujemy Spodek i robimy bal wink
    • czarny.onyks Re: Obchody 250k 15.01.12, 20:37
      w połowie tygodnia??? to jakiś żart chyba....

się towarzystwo zwiedziało, zapakowało żywność przed monitory inne potrzeby załatwiło i pisze... pisze...i czatuje...
      a nuż się uda....
    • beja_81 Re: Obchody 250k 15.01.12, 21:58
      ja się poddaję...bo to niewiele już zostało, znaczy się coś w tygodniu buchnie...ni ma to czasu
      • stefcia41 Re: Obchody 250k 16.01.12, 08:32
        Jak przegapię, co jest wielce prawdopodobne, to pamiętajcie - na swawole zawsze chętna wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka