gyubal_wahazar
15.01.12, 00:40
Witam Damy i Huzary,
Na oko, gdzieś w połowie tygodnia stuknie naszej przytulnej spelunie 250 tysięcy epistoł. Co Wy na to, by się zabawić, że ten kto ustrzeli jubileuszowego, dostaje odświętną laurkę z podpisami (i ew dedykacją) od każdego z pozostałych i jeszcze może skrobnąć jakąś złotą myśl, którą Tysia z Uniakiem zamieszczą pod Ryśkiem Riedlem (no chyba, że mnie zaraz naprostują, że się nie da)
Technicznie to pestka, bo można komórą strzelić fotę swojemu podpisowi i pchnąć mi na maila, a ja to zbiorę to kupy i wbiję na wybraną kartkę. Kto ładnie rysuje ? Przyznać się zara, bo jak nie, to z łapanki się weźmie. Co do mnie - lojalnie uprzedzam, że ja tylko gołą babę umiem, więc może tylko koledzy będą ew reflektować.
A może ktoś ma jakieś lepsze pomysły ? Im bardziej od czapy, tym lepi. Plus brawura i alkohol, ma się rozumieć.
Tylko trzeba tak przycelować, by ustrzelić jubilata jakoś po godzinach. Typu 19-22 najchętniej. A idealnie byłoby w weekend. Tysia, jakby co, to ciachaj ile wlezie, jak będą się rwać po wygraną za wcześnie, co ?
No. To wrzucać pomysły. Ogólna buźka