Dodaj do ulubionych

LosPolakos

26.01.12, 10:20
1.Acta,tyle wiem że nic nie wiem,tu chyba potrzebne archiwum x,co będzie,czego nie bedzie,co zablokują a co nie,za co przyjdzie nam płacić i kto niby nas ma kontrolować....pożyjemy,zobaczymy.
2.Świrów nie brakuje,kolejny uprowadził dziecko i amba fatima ,zawsze byłem za karą śmierci,choć może to zbyt banalne jesli chodzi o pedofili,takim to tylko jaja obciąć i tyle..
3.Mimo wygranej z Niemcami przyszło nam odpaść z me,mimo wszystko brawa za walkę,taki jest sport.
4.Jakie ja miałem sny!!!na nic teoria Freuda na temat marzeń sennych,pomieszanie z poplątaniem.
5.Jakiś czas jestem sam i dziś odczuwam większą potrzebe bycia z kobietą...ehhh,ale uparcie szukam...
pozdrawiam-Dawid
Obserwuj wątek
    • zielonooka38 Re: LosPolakos 26.01.12, 10:26
      ostatni punkt mnie zaskoczył
      przecież znalazłeś już - pisałeś przecież, że nawet tu na naszym forum?
      • efemerycznydawid Re: LosPolakos 26.01.12, 10:28
        Póki co jest to etap poznawania się,zresztą nie chcę o tym mówić..ok?
        • zielonooka38 Re: LosPolakos 26.01.12, 10:33
          jasnewink
          ale to nie bardzo tak
          tu etap poznawania czy;li ten najfajniejszy
          a Ty nadal szukasz - to tak jakbyś nie wierzył w powodzenie tej znajomości
          • efemerycznydawid Re: LosPolakos 26.01.12, 10:53
            Opowiedz lepiej jakiś dowcipsmile
          • apersona Re: LosPolakos 26.01.12, 10:59
            Chyba wierzył w powodzenie tych znajomości - chwalił się odzewem od kilku.
            Na tym etapie to by pobił w ślepej wierze tą, co po 2 randkach z bzykaniem wierzyła że jest w związku
            • efemerycznydawid Re: LosPolakos 26.01.12, 11:01
              Zostawię to bez komentarza.
          • green.amber Re: LosPolakos 26.01.12, 11:04
            zielonooka38 napisała:

> jasnewink
            > ale to nie bardzo tak
            > tu etap poznawania czy;li ten najfajniejszy
            > a Ty nadal szukasz - to tak jakbyś nie wierzył w powodzenie tej znajomości

słusznie prawisz Zielonusiu, może nie ma to jak taka nasza forumowa prowincja... po takim oświadczeniu na miejscu tej poznającej chyba przerzuciłabym efemerycznego z listy kandydatów na kandydatów na listę potencjalnych kolegów...

miłego dzionka Wszystkimsmile
            • apersona Re: LosPolakos 26.01.12, 11:11
              No wy dziewczyny, to teraz już na przedwstępnym etapie znajomości trzeba deklarować wyłączność?
              • green.amber Re: LosPolakos 26.01.12, 11:24
                hym nie wiem jak jest, bo efemeryczny nie chce mówić, ale jednak coś napomknął był, tym bardziej, co trzeba czy nie... ale oparłszy się na wypowiedzi przedmówców, napisałam co mi wychodzi z doświadczeń, nie tylko swoich i odczuć, to już wyłącznie moich owink
                • zielonooka38 Re: LosPolakos 26.01.12, 11:57
                  Amberku nie bądź podławink
                  chłopak ma problem z mówieniem wprost wink
                  młody jest nauczy się wink
                  • green.amber Re: LosPolakos 26.01.12, 12:08
                    heh podła to tu ostatnio popularne słowo...wink ale kiedy właśnie staram się nie być... nie powiedziałam przecież, żeby go na stos czy kamienować... tylko jako niezdecydowanego, nawet żeby nie użyć słowa - nieszczerego, a może by było można... zmieniłbym kategorię poznawania... bo po pierwsze podłą dla samej siebie nie wolno być... tak jakoś sę myślęwink
                    nie wiem czy młody... i co to znaczy...
    • efemerycznydawid Re: LosPolakos 26.01.12, 11:14
      Wzajemne poznawanie siebie nie gwarantuje sukcesu,chyba wszyscy o tym wiemy.
      Ludzkim odruchem jest fizyczna potrzeba bycia z kimś,coś w tym dziwnego?
      • zielonooka38 Re: LosPolakos 26.01.12, 11:55
        aaa znaczy fizycznego kontaktu Ci potrzeba
        to wprost bo ja prosta jestem wink
        to się mówi dziewczyny mam chęć na miły i niezobowiązujący seks troszkę czułości jakaś rozmowa tez wchodzi w grę a nie czarujesz związkiem
        że Was facetów takich prostych rzeczy trzeba uczyć wink
        • efemerycznydawid Re: LosPolakos 26.01.12, 12:01
          Właśnie takie jest wasze zrozumienie faceta.
          Niezobowiązujący seks przestał mnie już dawno bawić.
          Nie czaruje...nie jestem czarodziejemsmile
          • zielonooka38 Re: LosPolakos 26.01.12, 12:05
            no patrz a ja wiedźma jestem wink
            i sporo widzę i dobrze czytam
            a najlepiej między wierszami wink
            • efemerycznydawid Re: LosPolakos 26.01.12, 12:08
              jak sama powiedziałaś cyt*bo ja prosta jestem* więc raczej miedzy wierszami nic nie znajdzieszsmile
              • zielonooka38 Re: LosPolakos 26.01.12, 12:10
                no cóż inaczej postrzegamy bycie prostąwink
                • buena_luna Re: LosPolakos 26.01.12, 21:35
                  Bądź co bądź istnieje subtelna różnica między prostotą a prostactwem smile

P.S.
                  Tak, wiem... stąpam po kruchym lodzie wink

• czarny.onyks Re: LosPolakos 27.01.12, 20:28
                    zastanawiam się czy Efemer specjalnie chce zrażać do siebie kobiety na forum czy tak niechcący mu wychodzitongue_out

ps..niektórzy lubią drażnić gadatongue_out
                    • zielonooka38 Re: LosPolakos 27.01.12, 21:36
                      oj Onyksia o mła mówisz?
                      • czarny.onyks Re: LosPolakos 27.01.12, 21:39
                        e skądtongue_out

tak sobie gdybam...były grzyby to teraz czas na gady....
                        big_grin
    • robert.83 Re: LosPolakos 26.01.12, 11:35
      1.Acta,tyle wiem że nic nie wiem,tu chyba potrzebne archiwum x,co będzie,czego
      nie będzie, co zablokują a co nie,za co przyjdzie nam płacić i kto niby nas ma kontrolować....pożyjemy,zobaczymy.

Z politykami jest tak - temu CO mówią poświęcaj nie więcej uwagi niż temu JAK to mówią.
      Żyją z tego, że na nich głosujesz. Głosujesz, jeśli ogólnie rzecz biorąc lubisz bądź popierasz. Lubisz jeśli mają pozytywny (dla Ciebie) wizerunek, a mają go, jeśli robią to co TY byś zrobił (i tu wracamy na ścieżkę poparcia). Jeśli więc robią coś czym mogą się pochwalić to mówią o tym. Jeśli robią coś, co może wywołać protest to siedzą cicho.
      W przypadku ACTA siedzą cicho.
      Jestem przekonany, że stoi za tym gruby handel, coś-za-coś. Samo dobro ludzi nie jest tu w ogóle brane pod uwagę.

Od zawsze było tak, że punkt widzenia zależał od punktu siedzenia*. Władza prze w kierunku większej kontroli i większej biurokracji. Biznes zawsze będzie chciał dłuższych dni pracy, niższych podatków, łatwości wywalania ludzi i ograniczenia kontroli w firmach. A ludzie.... ludzie chcą mieć k... święty spokój zwyklesmile. Chcą żyć godnie i swobodnie. Po prostu.

Jeśli nie wiesz co myśleć patrz na to KTO co mówi. GIODO jest przeciwny, PTI jest przeciwne, analitycy mediów są przeciwni, eksperci od społeczeństwa informacyjnego są załamani.

Cieszy się ZAIKS.

Who do you love more?smile

Chodzi o to, że net to prawie anarchia. Demokracja, swoboda, dziki zachód, burdel w Bangkoku, raj przedsiębiorczych, piekło dla urzędu skarbowego.
      Dzięki niemu ludzie wymieniają się informacjami szybciej i lepiej niż Reuters czy PAP. Nieprzeredagowanymi, surowymi. Przecież to dla kraju niebezpieczne!big_grin. Gotowi jeszcze zadawać pytania i organizować się w coś sprawnego! Lepiej dogadać się nad głowami i opanować to zginając im karki. Karki w dół i do roboty.

*PS. To działa przerażająco niezawodnie. Pokaż mi gębę w TV z plakietką partyjną a ja Ci powiem co ta gęba myśli na dany temat. Na zarządzie pokaż mi przeciwnika kosztów a ja Ci powiem, że to finansowy. Pokaż mi kogoś po 50-tce a ja Ci pokażę przeciwnika reform emerytalnych itp. Heh... pokaż mi biednego człowieka bez lewicujących (socjal) poglądówsmile.
      • efemerycznydawid Re: LosPolakos 26.01.12, 11:46
        Część osób szukała odpowiedzi na pytanie „czym tak naprawdę jest ACTA”, forumowicze pytali się wzajemnie o opinie na temat sprawy, inni manifestowali swoją niechęć i zmęczenie wszechobecną tematyką ACTA. W mediach społecznościowych można było znaleźć również rzeczowe deklaracje na temat ACTA, np. „Ochrona praw autorskich - TAK, inwigilacja i cenzura w sieci - ZDECYDOWANE NIE” (blip.pl). Wybuch negatywnych emocji, jaki wśród internautów wywołały plany podpisania ACTA wydaje się być bardziej zrozumiały, jeśli weźmie się pod uwagę doniesienia, że np. dokument nie został udostępniony do konsultacji społecznych wszystkim potencjalnie zainteresowanym stronom, a procedura była ukrywana w tajemnicy...
        Co w praktyce bedzie to oznaczało dla nas??chyba póki co za wcześnie by o tym mówić....
        • gyubal_wahazar Re: LosPolakos 26.01.12, 21:43
          28 stron do przeczytania, po chwili guglowania. W swoim wątku wkleiłem linkę do kilkuminutowego filmu, gdzie wszystko jak ksiądz-Magdzie. Megaupload i parę innych ftpów leży, wiki również się tego poważnie obawia, a dziś mamy dopiero 26-ty.

Jeśli nadal nie wiesz, co to będziesz oznaczało dla nas, to chyba nie umiem pomóc
          • gyubal_wahazar Re: LosPolakos 26.01.12, 21:46
            Ups, gdzie indziej było.

www.youtube.com/watch?v=h1fJYlQ9iJY&feature=g-logo&context=G2b78bb1FOAAAAAAADAA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka