Dodaj do ulubionych

dla odchudzających się

01.02.12, 14:13
dla przypomnienia

https://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/01/0c4f6e7a9a74a82eda91bc6b1b0cd749.jpg?1328037017

kojące, prawda?
polecam zwłaszcza do stosowania punkt 10, łączmy się kochani, łączmy zwłaszcza przy stole!
Obserwuj wątek
    • stefcia41 Re: dla odchudzających się 01.02.12, 14:44
      uspokoiłam się
      dzięki tygrysie
      • katarzynasg Re: dla odchudzających się 01.02.12, 14:51
        od razu mi lepiej się na tłuszczu zrobiło tongue_out
    • zielonooka38 Re: dla odchudzających się 01.02.12, 15:38
      a tego nie znałam wink
      och Tygrysie przywracasz mi wiarę w sens życia wink
    • duza_madzia Re: dla odchudzających się 01.02.12, 15:44
      Haaaaa wiedzialam ,ze jestem na diecie tylko nie wiedzialam na jakiej smile podswiadomie stosowalam ja juz od jakiegos czasu ...;p
    • to_ja_pisze Re: dla odchudzających się 01.02.12, 16:43
      W kinie to faktycznie makabrycznie się objadam, w towarzystwie też, ale muszę zacząc dzielic kalorie.
      • ame_belge34 Re: dla odchudzających się 01.02.12, 18:18
        Dzięki, też tego nie znałamsmile Jestem na diecie od miesiąca i punkt 10 najbardziej mi się podobasmile
        • tygrysgreen Re: dla odchudzających się 01.02.12, 19:07
          jak nie znałyście, przecież punkt pierwszy to przysłowie mądrością ludową-kradzione nie tuczy
    • waganiemama Re: dla odchudzających się 01.02.12, 19:21
      sadsadsad
      a mnie się znowu nie wyświetla
      przeniosło mnie do jakiegoś głupiego filmiku, w którym koleś daje lasce na walentynki pudełko z... karaluchami (bleeeeeeeee)
      • tygrysgreen Re: dla odchudzających się 01.02.12, 19:39
        proszę bardzo. link

kwejk.pl/obrazek/892716/10,zasad,dla,odchudzaj%C4%85cych,si%C4%99.html
    • tygrysgreen co to są kalorie? 06.02.12, 14:37
      kalorie to takie małe złośliwe gnomy, które zakradają się nocą do twojej szafy i zmniejszają ci ubrania
      • cotbus76 A nie raczej dobre swojskie skrzaty domowe ? 06.02.12, 19:36
        Kiedyś dostawały michę kaszy, mleko i miód i nie miały czasu na głupoty.
        A teraz kto z Nas zostawia dla nich spyżę ?
        I znajdują sobie zajęcia zastępcze wink
        • tygrysgreen Re: A nie raczej dobre swojskie skrzaty domowe ? 07.02.12, 12:10
          to zostawienie im karmy pomoże? taka nowa dieta?
          czas spróbować
          • cotbus76 Nie wykluczałabym, szczególnie biorąc pod uwagę 08.02.12, 11:27
            znane doniesienia niejakich braci Grimm jak to skrzaty szczęśliwe z dostarczonej karmy wybawiły z nędzy pewnego nieszczęśnika. Tylko, że to był szewc albo krawiec. Trudno orzecz czy niedobitki skrzatów domowych mają odpowiednie kwalifikacje by nam pomagać. Historia ta potwierdza jednak moją teorię, że to nie chochliki czy inne celtycko-germańskie tałatajstwo tylko nasze rodzime skrzaty są odpowiedzialne za niecny proceder zmniejszania nam ciuchów poprzez wykorzystanie umiejętności krawieckich.
            Myślę jednak, że gdyby kupić skrzata skarbonkę z przeznaczeniem do przechowywania kasy przeznaczanej na dożerki i takie małe nic międzyposiłkowe dieta byłaby skuteczniejsza wink
            • tygrysgreen Re: Nie wykluczałabym, szczególnie biorąc pod uwa 09.02.12, 08:25
              pewnie tak, ale potrzebny byłby jeszcze skrzat do zwalczania PMS-u. bo jak w jednym domu mieszkają trzy kobiety to panuje tu wieczny PMS a czekolada to po prostu lekarstwo.
              • czarny.onyks Re: Nie wykluczałabym, szczególnie biorąc pod uwa 09.02.12, 08:31
                na mnie czekolada raczej nie działa..

do zwalczania pms-a lepszy .....chłoptongue_out
    • desper.atka Re: dla odchudzających się 06.02.12, 18:41
      nic nowego, wiedziałam o tym od dawnawink
      • monteblack Re: dla odchudzających się 06.02.12, 20:56
        GENIALNE!!!
    • czarny.onyks Re: dla odchudzających się 06.02.12, 21:14
      dzięki Lesherowi poznałam najważniejszą prawdę....
      ....Sprawdziłam swoje BMI i okazuje się, że jestem za niska...

big_grinbig_grin
      • beja_81 Re: dla odchudzających się 08.02.12, 08:22
        Ty za niska...ja za długa
        równowaga zachowana wink
    • baba_jakas_inna Re: dla odchudzających się 07.02.12, 22:38
      Ale mi poprawiliście przemianę materii big_grin wychodzi na to, że mam ujemny bilans energetyczny, no niknę w oczach, jak nic big_grin jest jakiś rozmiar poniżej mitycznego 0? big_grin
      • tygrysgreen Re: dla odchudzających się 08.02.12, 08:24
        to pytanie do fizyków kwantowych pewnie
        na zdrowy babski rozum rozmiar -0 powinien wsysać przestrzeń, może da radę wreszcie z tymi podróżami w czasie?
        • baba_jakas_inna Re: dla odchudzających się 08.02.12, 09:21
          hmmm, ciekawe, ile trzeba się odchudzać, żeby skończyć żywot jako Kleopatra smile

btw. dzięki Tobie, juz nigdy nie dam sobie wmówić, że temat odchudzania jest nudny i sztampowy, skoro prowadzi bezpośrednio do fizyki kwantowej wink
          • tygrysgreen Re: dla odchudzających się 08.02.12, 10:11
            nie ma to jak dobre natchnienie
            Kleopatra powiadasz? zaczyna być naprawdę ciekawie
            • baba_jakas_inna Re: dla odchudzających się 08.02.12, 14:08
              no wiesz, zamarzyła mi się kąpiel w mleku (ciekawe czy da się zrobić pianę wink) i jakiś muskularny opalony niewolnik wink
              chyba oglądam za dużo filmów i to w dodatku jakiejś klasy C big_grin
              • tygrysgreen Re: dla odchudzających się 08.02.12, 14:29
                he he, no spienione mleko to da się zrobić
                a myślałam że Cezar ci się marzy, takie parcie na faceta z władzą ;>
                • baba_jakas_inna Re: dla odchudzających się 08.02.12, 20:35
                  nieee, jak fantazja to koniecznie z niewolnikiem wink taki fetysz, he he he smile
                  chociaż trochę mi tu się wdarłaś w podświadomość z silnym facetem z władzą smile jeszcze to przemyślę smile
                  • czarny.onyks Re: dla odchudzających się 09.02.12, 08:30
                    hmmm.....i jeszcze to spienione mleko....

w moją podświadomość też się wdziera....
                    tongue_out
                    • baba_jakas_inna Re: dla odchudzających się 09.02.12, 09:05
                      to był jednak spory błąd, żeby przeczytać Twoją odpowiedź z rana w pracy przy śniadaniu smile teraz się na mnie dziwnie patrzą, bo próbowałam nie udusić się ze śmiechu i rżałam w rękaw smile
    • zielonooka38 Re: teraz 08.02.12, 08:23
      to Bogu dziękuję, że mam i tu i tam za dużo wink
      przynajmniej grzeje wink
      • tygrysgreen Re: teraz 08.02.12, 09:20
        a żebyś wiedziała, odkąd mi sadełko tu i tam urosło nie jestem już takim zmarzluchem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka