Dodaj do ulubionych

Ku*************

21.04.12, 21:44
Wstałam sobie dziś rano w dobrym humorze. mały jadł śniadanko a ja wyszłam na balkon na kawkę i papieroska. nagle coś przeleciało mi przed oczami, poczułam wiatr. odruchowo spojrzałam na dół - na trawniku leżała kobieta w czerwonej otoczce krwi. nie sadziłam, że spadając na trawnik siła uderzenia tylko tyle z nas zostawia. Niepotrzebnie mamy te odruchy, nie potrzebnie tam spojrzałam. Jeszcze nigdy tak szybko się nie ubrałam, małego pod pachę i uciekłam z domu. horror. Bawiłam się z nim na placu zabaw, robiliśmy zakupy i myślałam cały czas o tym, że tam ktoś płacze. Wiem, jak to jest tak płakać. potem, po powrocie weszłam na statystyki i zatkało mnie, ile osób rocznie w samej Warszawie tak kończy.
mały ma dośc placów zabaw na tydzień, spi jak niemowlę, a ja...pije z wszechmocnym drinka.
Obserwuj wątek
    • slayerhood-ka Re: Ku************* 21.04.12, 21:46
      ta...może to i mało ważne..ale wiem że narobiłam byków wink mało ważne ale wstyd wink
      • 7stefan7 Re: Ku************* 21.04.12, 21:56
        w dupie miej te błędy

i pij duzo smile
        • slayerhood-ka Re: Ku************* 21.04.12, 22:02
          wiecie co...... wygladam jak pijaczka...dziś chciałam kielonka - więc wale sobie tak w kuchni...jeden...drugi...ogóreczek...i uświadamiam sobie, jak ja wygladam jak mój mąz tam z góry to widzi? smile dodam, ze ostatnio znajoma licealna mnie nawiedziła, miałysmy razem 2x0.7 i nic. Echhh nie lubie mojej głowy....to po tatusiu
          • 7stefan7 Re: Ku************* 21.04.12, 22:04
            to ja jednak jestem ekonomiczny w piciu heheh big_grin
    • uny Re: Ku************* 21.04.12, 22:22
      fu..ck
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Ku************* 21.04.12, 22:39
      o qrwa... no to współczuję... niepiękny dzień... trzymaj się jakoś
      • stefcia41 Re: Ku************* 22.04.12, 06:39
        Trzymaj się Slayerka kiss
    • butellishka Re: Ku************* 22.04.12, 10:16
      ja pierdolę, nie wiem co powiedzieć...
      nienawidzę samobójców...
      • green.amber Re: Ku************* 22.04.12, 10:34
        chyba nie musisz ich nienawidzieć(dzić??) najprawdopodobniej sami nienawidzili się, kiedy jeszcze żyli...
        • butellishka Re: Ku************* 22.04.12, 10:40
          pieprzeni egoiści...
          • green.amber Re: Ku************* 22.04.12, 10:43
            zależy jak na to popatrzeć, z jednej strony jakoś pewnie tak, ale z drugiej zapewne nie czuli się wystarczająco związani z ludźmi, życiem... i pewnie czasem próbowali to sprawdzić w tak drastyczny sposób... i niestety czasem próby okazują się skuteczne nie w ten oczekiwany sposób...
            • stefcia41 Re: Ku************* 22.04.12, 11:25
              Różnie to bywa Helka...nieraz jest to związane z taki dramatem,że ludzie nie umieją sobie z nim poradzić. Niezależnie od wieku.
    • zielonooka38 Re: Ku************* 22.04.12, 10:20
      to straszne
      nie potrafię sobie tego wyobrazic nawet crying
    • tygrysgreen Re: Ku************* 22.04.12, 19:51
      o żesz k***
    • czarny.onyks Re: Ku************* 22.04.12, 20:22
      ile złych rzeczy musiało się stać...że podjęła taką decyzję....

tak, dla osób postronnych...okropne doświadczenie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka