Dodaj do ulubionych

Dlaczego jesteście samotni?

20.06.12, 00:00
Ja jestem nieatrakcyjny z wyglądu i dlatego nie mam dziewczyny. Zazdroszczę chłopakom, którzy mają dziewczynę tak bardzo, że ich nienawidzę, dlatego nie mam też kolegów. A wy z jakiego powodu jesteście samotni?
Obserwuj wątek
    • olalalalaaa Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 00:07
      ja np. dlatego, że mam jeden odbiornik telewizyjny i nie chcę dzielić sie pilotem haha
      • green.amber Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 09:38
        hihihiwinksmile możliwe, ze mogę mieć podobnie...winksmile
        a może tak lubię...winksmile
    • beja_81 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 13:13
      Bo tak! big_grin
    • tygrysgreen Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 13:25
      bo jeszcze się taki nie narodził co by Tygrysom dogodził
      • maniek2000 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 13:48
        w młodzieży nadzieja tygrysiu, w młodzieży...
        patrzaj na tego miszcza pierszego z lewej

Mega tygrysy w akcji

• tygrysgreen Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 14:06
          smile
    • bavarka886 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 13:35
      Musi być jakaś przyczyna. Nawet jeśli jestem nudnym pasztetem, to przecież nawet nudne pasztety miewają partnerów. Więc...
      • maniek2000 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 13:43
        własnie własnie... ja to mam czasem faze na pasztety... te pasztety to cos w sobie mają.... wink
        • beja_81 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 13:53
          o, ja na ten przykład bardzo lubię pasztet borowikowy big_grin
          • maniek2000 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 14:15
            sie wlasnie u mnie w lodowce zmarnował....
            ale trochu go zjadlem... dobry byl - z polecania pani z miesnego... wink
            własnie mnie niestett jakis czas temu faza przeszla na pasztety....
            a tera mam faze na jajka wink
            • bavarka886 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 14:27
              Wczoraj jadłam całkiem niezły burżuazyjny pasztet z dziczyzny. Trzeba umieć docenić dobry pasztet.
              • maniek2000 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 14:31
                ano trzeba umic, a jak sie juz znajdzie i doceni to mozna przejsc do wykonania pasztetu zajeczego... wink
            • beja_81 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 14:29
              na jajka, hm...suspicious

jeśli o jajkach mowa, to polecam Tapatika...
              jajecznicę dobrą robi, co potwierdzi reszta big_grin
              • maniek2000 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 14:33
                oj dzieki!!! smile to bede mial na oku tego jajcarza wink co by mi krzywdy nie zrobil
                • bavarka886 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 14:34
                  Takiego wroga wątroby z kiełbaską i cebula to bym w sumie i zjadła. Nie powiem, ze nie.
                  • maniek2000 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 14:38
                    a mi juz swita kaszaneczka - taka swojska sobotnia z grila wink
                    moze sie uda nabyc, zgrilowac i skonsumowac.... wczesniej pifko popijajac.... smile

• pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 14:43
                      ja też chcę! ja też! milijon lat nie jadłam kaszaneczki z grillla zapijanej piwkiem
                      do tego ogórek kiszony, ewentualnie małosolny
                      uch! ale by zjadło!
                    • bavarka886 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 14:44
                      ja mam taką fantazję na kiszkę ziemniaczaną, przysmażoną na złoto. Piwko do tego koniecznie. Mam plebejskie podniebienie i proste rzeczy mnie uszczęśliwiają.
                      • maniek2000 Dlaczego jesteście samotni - 20.06.12, 14:59
                        no dziewuszki na przed nami pierwsze dni lata, wianki, itede i itepe
                        wiec pomyślcie zaszalejcie na koniec tygodnia....
                        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Dlaczego jesteście samotni - 20.06.12, 15:33
                          ale że jak? wianuszek z kaszanki, czy co? wink
                          • bavarka886 Re: Dlaczego jesteście samotni - 20.06.12, 16:00
                            To brzmi ciekawiej niż mięsny jeż.
    • czarny.onyks Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 17:26
      bo jestem brzydka i marudna...
      • stefcia41 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 17:44
        To ja mam gorzej Onyksiu suspicious
        Jestem jeszcze do tego stara, nudna i mam alergię suspicious
        Kto da więcej? wink
        • nom73 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 17:49
          stefcia41 napisała:

> Kto da więcej? wink

Ja jestem mały i mam brzuch do kolan. Poza tym mówią, że jestem cyniczny i ironiczny. smile
          • stefcia41 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 17:56
            A złośliwość się liczy w rankingu? Bo bywam dość często złosliwa
            • nom73 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 18:13
              stefcia41 napisała:

> A złośliwość się liczy w rankingu? Bo bywam dość często złosliwa

Raczej nie, bo mężczyźni kochają złośnice, a więc to nie sprzyja byciu samotnym. smile
              • czarny.onyks Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 18:20
                mnie nawet bycie złośliwą nie pomagało...tongue_out
                • stefcia41 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 18:28
                  Biedne my Onyksiu, oj biedne ,
                  I nawet blondynkami nie jesteśmy wink
                  a mężczyźni wolą blondynki wink
                  • czarny.onyks Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 18:31
                    muszę jednak sprostować....bycie złośliwą czasem pomagatongue_out

tylko niekoniecznie wtedy, gdy ja chciałabymwink
                    ech...i jeszcze wybredna trzeba dodać.....

do blondynki mi nie po drodze....
                  • green.amber Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 18:33
                    biedne...
                    a mój były wolał brunetki... jak pech to pechwinksmiletongue_out
                    • stefcia41 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 18:39
                      Życie potrafi byc okrutne wink big_grin
                      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 18:46
                        a nawet okrótne
                        ja zasię kompletnie nie mam czasu zastanawiać się, czemu i czy w ogóle jestem samotna, bo gotuję młodą kapustkę, piszę notki na bloga, kończę szydełkować nową torebkę, czytam artykuł do recenzji, szukam fajnych książek na Alledrogo i ogólnie korzystam z tego, że za oknem leje i nie muszę z domu wyłazić
                        a tak bajdełej, to co jest dzisiaj w telewizorku do oglądania? bo nie wiem, z jakiego powodu nie będę musiała z nikim walczyć o pilota?
                        • green.amber Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 19:02
                          w tej chwili faktywinksmile
                        • stefcia41 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 19:07
                          o! widzisz
                          Jakby mało było to jeszcze błędy robię
                          i jak tu nie być samotnym?
                          big_grinbig_grin
                          • czarny.onyks Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 19:08
                            jak robisz jak nie robisz....
                            okrutniesuspicious
                            • stefcia41 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 19:51
                              no dobra, marudzę wink
                              a to tez powód do bycia samotnym big_grin
                              marudów nikt nie lubi big_grin
                              • maniek2000 Te laski.... 21.06.12, 10:44
                                znowu przyjdzie wam zaspiewac na wiankach;
                                wiosna mija, ja niczyja

no tak widze, ze same brzydki złosliwe i marudne...
                                a moze przynajmniej małe jestescie - znaczy niskie....
                                lubie male, znaczy niskie, dziewczyny.... ale nie za grube - w lozku ciezej se poradzic... z takom kuleczkom wink

cauje kiss i tak sie nie zamartwiajcie - faceci to swinie przecia... wink
                                • stefcia41 Re: Te laski.... 21.06.12, 10:49
                                  Maniuś! weź mnie!
                                  ja z metra cięta jestem wink big_grinwink
                                  • maniek2000 Re: Te laski.... 21.06.12, 11:06
                                    a ty juz masz te przynajmniej ze 20 lat? coby mnie twa mamusia nie scigala, ze sie biore za malolate...
                                    • stefcia41 Re: Te laski.... 21.06.12, 11:17
                                      20? nie....ale już niedługo wink
                                • tygrysgreen Re: Te laski.... 21.06.12, 11:16
                                  oj Maniuś jaki ty młody jeszcze
                                • bavarka886 Re: Te laski.... 21.06.12, 12:56
                                  Łoj tam świnie od razu. Co Pan taki surowy dla przedstawicieli swojej własnej płci?
                          • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 19:12
                            nie, to nie błąd, to swoiste stopniowanie - przez "ó" jest jeszcze bardziej przecież
                            nie widzicie tego? wink
                      • green.amber Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 18:47
                        no nie??? jeszcze czasem przemknie mi przez głowę pytanie dlaczego się ze mną ożenił i jednak trochę wytrzymał, skoro tyle istotnych rzeczy mu nie pasowało...
                        winksmile
                        • czarny.onyks Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 19:07
                          bo dobra kobieta z Ciebie była.....wink
                          więc korzystał z tego.....
                  • czarny.onyks Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 19:10
                    ja tam wolę brunetów...a dziś takiego spotkałam...ze ciareczki tongue_out
    • lilyrush Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 18:45
      bo jestem juz stara i na tyle mądrzejsza, ze wole byc sama niż z byle kim

co nie zmienia faktu, ze szukam kogos smile
      • bavarka886 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 20:55
        lilyrush napisała:

> bo jestem juz stara i na tyle mądrzejsza, ze wole byc sama niż z byle kim
        >
        > co nie zmienia faktu, ze szukam kogos smile

Ja też, jestem stworzona do życia w duecie, choć teraz też nie narzekam. Ba...uśmiecham się nawet. A przez szacunek do siebie nie pcham się w znajomosci, które dają mi więcej złego niż dobrego.
    • czarny.onyks Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 19:06
      a tak poważnie...to właściwie nie wiem....

wszakżem cudowna kobieta....wink
      tylko los mi fajnych facetów pousuwał z drogitongue_out
    • jejek11 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 19:35
      ano ciekawe. Widocznie popyt nie odpowiada na podaż.
      • beja_81 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 20:38
        https://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif
        akurat
        • jejek11 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 21:06
          a juści! zawżdy samiuśka prawda!

do twarzy Ci z tą emotkąsmile
    • czarnamajka75 Re: Dlaczego jesteście samotni? 20.06.12, 20:24
      marcin295 napisał(a):

> Ja jestem nieatrakcyjny z wyglądu i dlatego nie mam dziewczyny. Zazdroszczę chł
      > opakom, którzy mają dziewczynę tak bardzo, że ich nienawidzę, dlatego nie mam t
      > eż kolegów. A wy z jakiego powodu jesteście samotni?
      Ja jestem samotna z powodu braku urody, nieodpowiedniej figury oraz niedostatecznego wyposażenia materialnego ech....
    • olka638 Re: Dlaczego jesteście samotni? 21.06.12, 13:26
      z pwoodu leku przed zwiazkami,przez przykre doswiadczenia z facetami,niemsialosc to okropna choroba
      • amma40 Re: Dlaczego jesteście samotni? 27.06.12, 22:13
        Jestem sama, bo mój były mąż nie potrafił docenić, że mnie ma przy swoim boku i szukał rozrywek niegodnych męża i ojca. Teraz czekam na rycerza na białym koniu, ale może być z tym problem, bo przecież "faceci są jak kible, jak porządne to zajęte, jak wolne, to zasrane".
        • silencjariusz Re: Dlaczego jesteście samotni? 27.06.12, 22:48
          Ciekawe, że mężczyźni na tym forum nie wypowiadają się w sposób obraźliwy o kobietach, a kobiety folgują swoim uprzedzeniom do mężczyzn w sposób wręcz obrzydliwy.
          • wiem_i_powiem Re: Dlaczego jesteście samotni? 28.06.12, 00:32
            Jak to, nie wiesz? Bo z założenia facet jest zły a kobieta dobra, na szczęście po obu stronach nie każdy wierzy w taki podział ról.
          • green.amber Re: Dlaczego jesteście samotni? 28.06.12, 09:34
            myślę Silentio, że różnie to bywa i tu różnie bywało, a ostatnio panowie bardzo ucichli, więc działa choćby statystykawinksmile
          • tygrysgreen Re: Dlaczego jesteście samotni? 28.06.12, 10:13
            he he Silent wojujący feminizm cię dopadł big_grin

ale spoko wodza, niektórzy potrafią nas obrażać w sposób o wiele gorszy niż porównanie do kibla i robią to non stop. np założyciel tego wątku, zwróć uwagę co on właściwie pisze.
            • silencjariusz Re: Dlaczego jesteście samotni? 28.06.12, 17:53
              Że wojujący feminizm mnie dopadł? A i owszem. Jako obsrany kibel zmierzam w kierunku mizoginizmu tongue_out Choć kobiety trochę lubię… jeszcze wink
              Wczoraj zirytował mnie ten wpis. Dziś przyznaję - powinienem napisać, że tylko niektóre kobiety piszą to, co piszą. I pewnie piszą to, co piszą bo mają ku temu powód.

A skoro przywołałaś założyciela wątku.
              Zastanawia mnie zupełnie odmienne odbieranie przez kobiety dwóch podobnych przypadków.
              Rzecz o Brazylijczyku i Marcinie właśnie. Są w podobnym wieku i chyba w gruncie rzeczy chodzi im o to samo – o "posiadanie" kobiety do miłości w zimne wrześniowe (i nie tylko wrześniowe) noce . Jeden wzbudza zachwyt, drugi już nie. Jakaś tu niekonsekwencja jest. To kwestia użytej przez Brazylijczyka bardziej wyszukanej poetyki, łamanej polszczyzny, karnacji skóry czy tego, że jest studentem-prawnikiem? O co tu chodzi?
              • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Dlaczego jesteście samotni? 28.06.12, 18:20
                mnie natomiast żaden z tych dwóch młodzieńców nie zachwyca
                jeden mnie troszkę śmieszy nieporadnością językową, jeśli przyjąć, że to autentyk
                a drugi z kolei z lekka przeraża swoim nastawieniem do idei związku, swojej własnej osoby, innych ludzi, tego "posiadania kogoś na własność"...

na szczęście obaj są daleko poza tzw. targetem, sprawa mnie osobiście nie dotyczy, nie muszę tego roztrząsać zbyt wnikliwie
                na szczęście w życiu realnym dzieje się wystarczająco dużo wink
              • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Dlaczego jesteście samotni? 28.06.12, 18:22
                aha, a porównywanie kogokolwiek do obesrango kibla jest rzeczywiście w złym guście, masz rację smile
              • tygrysgreen Re: Dlaczego jesteście samotni? 28.06.12, 21:28
                > A i owszem. Jako obsrany kibel zmierzam w kie
                > runku mizoginizmu tongue_out Choć kobiety trochę lubię… jeszcze wink
                aż musiałam sprawdzić co to ten mizoginizm. Silent nie idź tą drogą!!!
                a i nie bierz do siebie żadnych uogólnień pisanych przez mniej lub bardziej bojowo nastawione koleżanki, one zmienią zdanie a w tobie zostanie. i na co ci to?

> Rzecz o Brazylijczyku i Marcinie właśnie.

boszszsz przecież gołym okiem widać że tzw Brazylijczyk to ktoś, kto sobie niezłe jajca robi. nieporadność językowa wychodzi mu kiepsko, raz pisze idealnie gramatycznie i ortograficznie, łącznie z zastosowaniem idiomów a za chwilę robi najgłupsze szkolne błędy.
                moje typy to
                a-głupawy facet, który myśli że któraś się nabierze
                b-normalny facet, który nieźle się bawi i nam funduje niezłą zabawę
                c-j.w. ale babka

co do meritum-nie udawajmy, każdy, no prawie każdy chce kogoś mieć (z kimś być. to w sumie znaczeniowo to samo.) sedno w tym, jak ten ktoś to "manie" kogoś postrzega i jaki daje temu wyraz. Brazylijczykiem sobie głowy nie zawracajmy, a Marcin traktuje nas, kobiety jak bezmózgie cipki z oczami (ta wymagana podobno przez nas uroda). i o to właśnie chodzi.
                • czarny.onyks Re: Dlaczego jesteście samotni? 29.06.12, 08:01
                  tygrysgreen napisała:
                  Brazylijczykiem sobie głowy nie zawracajmy, a Marcin traktuje nas, kobiety jak bezmózgie cipki z oczami (ta wymagana podobno przez nas uroda). i o to właśnie chodzi.

oj, jaki Tygrys walecznywink
                  ale muszę przyznać, że część kobiet tak ma...podobnie jak mężczyzn...bez ślicznej buźki i ładnego ciała nic nie zwojujesz...

a Marcin....jeśli zawsze miał pod górkę....jeśli nikt nie nauczył go akceptować wad, i zauważać zalety....to sam sobie nie poradzi...

kompleksy i brak wiary w siebie są bagno.....im dalej idziesz w życie...tym bardziej się zapadasz w bagno niepowodzeń...
                  tylko nieliczni potrafią sobie poradzić samemu...inni potrzebują ,,pomocnej'' dłoni.....
          • nom73 Re: Dlaczego jesteście samotni? 28.06.12, 12:40
            silencjariusz napisał:

> Ciekawe, że mężczyźni na tym forum nie wypowiadają się w sposób obraźliwy o kob
            > ietach, a kobiety folgują swoim uprzedzeniom do mężczyzn w sposób wręcz obrzydl
            > iwy.

Niektóre kobiety w jednym mężczyźnie widzą wszystkich mężczyzn i mają tendencję do generalizowania.
            • green.amber Re: Dlaczego jesteście samotni? 28.06.12, 13:35
              albo jednego we wszystkich... myślisz, że to tylko kobieca przypadłość?? bo mnie się jakoś nie wydaje... nie wiem nawet czy bardziej u panów nie widziałabym silniejszych tendencji do generalizowania...
        • nom73 Re: Dlaczego jesteście samotni? 28.06.12, 12:38
          amma40 napisała:

> Jestem sama, bo mój były mąż nie potrafił docenić, że mnie ma przy swoim boku
          > i szukał rozrywek niegodnych męża i ojca. Teraz czekam na rycerza na białym ko
          > niu, ale może być z tym problem, bo przecież "faceci są jak kible, jak porządne
          > to zajęte, jak wolne, to zasrane".

Podobno wina leży po obu stronach...
          ... żony i teściowej - tak mówił mój kolega, który się rozwiódł. wink
          • amma40 Re: Dlaczego jesteście samotni? 28.06.12, 15:34
            Skoro uraziłam, przepraszam. To nie moja myśl, to cytat ze sztuki rosyjskiej. Autora, niestety, nie pamiętam. O winie dyskutować nie mam ochoty. Z pewnością zawiniła teściowa, teść, sąsiad, kochanka pierwsza, druga, trzecia,.... mąż kochanki, jej dziecko itp. itd.
            • nom73 Re: Dlaczego jesteście samotni? 28.06.12, 17:44
              amma40 napisała:

> Skoro uraziłam, przepraszam.

Nie ma za co, ja żartowałem. wink

• zielonooka38 Re: Dlaczego jesteście samotni? 29.06.12, 14:32
      bo jestem mała, gruba i wredna w telegraficznym skrócie wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka