to_ja_pisze 29.07.12, 13:14 Wieje tu pustkami. Przyznawać się bez bicia co porabiacie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ja_pisze Re: Przeciąg 29.07.12, 17:25 U mnie dzisiaj już znacznie lepiej, idzie wytrzymac. Odpowiedz Link
butellishka Re: Przeciąg 29.07.12, 14:19 ja odpowiem szczerze - grasuję na innych forach branżowych, hehehe dzięki czemu dzisiaj smigałam na moto po W-wie zupełnie nie sama Odpowiedz Link
butellishka Re: Przeciąg 29.07.12, 14:24 nie mam skóry, tylko kurtkę textylną ale rzeczywiście - masakra dzisiaj... był taki moment, że myślałam, że zemdleję - ale ja twarda jestem Odpowiedz Link
butellishka Re: Przeciąg 29.07.12, 17:38 wiesz... nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie... ja już nie patrzę na chłopów jak na chłopów... dla mnie mogliby nie istnieć - na moto coraz więcej kobitek jeździ, więc byłoby się z kim umawiać Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Przeciąg 29.07.12, 18:26 Ostatnio widziałam jedną taką zasuwała na motorze w letnie sukience i wielkim kasku. Dla mnie bomba. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Przeciąg 29.07.12, 14:26 Wypatruję burzy albo ochłodzenia. I też Radwańską oglądam, na przemian z innymi relacjami. I prowadzę ranking nielubianych komentatorów sportowych. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Przeciąg 29.07.12, 15:51 a u nasz właśnie pierdutło ostro 2 razy, myślałam, że któryś pierun strzelił w jakieś drzewo obok aż wyszłam w stroju na balkon, strasząc sąsiadów golizną powiało, popadało, postałam z pół minuty na deszczu i tyle go było... może się mnie wystraszył? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Przeciąg 29.07.12, 14:25 sprzątłam cokolwiek w domu potem poszłam do galeryi handlowej po różne takie przed wyjazdem na miejscu zjadłam dobre lody kupiłam koszulkę cud koloru, na ramiąckach, za niecałe 8 złotych potem o mało nie zemdlałam przy kasie wypiłam pół litra herbaty lodowej i jakoś dotargałam zakupy do domu ale teraz jeszcze łapki mi się trzęsą to ja się chyba upostaciuję w łóżeczku teraz... ruszanie się do Reala nie jest jednak takie dobre Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Przeciąg 29.07.12, 17:24 Ja też po galeriach pochodziłam, bluzeczkę kupiłam po 15 zł Wtargałam brzoskwinki do chatki bo mnie wzięło ostro w tym roku na przetwory i robię teraz dżemiki. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Przeciąg 29.07.12, 16:07 to ciekawe... spełniają mi się marzenia innych.. ktoś nie chciał słońca...u mnie nie ma... ktoś chciał burzy...u mnie leje, grzmi...strach wychodzić z domu...a niedługo muszę.... mogę poprosić, by towarzystwo miało inne zachciewajki a dzień..leniwie... pogaduchy...zabawy na necie....obmyślanie tego i owego...lodziki....kawa.... pomiędzy tym zerkanie na igrzyska i na Naszych.... za to wieczór będzie pracowity.... no i mecz Naszych z Włochami.... Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Przeciąg 29.07.12, 17:03 własnie zaczynam weekendowy odpoczynek gosci odprawiłam do domu, pomachałam na pożegnanie i wreszcie mogę odpocząć... oj za stara jestem już na dzieci, za stara... Odpowiedz Link
jejek11 Re: Przeciąg 29.07.12, 19:24 weekend w miarę spokojny. Chociaż zmokłam do suchej nitki, gdy wracałam ze spaceru. nieźle popadało. teraz czekam na telefon i szlag mnie trafia. No czemu ludzie są niesłowni?? Odpowiedz Link
lesher Re: Przeciąg 29.07.12, 19:31 > weekend w miarę spokojny. Chociaż zmokłam do suchej nitki, gdy wracałam ze spac > eru. nieźle popadało. Tobie to dobrze. A u mnie nic!! > teraz czekam na telefon i szlag mnie trafia. No czemu ludzie są niesłowni?? Wyluzuj - On zadzwoni. Jestem pewien, że kocha! Odpowiedz Link
jejek11 Re: Przeciąg 29.07.12, 19:33 na pewno mnie kocha. Dzieciata babka po czterdziestce. Grrrrrr Odpowiedz Link
jejek11 Re: Przeciąg 29.07.12, 19:34 to nieodpowiednia ikonka jest, ale nie wiem, jak zrobić taką naprawdę złą... Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Przeciąg 29.07.12, 19:38 No nie wiem czemu ludzie są niesłowni, momentami niepoważni i w dodatku niepunktualni. Odpowiedz Link