czarny.onyks 09.08.12, 16:58 w powietrzu.... Te naelektryzowane wątki.... Te myśli idące w jednym kierunku... Ktoś coś rozpylił? I jak sobie dać z tym radę..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butellishka Re: Coś wisi 09.08.12, 17:00 a ja się chyba totalnie zestarzałam bo na mnie nic nie działa i nie chce mi się Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Coś wisi 09.08.12, 17:02 bo Ciebie porwała pasja.... i może nie ma Kogoś, kto by zadziałał... Odpowiedz Link
butellishka Re: Coś wisi 09.08.12, 17:10 z tą pasją to prawda coraz więcej czasu temu poświęcam, np. zaraz wyjeżdżam z domu, bo będziemy trenować na placu i wrócę ok. północy - więc ani czasu, ani siły nie ma na inne "rzeczy" więc polecam - zamiast sexu pasjonujące hobby z tym, że nie ma kogoś, kto by zadziałał... ech, żebyś Ty widziała, to co ja widziałam w Radomiu przez weekend... ech... co drugi na mnie działał niestety - jak to zwykle bywa - wszystko jest jednostronne... nic to... lecę do kumpli od moto Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Coś wisi 09.08.12, 17:12 pasja powiadasz...pomyślę nad tym no chłopaki na motorze mają coś w sobie.... baw się zatem .. Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Coś wisi 09.08.12, 17:24 Jednym wisi innym stoi ..nie nie,idę stąd. Odpowiedz Link
puch_atek Re: Coś wisi 09.08.12, 17:34 faktycznie moje mysli ida w jednym kierunku, zegara, odliczam minuty do fajrantu a watki srednio elektryzujace lub wcale, ale hej, jesli kogos tak, to na zdrowie Odpowiedz Link
maniek2000 czaas na paartyyy 09.08.12, 17:55 HEEEEHEHe mowisz mloda ze atmosfera sie zageszcza....? poki jest tak pikantnie, niech głowni forumowi logistycy i kierownicy socjalnokulturalnoturytstyczni robiom czym predzej jakie party - moze byc naprawde gorrraca atmosferrrra dziewczny sa az tak gorrrace - chlopakow krew sie gotuje ode patrzenia!!! Odpowiedz Link
tdf-888 Re: czaas na paartyyy 09.08.12, 18:13 wyobraziłem sobie takie forumowe swinger party Odpowiedz Link
butellishka Re: czaas na paartyyy 10.08.12, 00:13 tdf-888 napisał: > wyobraziłem sobie takie forumowe swinger party chłopie - zmień dilera albo przerzuć się na coś lżejszego Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Coś wisi 09.08.12, 19:36 No ja zupełnie nie kompatybilna w tych tematach. Piszę o zwierzątkach, kotkach , rybkach e tfu rybek nie mam i nawet nie śmiem pomyślec z czym się mogą skojarzyc. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Coś wisi 09.08.12, 19:39 przechodzi ślepy obok centrali rybnej, poczuł woń rybek... wącha powietrze i mówi: cześć dziewczyny! Odpowiedz Link