Dodaj do ulubionych

samotny w Nl

19.10.12, 01:55
Poznam uczciwą młoda mamę.Mieszkam w Holandi mam dobra pracę,własne mieszkanie.do szczescia brakuje mi kogos na kim mogłbym polegać,komu mógłbym zaufać.Jesli chcesz poczuc sie kochana,doceniona i potrafisz odwzajemnic to co otrzymasz,jestes gotowa na przeprowadzke.napisz.
Obserwuj wątek
    • szarooka.temperufka Re: samotny w Nl 19.10.12, 12:31
      a ile masz latek, że mamy szukasz?
      16? lekutko za stary jesteś na poszukiwania maminego cycka!!
      • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 13:15
        nie rozumiesz tresci ogloszenia wiec nie pisz smieci
        • slayerhood-ka Re: samotny w Nl 19.10.12, 13:19
          Tak - jestem gotowa sie przeprowadzic i dac o siebie zadbac big_grin
          • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 13:24
            usmialem sie
            • slayerhood-ka Re: samotny w Nl 19.10.12, 13:50
              dajesz ogłoszenia a jak ktos odpowiada to piszesz, ze sie usmiałes. nie lapie.
              Ale to wyjasnia dlaczego jestes sam oooooooo
              • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 14:37
                bo to nie dotyczylo Ciebie.napisz na emali uczciwy16@onet.pl
                • dee1dee1 Re: samotny w Nl 19.10.12, 14:47
                  czyli casting się zaczął ;P

Mam nadzieję, że zwyciężyni nie skończy w burdelu a dziecko na ulicy...
                  • uny Re: samotny w Nl 19.10.12, 14:51
                    słuszna uwaga.
                    ale w przypadku sleyerki to ten jegomość prędzej skończy w jakimś dziwnym miejscu big_grin.
                    swoją drogą dziwne te nicki tu "klakier" tam "uczciwy", spory rozrzut.
                    • green.amber Re: samotny w Nl 19.10.12, 14:55
                      Szef nie zazdrości, Szef se też coś założy winktongue_out ale 16tki i tu i tu to jakaś konsekwencja jezd winksmile
                    • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 14:56
                      głupie wypowiedzi pisza glupi ludzie.
                      • uny Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:02
                        co w tym głupiego imć klakierze?
                      • dee1dee1 Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:08
                        no, z takimi tekstami jakie tu sadzisz to szansa, że jakaś PORZĄDNA dziewczyna się na cię połasi raczej jest marna...

a jak się trafi nieporządna... to sam możesz złożyć reklamację na niżej zalinkowanym forum tongue_out
                      • tapatik Wot kultura 22.10.12, 20:09
                        turka pklakier1616161 napisał(a):

> głupie wypowiedzi pisza glupi ludzie.

Jakież to głębokie myśli mają w Niderlandach.
                        Tylko stać i podziwiać.
                    • slayerhood-ka Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:08
                      uny napisał:

> słuszna uwaga.
                      > ale w przypadku sleyerki to ten jegomość prędzej skończy w jakimś dziwnym miejs
                      > cu big_grin.

bo co????
                      • uny Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:14
                        a tak mi się napisało. bo uważam, że nie dasz sobie "w kaszę dmuchać".
                        • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:16
                          za robote byscie sie wzieli.a po drugie ogloszenie nie jest dla was.a po trzecie nie wszyscy sa tacy jak wy
                        • slayerhood-ka Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:16
                          uny napisał:

> a tak mi się napisało. bo uważam, że nie dasz sobie "w kaszę dmuchać".

nigdy nie dalam i gdzie wyladowałam ? big_grin
                          zatem dmuchac mi panowie, dmuchac smile
                          • tygrysgreen Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:49
                            Slayerka problemy z odmianami masz
                            piszę się "mnie' a nie "mi"
                      • tapatik Re: samotny w Nl 22.10.12, 20:14
                        slayerhood-ka napisała:

> uny napisał:
                        >
                        > > słuszna uwaga.
                        > > ale w przypadku sleyerki to ten jegomość prędzej skończy w jakimś dziwnym
                        > > miejscu big_grin.
                        >
                        > bo co????

Wieczór.
                        Skraj lasu.
                        Ognisko.
                        Nad ogniskiem rożen.
                        Na różnie nadziany imć Klakier.
                        Obok rożna Slayerka dziabie Klakiera w tłusty tyłek:
                        - Kiedy on się upiecze....
                  • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 14:54
                    lecz sie.nie wszyscy sa tacy jak ty
                    • dee1dee1 Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:01
                      dzięki za poradę, ale nie skorzystam.

Natomiast zostawię tu na wszelki wypadek adres forum, gdzie będzie można ewentualnie na ciebie złożyć reklamację forum.gazeta.pl/forum/f,15277,Forum_kobiet_oszukanych.html
                      • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:05
                        widze ze nie brakuje tu pisarzy(debili) ktorym sie nudzi
                        • dee1dee1 Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:12
                          raczej sam się do nich zaliczasz szukając dziewczyny w ten sposób.

Raczej szukasz durnej desperatki, która połasi się na twój, "majątek"..

Tylku kompletna idiotka z ciężkim upośledzeniem umysłowym zaryzykowałaby swój los i SWOJEGO DZIECKA dla mżonki internetowej!

Więc nie strugaj tu księcia, bo słoma wyłazi ci z butów!
                          • slayerhood-ka Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:15
                            ł.ja to serio nie wiem o co chodzi.
                            jestem może i pieniaczka czasami ale tego nie łapię.
                            Szuka sobie....sam jest..... kazdy na swoją połóweczkę czy jak to tam zwał.
                            Dlaczego kogoś tak wbijac bo sobie tak a nie inaczej szuka?
                            co do tego tym, którzy zainteresowani nie są?
                            jak czytam na forum watek o sadzonkach to mnie to ani grzeje ani ziębi bo one mi najnormalniej "latają" wiecie gdzie.
                            Się nie wypowiadam.
                            skąd zatem taka agresja wobec ów osobnika skoro ty nie chcesz tak szukac?
                            No nie łapie
                            • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:17
                              bo ta sa ludzie ktorzy maja kompleksy i nie wiedza jak sobie poradzic
                              • dee1dee1 Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:20
                                tiaaaaaaa
                            • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:18
                              napisz na meila jesli chcesz
                            • dee1dee1 Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:18
                              może z powodu ilości wpisów w forum dla oszukanych kobiet.. naiwnych, spragnionych miłości lasek nie brakuje.

Jeśli mam możliwość wolę ostrzec wcześniej o możliwych konsekwencjach.

A swoją drogą, jakby gościu był uczciwy i kulturalny to nie waliłby epitetów tylko raczej próbował się uwiarygodnić i pokazać od najlepszej strony.. ale jak widać porządna ma być tylko dziewczyna, której szuka..
                              • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:22
                                nie miezcie wszystkich jedna ,miara
                            • tygrysgreen Re: samotny w Nl 19.10.12, 16:03
                              Slayerak, zauważ że Klakier nie szuka swej drugiej połówki tylko młodej mamy.
                              to już jest zastanawiające. ogłoszenie też napisane jak oferta handlowa. ok, mogło mu tak wyjść, tu nie ma edytowania postów, czasem człowiekowi coś nie wyjdzie.
                              ale zauważ, jak odpowiada innym, toż to burak i cham.

myślę, że większość weszła na to forum szukając drugiej połówki (w skrócie-żeby coś wyrwać) nie wyłączając mnie, więc raczej nie o to chodzi, a o słomę wyłażącą Klakierowi z butów.
                              • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 16:04
                                mój iloraz inteligencji nie pozwala mi na skomentowanie smieci ktore napisales
                                • tapatik Re: samotny w Nl 22.10.12, 20:37
                                  klakier1616161 napisał(a):

> mój iloraz inteligencji nie pozwala mi na skomentowanie smieci ktore napisales

Daj jeszcze jedną szansę swojemu ilorazowi inteligencji.
                                  Może w końcu zabroni Ci odzywać się na forum w ogóle?
                                  Albo chociaż pozwoli Ci POPRAWNIE rozpoznać płeć TygrysGreen? big_grin

PS.Pozdrów swoją kulturę osobistą.
                              • tapatik O właśnie ! 22.10.12, 20:31
                                Tygrysko jesteś genialna, tego mi właśnie brakowało.

Proszę do opisu rożna powyżej dodać "Klakier nadziewany buraczkami".
                                O, teraz będzie dobrze. big_grin
                          • silencjariusz Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:46
                            A ja szukam partnerki. Przez internet właśnie. I czym różni się umówienie się przez internet z kobietą np. w kawiarni od internetowego umówienia się na zbieranie grzybów? Wyjaśnisz?
                            • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:52
                              wiesz do niektorych niedociera ze sa normalni ludzie,ktorzy chca pomoc
                            • dee1dee1 Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:55
                              tym, że tdf-888 już poznałam na żywo. Jakieś dodatkowe pytania?
                              • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:57
                                nie wszyscy sa tacy sami
                              • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:57
                                sa tez uczciwi ludzie
                              • dee1dee1 Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:59
                                Nie zrozumcie mnie źle, ja nie kontestuję poznawania się przez internet.. JEDYNE co chcę przekazać KOBIETOM, to to, żeby uważały, robiły to ostrożnie i rozumnie.

Post klakiera szczególnie mnie zaniepokoił, że szuka młodej, samotnej (a więc niekoniecznie zbyt rozgarnietej) matki z dzieckiem i chce aby podjeła decyzję o wyjeździe do innego kraju.

Jedyne co mam do przekazania to OSTROŻNIE. Nic więcej.
                                • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 16:03
                                  dlaczego twierdzisz ze jak mloda to nierozgarnieta.a po drugie nie obrazaj mnie myslac ze jestem oszustem
                              • silencjariusz Re: samotny w Nl 19.10.12, 15:59
                                A na spotkanie z ludźmi z forum w W-awie w jaki sposób się dogadałaś? Znałaś ich wcześniej?
                                • dee1dee1 Re: samotny w Nl 19.10.12, 16:03
                                  przyszłam z grupką znajomych na zlot ludzi tu z forum w miejscu publicznym (Pub Gęś).

I takie spotykanie i poznawanie ludzi z internetu uważam za bezpieczne.
                                  • silencjariusz Re: samotny w Nl 19.10.12, 16:05
                                    Znałaś ich czy nie?
                                    • dee1dee1 Re: samotny w Nl 19.10.12, 16:08
                                      moich znajomych znałam, grupy z forum nie znałam.. słuchaj, przeczytaj mój post powyżej i zrozum, że nie mam nic przeciwko spotykaniu się z ludźmi, których znamy tylko przez internet.
                                      Grunt to robić to ostrożnie i z głową.
                                      • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 16:10
                                        po co wogule tu piszenie skoro to was nie dotyczy.kazdy ma swoj rozum i wie co robi.ja rowniez ryzykuje ,bo nie wiem z mim pisze i kto ewentualnie przyjedzie.kobiety tez potrafia oszukac
                                        • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 16:12
                                          mozna kogos znac kilka lat a i tak mozna zostac oszukanym.nigdy nie ma gwarancji
                                      • silencjariusz Re: samotny w Nl 19.10.12, 16:12
                                        Wydaje mi się, że spora grupa osób z tego forum miała większy lub mniejszy romans z jakimś portalem randkowym. I nie uważam, że przez internet kobiety szukają majętnych panów, a panowie zdesperowanych idiotek.
                                        Proszę, pomyśl zanim coś napiszesz. Bo możesz kogoś urazić.
                                        • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 16:13
                                          dokladnie o to mi chodzi.a glupie komentarze do mojego ogloszenia sa nie namiejscu
                                        • slayerhood-ka Re: samotny w Nl 19.10.12, 16:51
                                          silencjariusz napisał:

> Wydaje mi się, że spora grupa osób z tego forum miała większy lub mniejszy roma
                                          > ns z jakimś portalem randkowym. I nie uważam, że przez internet kobiety szukają
                                          > majętnych panów, a panowie zdesperowanych idiotek.
                                          > Proszę, pomyśl zanim coś napiszesz. Bo możesz kogoś urazić.

nie często zgadzam się z wypowiedziami innych...ale teraz sie zdarzyło big_grin
                                          zgadzam się
                                  • slayerhood-ka Re: samotny w Nl 19.10.12, 16:26
                                    dee1dee1 napisała:

> przyszłam z grupką znajomych na zlot ludzi tu z forum w miejscu publicznym (Pub
                                    > Gęś).
                                    >
                                    > I takie spotykanie i poznawanie ludzi z internetu uważam za bezpieczne.
                                    >

No a ja do klakiera zamierza w ten sam sposob sie udac. Rodzina całą !!!! big_grin
                                    • klakier1616161 Re: samotny w Nl 19.10.12, 16:35
                                      to czekam.
    • gyubal_wahazar Re: samotny w Nl 19.10.12, 17:49
      Klakier, jeśli (w co wierzę), jesteś uczciwym człowiekiem, to ma prawo być ci przykro, wobec - łagodnie rzecz określając - nieufnej reakcji koleżanek.

Warto jednak zauważyć, że narzucasz bardzo duże tempo rozwoju potencjalnej znajomości, jak na raptem 5 linijek które napisałeś. Postaw się może po 2-giej stronie barykady i zastanów, czy młoda mama po przejściach, skłonna będzie do tak dużego ryzyka, nie widząc cię nawet na oczy, o kilku randkach w realu, nie wspominając.

Swoim losem mogłaby być może jeszcze zaryzykować, ale losem dziecka ?
      Dlatego myślę, że powinieneś swoje poszukiwania nieco rozłożyć w czasie, stopniować zaangażowanie i powoli oswajać kandydatkę.

Nie ma lekko. To musi potrwać, bo też ta decyzja ma zaważyć na conajmniej ładnych paru latach twojego i jej życia.

W przeciwnym razie, możesz z kolei ty się przejechać, kiedy już po paru mailach nawiedzi cię dama, która np nawiała na warunkowym.

Powodzenia w poszukiwaniach !
      • klakier1616161 Re: samotny w Nl 20.10.12, 11:07
        Dzieki kolego za to co napisales.wkoncu normalna i uczciwa reakcja na moje ogloszenie.Zgadzam sie calkowicie z tym co napisales.Kazda decyzja w naszym zyciu to ryzyko i nigdy nie wiemy czy bedzie sluszna.Nie wszyscy ludzie co zamieszczaja ogloszenia to oszusci.moze poznam tu kogos z kim wszystko sie kiedys ulozy i ta osoba napisze tym wszystkim ktorzy zamieszczali tu swoje glupkowate posty ze jednak sie mylili.pozdrawiam
        • czarny.onyks Re: samotny w Nl 20.10.12, 18:59
          Nie wszyscy Ci tu źle życzą...
          I Ty też nie oceniaj od razu ludzi tak źle...bo w ten sposób zrażasz do siebie......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka