Dodaj do ulubionych

18.02.Wodnik;)

26.10.12, 17:53
Motto: Wiem.

Charakterystyka znaku.
Pierwsza dekada znaku to stuprocentowy Wodnik inteligentny, błyskotliwy, często buja w obłokach. Walczy o wolność.
Bezinteresownie wspiera skrzywdzonych. Druga dekada znaku to połączenie Wodnika z Bliźniakiem. To wszechstronny i elastyczny, ale i praktyczny Wodnik. Ceni sobie niezależność i wolność, ma zdolności przystosowawcze. Trzecia dekada znaku to Wodnik z dodatkiem cech Wagi. Idealista, oderwany od rzeczywistości, nie zawsze wykorzystuje swoje wielkie zdolności. Wierny przyjaciel ,gotowy do poświęceń.

Jak kochać Wodnika?
- Pamiętając, że Wodnik nie jest do końca szczery, gdy mówi, że miłość to nic poważnego, naprawdę bardzo cierpi przy rozstaniu. Jak z nim rozmawiać? - Budząc jego ciekawość. Jak go rozszyfrować? - Wyłapując wszystkie jego kompleksy i pomagając się od nich uwolnić.

Ona - jak ją zdobyć?
Należy się zaprzyjaźnić, docenić walory intelektualne i uduchowienie. Zaoferować pomoc, jeśli jest do tego płaszczyzna. Zamiast kwiatów podaruj jej program komputerowy albo książkę. Zabierz ją na wystawę, koncert czy do klubu dyskusyjnego. Lubi wolność, nie znosi zazdrości i krytyki.

Wierzycie horoskopomwink?
Obserwuj wątek
    • puch_atek Re: 18.02.Wodnik;) 26.10.12, 18:04
      nie smile
      • wyszeptany-o-zmroku Re: 18.02.Wodnik;) 26.10.12, 18:11
        To tak jak ja...uwierzę w ducha jeśli go dotknę,uwierzę w ufo jeśli je zobacze,w koniec świata gdy umrę, w miłość gdy się zakochamwink.....wink
    • torado Re: 18.02.Wodnik;) 26.10.12, 18:04
      a masz coś o Baranie? big_grin big_grin big_grin
      • tapatik Re: 18.02.Wodnik;) 26.10.12, 18:55
        torado napisała:

> a masz coś o Baranie?

Podobno jest dobry z siarką.
        • torado Re: 18.02.Wodnik;) 26.10.12, 21:53
          tapatik napisał:

> torado napisała:
          >
          > > a masz coś o Baranie?
          >
          > Podobno jest dobry z siarką.

to chyba owca big_grin
    • tapatik 31.04.Wódnik 26.10.12, 18:45
      Horoskopy tłucze się tak, aby pasowały do każdego człowieka. Nie ma szczegółów, są tylko uogólniające popierdółki. Poczytaj inne horoskopy, na przykład chiński. Okaże się, że cechy z jednego horoskopu nie zgadzają się z innym.
      A kasa leci...
    • czarny.onyks Re: 18.02.Wodnik;) 26.10.12, 19:01
      czy wierzę horoskopom, które mówią, że jutro wygram w totka?....nie...wink

ale opisom znaków....już trochę takwink
      • puch_atek Re: 18.02.Wodnik;) 26.10.12, 19:26
        czarny.onyks napisała:

> czy wierzę horoskopom, które mówią, że jutro wygram w totka?....nie...wink
        >
        > ale opisom znaków....już trochę takwink

kiedys mialem taka onlinowa akcje, zderzenie z astrologia, hihi
        nie interesuje sie, ale z doswiadczenia dobrze dogaduje sie z blizniakami (moj znak) i lwami, lub tak mi sie wydaje, hihi, no ale do rzeczy, skrobnalem wiadomosc do kobietki, blizniaka, cos tam miala o astrologii w profilu, a ona mi odpowiedziala w tonie, ze dziekuje za wiadomosc, ale nie interesuje ja znajomosc bo z facetami blizniakami zupelnie jej nie po drodze, huehuehue
        smile szybka pilka
        a ja ciagle uwazam ze sie z nimi dobrze dogaduje wink hihi
        i w co tu wierzyc, i jak zyc? big_grin
        • czarny.onyks Re: 18.02.Wodnik;) 26.10.12, 19:40
          hehehe...
          no z kobietami różnie bywa...i nawet horoskop nie pomoże wink

a ja uwielbiam byczki tongue_out
          • tapatik Re: 18.02.Wodnik;) 26.10.12, 19:55
            czarny.onyks napisała:

> a ja uwielbiam byczki tongue_out

A ja cycki.
            • czarny.onyks Re: 18.02.Wodnik;) 26.10.12, 19:58
              Tapatiku.....nie ma takiego znaku zodiaku tongue_out
              • maniek2000 Re: 18.02.Wodnik;) 26.10.12, 20:07
                A pannna, to co? Taka z dużymi cyckami, wprost dla tapiego...wink
        • kamawi13 Re: 18.02.Wodnik;) 26.10.12, 21:35
          Ja mam podobnie, gazetowym horoskopom nie wierzę, jeśli już zdarzy mi się przeczytać (co jest rzadkością), to raczej dla zabawy i śmiechu.
          Natomiast w kwestii opisów znaków zodiaków daje się zauważyć pewną prawidłowość i faktycznie z jedynymi znakami zdecydowanie dogaduję się lepiej z innymi gorzej, ale jak zawsze i od wszystkiego bywają wyjątki od reguły. wink
          Jako zodiakalny bliźniak najlepiej dogaduję się z wodnikami i lwami, najsłabiej z bykiem i panną, ale jak już wspomniałam i w tych przypadkach bywają wyjątki od reguły. wink

puch_atek napisał:

> czarny.onyks napisała:
          >
          > > czy wierzę horoskopom, które mówią, że jutro wygram w totka?....nie...wink
          > >
          > > ale opisom znaków....już trochę takwink
          >

> kiedys mialem taka onlinowa akcje, zderzenie z astrologia, hihi
          > nie interesuje sie, ale z doswiadczenia dobrze dogaduje sie z blizniakami (moj
          > znak) i lwami, lub tak mi sie wydaje, hihi, no ale do rzeczy, skrobnalem wiadom
          > osc do kobietki, blizniaka, cos tam miala o astrologii w profilu, a ona mi odpo
          > wiedziala w tonie, ze dziekuje za wiadomosc, ale nie interesuje ja znajomosc bo
          > z facetami blizniakami zupelnie jej nie po drodze, huehuehue
          > smile szybka pilka
          > a ja ciagle uwazam ze sie z nimi dobrze dogaduje wink hihi
          > i w co tu wierzyc, i jak zyc? big_grin
          >
        • kamawi13 Re: 18.02.Wodnik;) 26.10.12, 21:36
          Ja mam podobnie, gazetowym horoskopom nie wierzę, jeśli już zdarzy mi się przeczytać (co jest rzadkością), to raczej dla zabawy i śmiechu.
          Natomiast w kwestii opisów znaków zodiaków daje się zauważyć pewną prawidłowość i faktycznie z jedynymi znakami zdecydowanie dogaduję się lepiej z innymi gorzej, ale jak zawsze i od wszystkiego bywają wyjątki od reguły. wink
          Jako zodiakalny bliźniak najlepiej dogaduję się z wodnikami i lwami, najsłabiej z bykiem i panną, ale jak już wspomniałam i w tych przypadkach bywają wyjątki od reguły. wink

puch_atek napisał:
          > >
          > kiedys mialem taka onlinowa akcje, zderzenie z astrologia, hihi
          > nie interesuje sie, ale z doswiadczenia dobrze dogaduje sie z blizniakami (moj
          > znak) i lwami, lub tak mi sie wydaje, hihi, no ale do rzeczy, skrobnalem wiadom
          > osc do kobietki, blizniaka, cos tam miala o astrologii w profilu, a ona mi odpo
          > wiedziala w tonie, ze dziekuje za wiadomosc, ale nie interesuje ja znajomosc bo
          > z facetami blizniakami zupelnie jej nie po drodze, huehuehue
          > smile szybka pilka
          > a ja ciagle uwazam ze sie z nimi dobrze dogaduje wink hihi
          > i w co tu wierzyc, i jak zyc? big_grin
          >
          czarny.onyks napisała:
          >
          > > czy wierzę horoskopom, które mówią, że jutro wygram w totka?....nie...wink
          > > ale opisom znaków....już trochę takwink
          • czarny.onyks Re: 18.02.Wodnik;) 26.10.12, 21:41
            a ja uciekam od bliźniaków, wodników i lwów...big_grin

no może czasem czynię wyjątekwink
            zresztą na starość mi się chyba znak zmienia ...albo charakter big_grin
        • beja_81 Re: 18.02.Wodnik;) 27.10.12, 20:17
          ja kończę rozmowę, gdy mnie jakiś pan zapytuje o znak big_grin
    • butellishka Re: 18.02.Wodnik;) 26.10.12, 21:28
      "Pamiętając, że Wodnik nie jest do końca szczery"

OH yeah!
    • torado a co z Baranem ? 26.10.12, 21:55
      co o nim wiadomo? wink
    • tygrysgreen Re: 18.02.Wodnik;) 27.10.12, 18:22
      nie wierzę
      ale Lwa na ogół rozpoznaję dość szybko
      • slayerhood-ka Re: 18.02.Wodnik;) 27.10.12, 18:28
        skoro rozpoznajesz to wierzysz smile
        • tygrysgreen Re: 18.02.Wodnik;) 27.10.12, 18:36
          he he
          • slayerhood-ka Re: 18.02.Wodnik;) 27.10.12, 18:42
            no taaa smile
            Bo ja niby tez nie wierzę, ale widze wiele wspólnego u bliźniaków na ten przykład. Skąd to? Bo chyba trochę wierzę skoro ich łaczę big_grin
        • tygrysgreen Re: 18.02.Wodnik;) 27.10.12, 18:41
          nie wierzę, że gwiazdy rządzą naszymi duszami
          ale nie wykluczam, że pora roku, temperatury, długość dnia, sposób odżywiania się, rytm pracy i odpoczynku zależny od pory roku w jakich kobieta przechodzi kolejne fazy ciąży oraz dziecko się rodzi i ma pierwsze miesiące życia może mieć wpływ na rozwój osobowości
          tylko może
          a może mieć wpływ coś zupełnie innego
          ciekawe, czy lew australijski będzie miał cechy wspólne z lwem europejskim czy bardziej z wodnikiem
          • slayerhood-ka Re: 18.02.Wodnik;) 27.10.12, 18:53
            A może powinnysmy uwierzyc?? Tak jest chyba łatwiej.
            Dla mnie to tak jak z wiarą w coś wyższego u góry.
            łatwiej jest wierzyc....bo zawsze masz kogo obwiniac, do kogo się pomodlic, wykrzyczec, odezwac... nieco trudniej obwiniac koleje losu czy naturę, koło które sie kręci, cykle przyrody....bla bla...
            To tylko mój pogląd dodaję - wierzących urazic nie chce!!!!!!!!!!
            A jak się wracając do tematu uwierzy, żem taka i taka bo tak się urodziłam...to z banki masz pracę nad sobą big_grin
            • tygrysgreen Re: 18.02.Wodnik;) 27.10.12, 19:18
              > A może powinnysmy uwierzyc?? Tak jest chyba łatwiej.
              nie jest łatwiej
              jest dużo trudniej
              warto, jeżeli wiara ma sens, gdy go nie ma to tylko dodatkowe dręczenie siebie
              jak lubisz to czemu nie
              • slayerhood-ka Re: 18.02.Wodnik;) 27.10.12, 19:26
                no w tym konkretnym przypadku jakis sens ma - nie wnikam czy jest dobry czy zły ale jest. nie pracuje nad sobą - bo jestem wodnik, baran, lew itp.
                Dla leniuchów dobre.
                A dręczenie się - nie wiem o co chodzi, duże słowo
    • tdf-888 Re: 18.02.Wodnik;) 27.10.12, 19:00
      moje otoczenie mi kiedyś mówiło, że u mnie opis znaku zgadza się co do joty, ale zmieniłem swój charakter, bo wytykano mi pedantyzm, dokładność, dociekliwość i dbalość o szczegóły, ale wcześniej miałem wszystkie cechy charakteru tego popapranego znaku spod panny big_grin
      tak więc przestałem wierzyć w horoskopy, bo jak tu się zgadzać na takie kalumnie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka