maeve79 10.01.13, 21:19 Prezydent zgolił wąsy! - jedyny znak szczególny. Jak go teraz poznać? - nie odzywa się, a teraz jeszcze nie ma wąsów! tragedia... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maeve79 Re: Kącik mody i urody - c.d. 10.01.13, 21:35 i po kalesonach - pasują do niego Odpowiedz Link
mayenna Re: Kącik mody i urody - c.d. 10.01.13, 21:40 Mój ślubny były kiedyś zgolił wąsy i ostrzygł włosy na żołnierza, a nosił dłuższe, takie do kołnierza. Przez dwa tygodnie jak na niego patrzyłam to dostawałam ataku śmiechu. A w małżeńskich momentach czułam się jakbym grzeszyła nie ze swoim chłopem) Odpowiedz Link
maeve79 Re: Kącik mody i urody - c.d. 10.01.13, 21:41 ja za wąsami to tak osobiście jakoś nie przepadam Odpowiedz Link
mayenna Re: Kącik mody i urody - c.d. 10.01.13, 21:44 Nie lubię w ogóle zarostu u mężczyzn, a były miał wąsy a najlepszy mój przyjaciel ma brodę i wąsy. Niektórym mężczyznom pasuje i to bardzo. Odpowiedz Link
maeve79 Re: Kącik mody i urody - c.d. 10.01.13, 22:36 taki 3 mm lubię ale pełny zarost, nie tylko wąsy Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: Kącik mody i urody - c.d. 11.01.13, 14:38 Ja lubię No ale bez przesady, żeby jakieś chabazie do pasa Fajnie to wygląda. Tak męsko Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: Kącik mody i urody - c.d. 11.01.13, 16:00 No ale ja lubię, na serio. No i fajny zarost nie jest zły na męskiej twarzy Odpowiedz Link
maeve79 Re: Kącik mody i urody - c.d. 11.01.13, 16:43 nie mam argumentów - z gustami się nie dyskutuje. pocieszające jest to tylko w kontekście, że NAPRAWDĘ LUDZIE MAJĄ RÓŻNIE...i w sumie to optymistyczne, że mamy tak różne gusta Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Kącik mody i urody - c.d. 10.01.13, 21:54 Po piśmie - jeśli uda Ci się znaleźć jakiś tekst ze sporą ilością błędów ortograficznych - to musiał być Prezydent. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Kącik mody i urody - c.d. 10.01.13, 21:55 no cholera, już miałam o tym pisać, nie podoba mi się i zgłaszam formalny protest ja głosowałam na Prezydenta z wąsami, a teraz? jakże to tak? Prezydent, a bez wąsów? teraz z twarzy nie jest podobny do nikogo! a tak w ogóle, to jak zawsze i ze wszystkim: zasadniczo wąsy mi się nie podobały nigdy u facetów (u kobit też zresztą , ale do czasu - potem już się spodobały, jak na wąsatego trafiłam Odpowiedz Link
maeve79 Re: Kącik mody i urody - c.d. 10.01.13, 23:33 mi nigdy nie ale za to...wąsy zawsze pasowały mi do całowania w rękę nienawidzę...jak obcy facet rzuca się do całowania po rękach ...brrr Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Kącik mody i urody - c.d. 10.01.13, 22:16 wrrr a może i sie wydepilował to był by news Odpowiedz Link
agios_pneumatos Tylko zarost trzydniowy 11.01.13, 18:59 Sprawia on, że kobiety częściej się do mnie uśmiechają. Odpowiedz Link
mayenna Re: Errat 11.01.13, 19:27 agios_pneumatos napisał: > Sprawia on, że kobiety często się uśmiechają. Może zabawnie wyglądasz? Odpowiedz Link
maeve79 Re: Errat 11.01.13, 19:51 taka podpucha - mayenna przyznała się, że lubi wąsatych Odpowiedz Link
agios_pneumatos Re: Errat 11.01.13, 21:04 mayenna napisała: > agios_pneumatos napisał: > > > Sprawia on, że kobiety często się uśmiechają. > Może zabawnie wyglądasz? Mam taką nadzieję... Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: Errat 11.01.13, 20:10 Hmmm 2 razy w tygodniu to niezbyt czesto (najpierw 3 dni hodujesz zarost - taaadaaam- jest trzydniowy i sie usmiechaja czwartego dnia trzeba zgolic i od poczatku hodowac 3 dniowy - no i tydzien minal) Odpowiedz Link
agios_pneumatos Re: Tylko zarost trzydniowy 11.01.13, 21:05 Nieeeee absolutnie. Zostawia się trzydniową brodę. Bez żadnego modelowania. Na żywca. Ale wąs - out. Odpowiedz Link