Dodaj do ulubionych

Zadanie...

14.01.13, 14:19

... mam je dla Was.

Czy ktoś się podejmie sie wyzwania i zinterpretuje mój avatar? Wczoraj w końcu coś dodałam bo mnie pełnia i wilk zainspirowała. Moje włąsnorecznie robione zdjecie ale jakość kiepska bo z telefonu
Podpowiem, ze to zdjecie chyba dobrze mnie charakteryzuje, pzrynajmniej mój opis do niego, który podam na końcu.

Moze komuś uda sie zinterpretować. Mma prośbę, niech jedna osoba która wie zeby sie nie wypowiadałą, jej dałam cynk wiec sie nie liczy.

Cieżko bedzie dokładnie trafić w to co ja mam w głowie ale może w połowei się komuś uda.
Nie wiem czy za to bedzie nagroda. Ale nei sądze zeby komuś się udało...
więc pewnie nagrody nie bedzie. No chybaze mnie ktoś zaskoczy ale tym będę się później martwiłabig_grin
Obserwuj wątek
    • zegnaj_kotku Re: Zadanie... 14.01.13, 14:28
      a mozna korzystac ze ściągi? wink))
      bo ja dużo czytam ale nie wszędzie piszę więc właściwie interpretację samej autorki mogę wkleić wink
      • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 14:46
        Nie ma ściąg! tylko i wyłącznie własna głowa podparta własną wyobraźniawink
        Za podpowiadanie lub sciaganie daję minusa, wiec lepiej nie próbować
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Zadanie... 14.01.13, 14:39
      Słonecznik potrafi nastawiać się w kierunku słońca.
      Takie zjawisko nazywa się fototropizmem dodatnim.Jeśli to w ogóle jest słonecznikwink...czyli może oznaczać chęć życia,dużo optymizmu..i widzę tam chyba jaszczurkęsmile,małą....czyli Ciebie...liście słonecznika Cię chronią,to rodzaj bariery,dzięki czemu czujesz się bezpieczna..

To moja interpretacja,smilemam bujną wyobraznie,hehe
      • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 14:50
        A iwesz wyszeptany, ze spodobała mi się Twoja interpretacja, tak kojażę co to fototrpizm. Stosowałam go nawet kiedyś w praktyce na fizjologii roslinsmile

Tak to słonecznik a to pośrodku to jasczurka chyba zwinka.

Spodobała mi się Twoja bujała wyobraźnia, sama bym tak tego nie przedstawiła. Jedbnak trochę się zgadza, doszedłeś do połowy. Powiedziałeś co jest co. Jednak ja tam trochę więcej widzę. Ty dodałeś do czego ja nie widziałam. Spodobało mi sie, masz plusa za aktywność.

Masz bujna, masz... może czypryne równieżbig_grin
        • wyszeptany-o-zmroku Re: Zadanie... 14.01.13, 14:52
          Kurdę.....ja zawsze dochodzę do końca!!!hehe,ale nie tym razemwink
          • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 14:57
            heheh a to peszekbig_grin Musiał być ten pierwszy raztongue_out Nie ze mna takie numery.

No ale próbuj dalej, nie poddawał sie tak łątwo dobrze Ci szło. Moze tym razem dojdziesz, już chyba nie dużo Ci brakowało.
            Podpowiem chodzi mi o tego gada co jest na słoneczniku.

Tak żeby Ci ułatwić to dojście, dojscie do końca... zagadki oczywisciebig_grin
            • zakochana_jane Re: Zadanie... 14.01.13, 15:00
              A może TY jako kameleon wink
              • zakochana_jane Re: Zadanie... 14.01.13, 15:03
                Może zmieniasz się dostosowujesz do barw otoczenia, ale to tylko zewnętrzny wygląd, a gdzie wnętrze smile
                • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 15:06
                  Może własnie zaczynam od wnętzra dlatego na zewnątzr tego tak nie widać.
                  Może moje wnętzre jest całe żólte a na zew dopiero zaczynam przybierać barwę otoczenia.
                  Da się zuważyć ze ten gad ma takie żólte malusie plamki na sobie, moze on dopiero jest w trakcie przybierania barwy....
                  • zakochana_jane Re: Zadanie... 14.01.13, 15:12
                    Takiego dobrego wzroku to ja nie mam, żeby jakieś plamki na ciele gada dostrzec wink
                    Może to salamandra, no ale to nie jest gad.
                    Oprócz kameleona stawiałam jeszcze na gekona, bo one też lubią sobie pogadać trochę wink
                    • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 17:27
                      ma jakies malutkie zolte plamki, sama nie wiem skad jej sie wziely.

na zdjeciu jest zwykla szaro, brazowa jaszczurka, prawdopodobnie mloda zwinka. odratowalam ja bo kot juz szykowal sie zeby ja schrupac na obiad. na sczewcie ie mial okazji. a jassczurce sie poszczescilo, za kare ze ja uratowalam miala mi zapozowac mam tez zdj jak siedzi mi na rece wtedy ma normalne barwy.
                      a na tym zdjeciu wyszla chyba dosc nietypowo, troche taka niebieskawa.
              • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 15:03
                upsss.... trafiony...?

opis mojej wybujałej wyobraźni na końcu, nie chcę podpowiadać.

Wolę dać komuś jeszcze szansę a moze ktoś mnie jeszczce pozytywnie zaskoczy i powie mi coś czego ja nie wiem.Wyszeptanemu nawet wyszło bo poszerzył opis mojego avatra, w fajny sposób.
                • wyszeptany-o-zmroku Re: Zadanie... 14.01.13, 15:06
                  Kiepski byłem z przyrodysmilealbo to była chemia???kurde nie pamiętam jużwink
                  • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 15:11
                    eeee chemia mnie nie kręci brak tam jakiegokolwiek życiasmile
                    W Twoim przypadku bardzo możliwe że to była chemia, chyba często sie nią dzielisz z innymiwink
                    • wyszeptany-o-zmroku Re: Zadanie... 14.01.13, 15:13
                      Ty Ty Ty laska...psychologie studiujesz?wink
                      • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 17:09
                        nie trzeba byc psychologiem zeby sie poznac na czlowiekutongue_out

sam czlowiek mowi bardzo duzo o sobie wystarczy go sluchac.
                        psychologia fajny temat. tak od niedawna zaczelam wnikac w swoj umysl, po prostu zaczelam sie soba interesowac. jak co powstaje dlacsego tak dziala.
                        wzesniej myslalam ze mam tylko 2 tryby jednk tak naprawee caly ten mechanizm jest niezle pokomplikowany
    • zakochana_jane Re: Zadanie... 14.01.13, 15:17
      No tego z lekcji biologii sobie nie przypominam, żeby jaszczurka w ptaszka się zamieniała wink
      Z procesu ewolucji to sobie coś tam przypominam, ale to jakieś miliony lat temu się zdarzyło big_grin
    • zakochana_jane Re: Zadanie... 14.01.13, 15:28
      Mi nie wolno za bardzo fantazjować, bo to zazwyczaj źle się kończy tongue_out
    • 81belona30 Re: Zadanie... 14.01.13, 16:16
      To sen-big_grin
    • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 17:20
      Gwen75, masz plusika za aktywnoscwink
      spodobal mi sie Twoj opis, cos w tym jest ze ten pancerzyk mnie krepuje.
      z resza ja juz gdzies pisalam ze ogolnje nie czuje sie swoje w mojej aktualnej skorze i zaczelam ja zrzucam to poczatkowy etap linienia. dopiero pierwsza warstwe zrzucilam.
      tak dobrze mi tu z Wami jest moge pokazac prawdziwa ja.- efekt po zrzuceniu pierwszej warswy. w koncu moge wyrazic wlasne mysli, i mam gdzes co o mnie inni pomysla, nie mam zadnej chorej blokady po prostu czuje sie tu dobrze.
      fajne piorownanie ze forum to taki moj slonecznjk na ktorym usiadlam. sama bym na to nie wpadla ale duzo w tym prawdy.
      w koncu odczylam ogromna przyjemnosc z pisania wczesniej jej nie znalam bo.... nawet nie probowalam. taki brak wiary ze nawet na probe mnie nie stac bylo.

czyli co, na razie nie swergotam no forum?
      na razie siedze przyczajona na sloneczniku, wyobrazasz sobie ze moge bardziej swiergotac?

jak wspomniales o ptaki to od razu na mysl przyszedl mi jeden, moj ulubionywink
    • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 17:36
      chyba 6 plusow =szostkabig_grin

hehe moze spelnie twoje zyczenie i dodam taka ladna ptaszyne, jej tez zrobilam fotke ale nie swiergota tylko jest taka szarobura. a ptaszyna ktora by mnie opisywala bylaby inna i kolorowa a takiej fotki nie mam.
      robie tylko zdjecia z bliska bo nie mam zooma, takie na wycisgniecie rekiwink
    • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 17:57
      hmmm jakos nigdy wirtualnie sie nie dzielilam swoimi zdjeciami.
      nie mam ich wiele ani spzetu zeby cos fajnego porobic. tak sie zawsze zdarzalo gdy bylo cos fajnegk zeby to uchwycic zawsze pod reka mialam tel.
      mam pare takich swoich ulubionych diamenciokow, ten avatar jest jednym z nim oprocz tegi modliszka ktora zobaczylam u siebie na zywo 2 lata temu, troche sie zdziwilam. albo orzesznica, zawinieta w klebek smacznie sobie spiaca. ktora zadomowila sie w budce dla szpakowwink

• beja_81 Re: Zadanie... 14.01.13, 19:36
      tu nie o zdjęcie chodzi... tu chodzi o licznik wejść na profil big_grin

tak jak na obrazku szara jaszczurka, promuje się (brzydkie słowo, ale innego nie znalazłam wink) na zółtym słoneczniku
      • nielot-fryzjer Re: Zadanie... 14.01.13, 20:02
        Witam! Ja też z ciekawości zajrzałem na Twój profil Hashi wink fajna fotka!
        Hashi, skoro jesteś malutkim gadzikiem wink, to ja jestem tulipanowcem pasożytem
        kobiecożernym z gatunku motylkowatych, wymagam dużej wilgotności i częstych zmian klimatu wink Z uwagi na duże koszty utrzymania w naszych warunkach, trudny do hodowli domowej, ale w ramach rekompensaty pięknie kwitnę przeważnie nocą big_grin
        • sadgirl25 Re: Zadanie... 14.01.13, 20:13
          Cześć Nielot, pewnie mnie nie pamiętasz ale Ty chyba pisałeś na nieśmiałych smile
          Przeniosłeś się tutaj ? smile
          • nielot-fryzjer Re: Zadanie... 14.01.13, 20:17
            Cześć Sad wink Naturalnie, że pamiętam! Wiesz, ja chętnie poddaje się flancowaniu big_grin
            • sadgirl25 Re: Zadanie... 14.01.13, 20:22
              A co to takiego ?
              muszę sprawdzić , bo nie wiem
              może wujek google albo ciocia wiki mi pomogą smile
            • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 21:12
              nielocie, niezla z ciebie flancabig_grin

gdzie sie nastepnie bedziesz flancowal, masz juz jakis obrany kierunek?
              • nielot-fryzjer Re: Zadanie... 14.01.13, 21:31
                Hashi smile Jestem też jak te zwierzę z gatunku leniwców i niechętnie zmieniam legowisko! ;D
                Będę tylko wracać tam, gdzie jest mi wygodnie i przytulnie smile
                Jestem trochę przeziębiony, więc wybacz, ale muszę się udać już do swojego legowiska wink
                Dobranoc mówi Wam rozczochrany fryzjer big_grin
                • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 21:43
                  Dobranoc, rozczachrana lwio grzywobig_grin

rozleniwiaj się tutaj jak najwięcejwink

Zdrowiej jak najszybciej
                  • nielot-fryzjer Re: Zadanie... 14.01.13, 21:50
                    Daję słowo! szybko wyzdrowieję bo w innym wypadku będę musiał chodzić tylko w masce! big_grin
                    • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 21:58
                      No musisz wyzdrowieć bo inaczej klientki będą od ciebie uciekać zamaist garnąć siebig_grin
        • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 20:24
          oj nielocie, ptaku kiwi badz bardziej prawdopodobne strusiu bo on ma najwieksze jaja. a na poczatku naszej znajomosci zrobilam cie w jajeczko, sam tak napisalesbig_grin

ej, teraz przetlumacz to moj prosty jezyk, coz to za tulipanowiec, az sprawdze sobie kiedys w necie. nie lepiej sam mi wytlumacz, jestem zbyt wygodna. a raczej na tablecie nje chce mi sie trudzic.

a tak w ogole witaj twardo stapajacy po ziemi, nielotny fryzjerze, w tej czesci forum, bo chyba to Twoj pierwszy raz, no chyba ze ja o czyms nie wiemwink
          • nielot-fryzjer Re: Zadanie... 14.01.13, 20:32
            Hashi wink To mój pierwszy dziewiczy rejs tutaj, ale Ty jak zwykle przepikowałaś mnie na wylot wink Od tej pory przestaję być dziewicą big_grin
            • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 20:37
              nie no juz Cie nie mogebig_grin zawiasy beda mnie pozniej bolec.

czy ty ogilnie zawsze tak pozytywnje nakrecony jak kukulka w zegarkubig_grin w realu rowniez?

co miales na mysli piszac ze cie przepikowalam?
              • nielot-fryzjer Re: Zadanie... 14.01.13, 20:47
                Hashi Przepikowanie, to znaczy, że dziewica przestaje być dziewicą ;D
                W realu też tak mam! Do diaska! przecież nie będę grzybem jadowitym o smaku gorzkim i żyć w symbiozie z purchawkami pospolitymi big_grin
      • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 20:33
        >tu nie o zdjęcie chodzi... tu chodzi o licznik wejść na profil big_grin

ehhh a po co mi ten licznik,
        a tak w ogole to sama go sobie zwiekgzylam bo czesto na wlasng profil wchodzilam zeby odebrac wiadomksc. z poczty gazetowej nie korzysta.

nawet do glowy by mi nie przyszlo zeby zwieksrzyc swiim zdj licznik.

a tak w ogole to jest moje pierwsze takie konto gdzie sie udzielam i onk bylo zalozone w innym celu niz towarzyskim.

jednak tam mi sie nudzilo, nikt mnje nie sluchal, przyszlm tutaj zebg tylkk i wylacznie pogadac, nawet chyba nie przychodzilam tu z zamiarem ze kogos znajde.
        jakby by byly same kobiety tez bym plotla od rzeczy a ze sa rodzynki to i rozmowy sa fajnie uroizmacone.

jestes sie z kogo posmiacbig_grin bo kobieta z kobiety smiac sie nie bedzie.
        oczywiscue zartbig_grin
        • beja_81 Re: Zadanie... 14.01.13, 20:34
          smile
          • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 20:39
            fajnie ze mnie odczytalas i za pewne zrozumialaswink
            • beja_81 Re: Zadanie... 14.01.13, 20:47
              no zrozumiałam... po 3 czytaniu smile
              • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 21:08
                to i tak dobrze ze tylko po 3.

podziwiam ze czytalas 3 razg to samo. dla niektorych juz jeden raz to duzowink
                • beja_81 Re: Zadanie... 14.01.13, 21:12
                  odpowiedź była do mnie skierowana, więc wolałam zrozumieć wink
              • timiy2 Re: Zadanie... 14.01.13, 21:37
                beja_81 napisała:

> no zrozumiałam... po 3 czytaniu smile

widzę że nie tylko ja tam mam....wink
                a tak przy okazji... Ona tak specjalnie czy ma tak od urodzenia...? smile
                • beja_81 Re: Zadanie... 14.01.13, 21:39
                  > Ona tak specjalnie czy ma tak od urodzenia...? smile

a wiesz, że to było już wyjaśniane, w którymś z wątków wink
                  • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 21:56
                    > a wiesz, że to było już wyjaśniane, w którymś z wątków wink

czyli już wtedy mnie czytałaś

aaa to masz na masz na myśli. Tak mój chaos ma swój powód, jedak ja go potęguję i wu\ychodzi jeszcze barzdiej chaośliwie niż jest na prawdę. No ale w realu aż tak wielkiego chaosu to nie mam, gdyż nie staram sie go wzmagać. A taka sobie spokojna osoba, małomównabig_grin Tak< nie przejęzyczyłąm sie
                    • beja_81 Re: Zadanie... 14.01.13, 22:07
                      czytałaś... to za dużo powiedziane, omiatałam wzrokiem i chwytałam co ciekawsze fragmenty wink
                      • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 22:12
                        hehehh nie dziwię się wcale i w ogóle.

weź ja też bym takiej ględy nie mogła czytać. Wtedy poczatkowych wątkach osiągnełam swój szczyt w gadulstwei ale taki miałam zamair, lać wodę, chciałąm ze ktoś w końcu mnie tak nazwał, bo zawzse chciałam byc tą osoba. Wiem jak to dziwnei brzmi.

Ciekawi mnie czy w ogóle była taka osoba co potarfiłą mnie czytać od poczatku do końca a nie tylko omiatać jak to łądnie powiedziałaśwink

Nie no do takiego stanu jak wtedy myślę ze nie wrócę, za duzo tego lania wody było i powstałą powódźbig_grin
                  • timiy2 Re: Zadanie... 14.01.13, 22:01
                    beja_81 napisała:

> a wiesz, że to było już wyjaśniane, w którymś z wątków wink

pewnie przegapiłem... jak zwykle zresztą...wink
                • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 21:51
                  > widzę że nie tylko ja tam mam....wink
                  > a tak przy okazji... Ona tak specjalnie czy ma tak od urodzenia...? smile

odpowiem sama za siebie. Jeśli to wogole było kierowane do mnie. Bo nikt mnie tak dobrze nie zna jak ja sama. Choć i ja mam z tym niemałe problemy.

Mam tak... odkąd pojawiłam sie na forum gazety czyli od ok mies. z reguły w realu mi nie odbija jak tutaj. Jednak uważam że to moje pokrecenie ejst dość pozytywne i samej mi z tym dobrze.

A tak w ogole to witaj timiy, zerknęlam na Twój profil, wiec pozdrów Anemone nemorosa, tak nazwalam Iwonę pewnei wiesz o kogo chodzi.
                  a i mam pytanko z jakiej miejscowosci jestes?
                  • timiy2 Re: Zadanie... 14.01.13, 22:04
                    fajnie się to czyta.... dość zabawnie....wink

z tak małej że trzeba mieć dobrą mapę aby ją znaleźć...smile
                    • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 22:08
                      > fajnie się to czyta.... dość zabawnie....wink

a dziekujesmile
                      bo odkryłąm przyjemnosc z pisanai i to nie tak dawno, wiec mzoe to trochę wygladać ze ejstem lekko zakręconabig_grin

tak tylko zapytałam bo też jestem z podkarpacia, więc moze mapy nie bede potzrebowała. A w pobliżu jakiej większej miejscowosci mieszkasz?
                      • timiy2 Re: Zadanie... 14.01.13, 22:21
                        jakieś ze dwa rzuty beretem i Krosno...smile
                        • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 22:36
                          eeee to nie moje okolice wiec zapewne znac Twoje mieściny nie bedę i mapa pewnie by mi się przydałasmile
    • beja_81 Re: Zadanie... 14.01.13, 19:58
      daleko mi do zazdrości...

moich liczników i tak nie ma szans przebić big_grin
      • czarny.onyks Re: Zadanie... 14.01.13, 20:21
        o kurcze........

rzeczywiście...ilość wejść....oszałamiawink
        • beja_81 Re: Zadanie... 14.01.13, 20:28
          a to wszystko przez gołe foty, które dopiero Pancerna zlikwidować kazała big_grin, no i tak się zatrzymało...
        • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 20:45
          ej, to nie tak sama sobie tak licznjk zwiekszylam bo korzyalam z wlasnego profilu do wysylania wiadomosci.

nie no jestem narcyzem, sama lubialam patrzec na swoj nick i szare puste zdj.
          nic tam do wczoraj nie bylo.

dopiero teraz pojawil sie jakis kolr.

nie mam pojecia ile mam wejsc ale daje... nje wiem co daje urwac ze mich wejsc na wlasny profil jest wievej niz ogladaczywink
    • beja_81 Re: Zadanie... 14.01.13, 20:20
      przecież na tym polegało zadanie...
      poleciałam z wyobraźnią big_grin
    • beja_81 Re: Zadanie... 14.01.13, 21:13
      zliczają się
    • beja_81 Re: Zadanie... 14.01.13, 21:18
      ok ok... już mam,
      zapomniałam, że można wchodzić na swój profil bez zalogowania... to wtedy się zwiększa big_grin
      • zegnaj_kotku Re: Zadanie... 14.01.13, 21:32
        beja_81 napisała:

> ok ok... już mam,
        > zapomniałam, że można wchodzić na swój profil bez zalogowania... to wtedy się z
        > większa big_grin

łomatko beja ale sie nawchodziłaś wink))))))))
        • beja_81 Re: Zadanie... 14.01.13, 21:37
          > łomatko beja ale sie nawchodziłaś wink))))))))

a to akurat nie moja zasługa wink
    • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 21:27
      > Twoje własne wejścia na profil się nie zliczają. Teraz masz ich 534. Ponad pół
      > tysiąca oglądaczy, czujesz to? ;D

muszą się zliczać bo tyle bym nie miała a jak wchodzę z innego kompa na swoj profil to też nie. Nie mowię za amm inne konto i wten sposób wchodze po prostu z właśnego.
      Ja nie widzę innej opcji żebym miała tyle wejść. Miałąm je zanim przyszłam do tego towarzystwa a tam gzdie na początku byłam nie sądzę by tak na mnie wchodizli. Z rsezta nie mieli po co.

i co mi po tych 534 to coś daje a jak bede miala 1000 też coś bedzie.

a faceeboka macie?

Dobra bez sensu pytaniebig_grin

No ta ja odpowiadam ja czuję sie jakbym nie istaniała.
      Powtarzaja mi nie masz faceeboka, nie istniejeszbig_grin
    • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 21:41
      > > Powtarzaja mi nie masz faceeboka, nie istniejeszbig_grin
      >
      > To mnie też nie ma :]

Witaj w klubiewink
      Fajnie być niewidzialnym, nieprawdażwink
      Dobra mam nk... ale nk już nie istnieje, zycie w niej zamarłobig_grin
      • green.amber Re: Zadanie... 14.01.13, 21:48
        hashimotka88 napisała:

> > > Powtarzaja mi nie masz faceeboka, nie istniejeszbig_grin
        > >
        > > To mnie też nie ma :]
        >
        > Witaj w klubiewink
        > Fajnie być niewidzialnym, nieprawdażwink
        > Dobra mam nk... ale nk już nie istnieje, zycie w niej zamarłobig_grin

nie chcę Was martwić... teraz się mówi - nie masz fb... jesteś psychopatą... wink przynajmniej potencjalnym wink
        • hashimotka88 Re: Zadanie... 14.01.13, 22:03
          Witaj green.ambersmile
          mam takie małe "upośledzenei" że zapamiętuję osoby tylko gdy się bezposrednio przywitam a najlepeij jak ktoś do mnei się odezwię, więc witaj bo chyba nie miaąłm okazji Cie poznaćsmile

> nie chcę Was martwić... teraz się mówi - nie masz fb... jesteś psychopatą... wink
          > przynajmniej potencjalnym wink

Toś mnie pocieszyłaś....
          No ale ostanio chodzi mi taka myśl zeby założyc tam konto ale... jak mnie za bardzo wciągnie ten wir facebukowy...? Wiem jak było z nk. Moze lepiej nie wchodzić do tej dżungli
          • green.amber Re: Zadanie... 14.01.13, 22:13
            witaj wink
            nigdy nie wiadomo... wink dopóki się nie sprawdzi... ale może nie wszystko trzeba sprawdzać... wink
    • green.amber Re: Zadanie... 14.01.13, 22:16
      aż większość obłęd i szał?? hymmm to mnie się znów trafiła jakaś mniejszość winksmile
      to mus jest wypadać najgorzej?? czy się porównywać??wink
    • tapatik Re: Zadanie... 15.01.13, 09:37
      Masz ochotę na przytulanie.
      • hashimotka88 Re: Zadanie... 15.01.13, 10:07
        a do kogo to było?
        i czy w ogóle w temacie?
        albo ja znowu czegoś nie zaczaiłambig_grin
        • tapatik Re: Zadanie... 15.01.13, 12:02
          hashimotka88 napisała:

> a do kogo to było?

Do Ciebie.

> i czy w ogóle w temacie?

W temacie.

> albo ja znowu czegoś nie zaczaiłambig_grin

O czym Ty właściwie myślisz?
          Miałem taką kumpelę, straaaaaaaaaaaaaaasznie zboczoną.
          Nawet nie masz pojęcia jak.
          I Ona też tak nie czaiła.
          • hashimotka88 Re: Zadanie... 15.01.13, 13:08

> O czym Ty właściwie myślisz?
            > Miałem taką kumpelę, straaaaaaaaaaaaaaasznie zboczoną.
            > Nawet nie masz pojęcia jak.
            > I Ona też tak nie czaiła.

no to ja dalej nie czajebig_grin wychodzi ze jestem bardziej zboczona niz myslisz a ja tak nie mysle.

odnosnie tego przytylenia.
            moze tak, prawda, potrzebuje takiego wsparcia, zrozumienia a efektem tego moze byc przytulenie.
            jednak tu plec chyba obojetna choc milej widziany bylby "przeciwnik", czulabym sie bezpeczniej. dlaczego ta jasczurka jest taka malo a slonecznik duzy...?

fajnie gwen, porownal ten slonecznik do forumwink
    • green.amber Re: Zadanie... 15.01.13, 10:32
      taaaa teraz to żartu... myślisz, że potencjalną psychopatię można traktować niepoważnie??
      winksmile
    • green.amber Re: Zadanie... 15.01.13, 14:42
      no widzę bagatelizowanie tematu...winksmile
      w sumie nie pisalam tego artykułu, ba nawet go nie czytałam (jakby poszukać związków to kto wie kto wie...wink), ale kolega czytał... fb nie ma... a spędzamy w dni robocze po 8 godzin prawie sam na sam...
    • green.amber Re: Zadanie... 15.01.13, 15:18
      aaaaaaaaaaa przed chwilą było "potencjalnym" i kto by to wyciągał takie wnioski z niebytu na fb... ładne mi pocieszenie... ładne...
      winktongue_out
    • green.amber Re: Zadanie... 15.01.13, 15:52
      hymmm widzę pocieszeń ciąg dalszy... coś dziś przytargał większego... uciekać już czy jeszcze chwilę poobserwować?? winksmile
    • green.amber Re: Zadanie... 15.01.13, 16:15
      to wszystko właściwie prawda*... też go znasz?? winksmile bardzo sympatyczny człowiek, ale czy tacy właśnie nie są(powinni być) najbardziej podejrzani??

*chyba jednak nieco przegiąłeś z tą tęsknotą... taka nagła wylewność mogła by wzbudzić jego podejrzenia... choćby co do wpływu fb na osobowość...winksmile
    • green.amber Re: Zadanie... 15.01.13, 21:55
      skrajnie skryty chyba nie jest... gada więcej ode mnie, ale to akurat nie zawsze jest trudne do osiągnięcia... wink
      znaczy wylazła podświadomość... heh i jak teraz żyć??winksmile
    • green.amber Re: Zadanie... 16.01.13, 20:09
      hehehe noooo trafiłeś wink to się chyba nazywa "kulą w płot"wink miętę to lubię pić, a Potencjo mi robi kawowy aromat w pokoju zazwyczaj dwa razy dziennie winksmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka