Dodaj do ulubionych

szukam Jego

10.02.13, 16:18
Do tej pory podczytywałam Was trochę, jak to mówicie, z partyzanta. Czas się odważyć, więc...
Czego szukam? Nie drugiej połówki jabłka ani pomarańczy, bo w to nie wierzę. Romantyzm zgubiłam gdzieś po drodze... Teraz bardziej zależy mi na jasnym sprecyzowaniu swoich potrzeb i oczekiwań wobec partnera, aby uniknąć niepotrzebnych nieporozumień.

Wierzę, że każdy człowiek jest w pełni ukształtowaną, skończoną istotą, więc możemy się jedynie pięknie dopełniać. Tak sobie myślę, że do mnie pasowałby lekko kwaskowy agrest lub rabarbar, bo wtedy nie byłoby za dużo cukru w cukrze.

A narazie leżę samotna i zmarznięta na tym śniegu. Czuję, że przybrałam już formę mrożonki, jednak gdzieś w głębi bije nadal gorące serce...
Obserwuj wątek
    • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 17:29
      Moja Droga, ja Ci życzę powodzenia, chociaż tu facetów jak na lekarstwo... ale może akurat te malinki zrobią swojesmile
      • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 17:42
        jak to jak na lekarstwo tongue_out nie przesadzaj tongue_out
        • samysliciel_2.0 Re: szukam Jego 10.02.13, 17:46
          Stef chcesz być lekarstwem na całe zło u kobiet? hehe wink
          • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 17:55
            jestem nim big_grin
            • stefcia41 Re: szukam Jego 10.02.13, 18:00
              Czym niby? tongue_out
              • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: szukam Jego 10.02.13, 18:05
                oby nie lekiem przeczyszczającym... wink
              • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 18:05
                Też nie mogę się doczekać odpowiedzi.... Mnie by się przydał dobry wypełniacz na pierwsze zmarszczki mimiczne od śmianiatongue_out
            • bez.pokory Re: szukam Jego 10.02.13, 18:12
              forumowy cudotwórca smile
              leczy przez dotyk
              • lesher Re: szukam Jego 10.02.13, 18:54
                https://i.wp.pl/a/f/jpeg/23398/pomysl_na_biznes.jpeg
                • bez.pokory Re: szukam Jego 10.02.13, 18:56
                  Lesiu, z całym szacunkiem, ale ja to podziękuję. Mnie to juz wystarczy big_grin big_grin
                • stefcia41 Re: szukam Jego 10.02.13, 19:00
                  Lesiu, dorabiasz sobie? wink
                  • lesher Re: szukam Jego 10.02.13, 19:02
                    Stefcia, nie byłbym sobie w stanie na taką furę pozwolić!
                    • little_phoebe Re: szukam Jego 10.02.13, 21:05
                      dla Pana Admina SŁS zrobi zrzutę... odpalisz nam jakieś udziały w interesie... następnie interes rozwiniemy do powiększania... hmmm... tego... wstydzę się napisać big_grin
                      • lesher Re: szukam Jego 10.02.13, 21:58
                        Też przez dotyk jak rozumiem big_grin??
                        • little_phoebe Re: szukam Jego 10.02.13, 22:05
                          Chyba nie siłą umysłu? wink
                          big_grin
                          • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 22:13
                            No i się rozbujałam... ale siłą umysłu też można... w odpowiedniej oprawie, to ho ho...
                            • little_phoebe Re: szukam Jego 10.02.13, 22:21
                              Siłą umysłu, owszem... Zawsze można sobie jakieś ładne obrazki w wyobraźni wyświetlić big_grin
                              Albo i tak całkiem na żywo... big_grin

big_grin
                              • lesher Re: szukam Jego 10.02.13, 22:24
                                Ale ta działka zdaje się już jest zajęta.
                                To się bodaj psychologia nazywa.
                                Czy jakoś tak.
                                • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 22:27
                                  Tak coś koło tegowink Ale ja mam dzisiaj wolnebig_grin
                                • little_phoebe Re: szukam Jego 10.02.13, 22:30
                                  oj... chyba każdy ma zupełnie inne siły na myśli big_grin

ja bym to z III dynamiki Newtona jednak wyprowadziła: CIAŁO A DZIAŁA NA CIAŁO B siłą o wartości X to CIAŁO B RÓWNIEŻ DZIAŁA NA CIAŁO A siłą przeciwną -X na tym samym kierunku big_grin

psychologia jest dla mnie za trudna... big_grin

także tego: dobrej nocy wink
                • green.amber Re: szukam Jego 10.02.13, 19:01
                  Lesiu nie daj się nabrać na takie usługi, wygląda to podejrzanie... zdecydowanie za tanio... winksmile
    • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 18:14
      jesteście kobietami małej wiary tongue_out
      • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 18:22
        taka zniewaga krwi wymagasuspicious
        • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 18:30
          jakaś propozycja tongue_out
          • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 18:37
            Dawniej stosowano pijawki... obecnie modne są wampiry... nie posiadam ani jednego, ani drugiego, więc cóż Ci mogę zaproponować...
            • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 18:40
              jako kobieta masz wiele możliwości - skoro nie zdajesz sobie z tego sprawy to cóż mogę rzec tongue_out
              • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 18:48
                Stefku, a może rzeknij słowo do Autorki wątku... bo my tu o d... marynie, a kobieta czeka na jakieś propozycje od Niego...
                • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 18:49
                  robię to co chce a nie to o mi każą - takim przekornym ciut big_grin
                  • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 18:52
                    Ależ ja tylko sugeruję... gdzież bym odważyła kazać... no co Ty, przecież mnie znasz troszeczkę... chodząca delikatnośćwink
                    • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 18:58
                      chodząca delikatność - zwłaszcza wieczorami tongue_out
                      • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 19:03
                        I tu się mylisz... wieczorami wyciągam pazurkiwink
                        • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 19:05
                          nie może być wink
                          • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 19:11
                            Zaskoczony? No nie mów...
                            • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 19:13
                              nie mówię - rozkoszuję się tongue_out
                              • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 19:15
                                Stefku, a ja właśnie do wanny idę... to będzie rozkosz...
                                • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 19:18
                                  tylko uważaj na porażenie prądem tongue_out
                                  • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 19:21
                                    nikt by nie tęsknił... więc pewnie przeżyję, tak z przekorywink
                                    • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 19:24
                                      zmień to - tak z przekory tongue_out
                                      • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 19:33
                                        Leciałam w tym ręczniku do łazienki i co widzę?? No tego się po Tobie nie spodziewałamsuspicious
                                        • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 19:34
                                          przepraszam że tajemnice Naszej alkowy udostępniam tongue_out
                                          • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 19:42
                                            mojej, Stefanie, mojej... w Twojej nie bywałam... ale mam nadzieję, że wyobraźnia działa i na czas mej kąpieli pozostaniesz w miłym, lekko obłąkańczym nastroju... i jeszcze jedno, jak dostanę kataru od tego latania w ręczniku, to nie wiem jak się wykupisz...
                                            • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 19:44
                                              ogrzeję awkors tongue_out czy Ty strzelasz czy do Ciebie strzelają - jeden huk big_grin
                                              • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 21:15
                                                Stefan, no no, nie poznaję kolegi... klasyków cytujesz...
                                                Tęskniłeśwink
                                                • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 21:22
                                                  jasne że tak tongue_out
                                                  • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 21:23
                                                    dowody poproszę, dowody... już wyrosłam z czułych słówekwink
                                                  • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 21:28
                                                    jak będę miał możliwość - dostarczę tongue_out
                                                  • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 21:30
                                                    pobudziłeś mą ciekawość, to zdradź chociaż jakie te dowody... małe... duże... tak coś w przybliżeniuwink
                                                  • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 21:32
                                                    małe liczą się bardziej tongue_out tongue_out
                                                  • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 21:33
                                                    dobra, to wielkość mamy, a jakieś inne walory? tych dowodów oczywiście...
                                                  • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 21:38
                                                    dowody powinny być twarde big_grin
                                                  • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 21:42
                                                    rozumiem, że powinny, a nie są?? o Bidusiu Ty mojasad ale na ciacho zapraszam, żeby humorek poprawić... jeszcze jest... i do kominka ktoś mógłby podrzucićwink
                                                  • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 21:46
                                                    nie zawsze sa - taki wiek już tongue_out kominek mogę oporządzić też tongue_out
                                                  • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 21:52
                                                    Stefanie, zawstydzasz mnie... pora zamilknąć...
                                                  • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 21:53
                                                    jak pora to pora tongue_out
      • samysliciel_2.0 Re: szukam Jego 10.02.13, 19:19
        7stefan7 napisał:

> jesteście kobietami małej wiary tongue_out

Bo to u facetów liczy się wielkość, zapomniałeś? wink
        • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 19:25
          mam małego i żadna nie narzekała big_grin tongue_out
          • samysliciel_2.0 Re: szukam Jego 10.02.13, 19:28
            Jesteś albo skromny albo dobry technik... a może i jedno i drugie wink
            • green.amber Re: szukam Jego 10.02.13, 19:33
              znalazłabym jeszcze kilka rozwiązań tej zagadki... na przykład - głuchy chwalipięta... winktongue_out Sami, wierz facetom... umiarkowanie winksmile
              • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 19:38
                jaki głuchy jaki głuchy big_grin big_grin big_grin
                • green.amber Re: szukam Jego 10.02.13, 19:42
                  7stefan7 napisał:

> jaki głuchy jaki głuchy big_grin big_grin big_grin
                  jak pień
                  i jeszcze się powtarza...
                  jakby powiedziała Onyksia, co za faceci w dzisiejszych czasach...
                  • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 19:45
                    Ty mi Onyksia oczuf nie zasłaniaj big_grin
                    • green.amber Re: szukam Jego 10.02.13, 19:49
                      po co ślepemu oczy zasłaniać... nie robię rzeczy bez sensu, energooszczędna jestem winktongue_out
              • samysliciel_2.0 Re: szukam Jego 10.02.13, 19:44
                Amberko ale po co Stef miałby chwalić swoje pięty i skąd wiesz że jest głuchy? suspicious
                Jest jeden facet, któremu wierzę bezgranicznie wink innym nie muszę big_grin
                • green.amber Re: szukam Jego 10.02.13, 19:48
                  też nie wiem po co... bo jak się sprawdzi i okaże się, że kicha a nie pięty... intuicja mię podpowiada winksmile
                  sobie?? winksmile
                  • samysliciel_2.0 Re: szukam Jego 10.02.13, 19:58
                    Sobie we własnej osobie winksmile ... jeszcze wink
                    • green.amber Re: szukam Jego 10.02.13, 20:01
                      myślę, że dobrze ulokowałeś swą wiarę winksmile
                      • samysliciel_2.0 Re: szukam Jego 10.02.13, 20:06
                        gdzieś trzeba było ulokować... Polska to przecież kraj bardzo wierzący jest wink
                        • green.amber Re: szukam Jego 10.02.13, 20:09
                          ano, a lepiej w lepszym miejscu niż gorszymwinksmile podobno...
                          • samysliciel_2.0 Re: szukam Jego 10.02.13, 20:14
                            Wierzę też w to co piszesz winksmile
                            • green.amber Re: szukam Jego 10.02.13, 20:19
                              ooo i to też słusznie czynisz winksmile
                              • samysliciel_2.0 Re: szukam Jego 10.02.13, 20:46
                                Taak, tyle w nas wiary że może kiedyś kościół założymy wink
                                ... no to żeśmy autorce wątek wypromowali suspicious
                                https://img268.imageshack.us/img268/9950/gangnamstyledance.gif
                                • green.amber Re: szukam Jego 10.02.13, 20:51
                                  hihihi no nie wiem, nie wiem czy to już nie założone wszystko, co miało byćwinksmile
                                  się tak bidula w ten śnieg rzuciła, nikt nie wyciąga, że nie wiem czy to już jaki sorbecik się z niej nie zrobił...
            • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 19:33
              po prostu nie ma się czym na zapas przejmować - a większość to puste gadanie wink
            • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 19:34
              albo chwalipiętatongue_out
              • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 19:37
                fakt - skromny nie jestem wink
            • ane-tal Re: szukam Jego 10.02.13, 19:35
              Tylko jaki cel miała ta deklaracja ? tongue_out
              • 7stefan7 Re: szukam Jego 10.02.13, 19:37
                deklaracja znaczenia wielkości tongue_out
                • ane-tal Re: szukam Jego 10.02.13, 19:40
                  wink
                  • maliny.na.sniegu Re: szukam Jego 10.02.13, 20:49
                    Bardzo dziękuję wszystkim za zainteresowanie i takiewink i takietongue_out i takie teżbig_grin
                    Nie spodziewałam się, że i kobiet tyle, i mężczyzn. Ale rozumiem, że naczelny temat wątku odzewu nie znajdziesad Tu taka jedna przepowiadaczka przyszłości w osobie Blue to chyba zły urok rzuciłasuspicious
                    • lesher Re: szukam Jego 10.02.13, 20:52
                      W ramach jasnego precyzowania swoich potrzeb zacząłbym od lokalizacji zmrożonej duszyczki wink
                      • maliny.na.sniegu Re: szukam Jego 10.02.13, 20:56
                        No przecież jak Polska długa i szeroka takie domki z jasnymi oknami są. A czymże jest odległość dla uczuciawink
                        • lesher Re: szukam Jego 10.02.13, 21:00
                          Ba, potrafi zabić nawet najgorętsze...
                          Ale to nie chodzi o odległość, tylko żeby Romeo chociaż wiedział w jakim kierunku się udać!
                          • maliny.na.sniegu Re: szukam Jego 10.02.13, 21:05
                            A w życiu!! Żadnego Romeasuspicious Nie te klimaty.
                            • lesher Re: szukam Jego 10.02.13, 22:39
                              Aaaa, czyli Malinka preferuje takich misiów?:
                              https://images2.wikia.nocookie.net/__cb20090320033609/marvelmovies/images/5/5e/The-hulk-2003.jpg
    • czarny.onyks Re: szukam Jego 10.02.13, 21:07
      powodzenia...
      choć jeśli nie spróbujesz czymś przyciągnąć to wielu panów wywróci się, kopnie mrożonkę...i nie zauważy...

...trudno znaleźć pasujący dopełniacz....
      a może mnie już tej wiary zaczyna brakować...
      • maliny.na.sniegu Re: szukam Jego 10.02.13, 21:10
        Ale czym przyciągnąć, jak słodkie nie, a że zmrożone, to i dobre ogrzanie potrzebnesmile
        • czarny.onyks Re: szukam Jego 10.02.13, 21:12
          mnie nie pytaj...
          ja odstraszam...

ale jeśli tylko do ogrzania...to był tu taki pan misio truskawka....
          on by chętnie ogrzał tongue_out
          • blue_velvett Re: szukam Jego 10.02.13, 21:21
            Dobra nasza, Onyksiu... Ci napisałam cuśbig_grin
    • czarny.onyks Re: szukam Jego 10.02.13, 22:25
      dla Malinki tak ładnie komponuje się....Truskaweczka.....

wink
    • fripoo Re: szukam Jego 11.02.13, 10:49
      Sszukasz wysokiegobig_grin
      • czarny.onyks Re: szukam Jego 11.02.13, 18:05
        dlaczego Ty uważasz, że wszystkim kobnietom potrzebny jest wysoki facet??
        przecież czasem to mało kompatybilne bywa....i trudno się....dopasować tu i ówdziewink

ale łatwo zwalać winę na wzrost, a raczej wydumane niedobory......bo tego się nie da zmienić.....a może trzeba popracować nad charakterem...i innymi rzeczami, które da się zmienić....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka