Dodaj do ulubionych

Hashimotka widziałaś

02.04.13, 12:19
jaki dziś fajny Google Doodle?
Obserwuj wątek
    • hashimotka88 Re: Hashimotka widziałaś 02.04.13, 13:31
      O jejka coś adresowane do mnie big_grin dziwnie się czuję wink

Hmmm motylki prześladują mnie dopiero odkąd przyszłam tutaj na forum czyli od 4 miesięcy a w trakcie pisania przypadkowo przeleciał mi Paź, do głowy big_grin tak mi fajnie spasował do tego co być może, kiedyś będzie sobie latał w około mnie smile

Także motylki są od niedawna. Ptaszki są dłużej big_grin
      • wyszeptany-o-zmroku Re: Hashimotka widziałaś 02.04.13, 13:40
        Ja tam żadnych motyli nie widzę,ale wczoraj widziałem bociana!!!big_grin
        • hashimotka88 Re: Hashimotka widziałaś 02.04.13, 13:55
          oooo bociek, ja go jeszcze nie widziałam suspicious
          A miałam nawet załozyć taki bocianowy wątek. Kto pierwszy zobaczy boćka ale te na gnieździe się nie liczą tongue_out
          Hmmm w tamtym roku załozyłam sie relnym kolegą o to kto pierwszy zobaczy smile
          Ja wygrałam ale połowicznie... bo widziałam je we śnie, pierwsza i to gromadka leciała. On widział je pierwszy w realu ale nie gnieździe. Wiedizłam że on wygra bo czesto przejeżdzał w pobliżu gniazda wink
          • wyszeptany-o-zmroku Re: Hashimotka widziałaś 02.04.13, 14:04
            To po co się zakładasz skoro wiesz,że przegrasz??he??
            Kurde ten to był jakis agresywny-chyba dlatego,że głodnywink,rzuciłem mu nawet kanapke ale Onyy to chyba mięsożerne sąbig_grin
            • hashimotka88 Re: Hashimotka widziałaś 02.04.13, 14:25
              Założyłam się choć znałam wynik ale zawsze jest cień szansy, że bociek pierwszy do mnie by przyleciał. Hmmm wtedy nie ustalilismy zasad. Było kto pierwszy zobaczy boćka. On widział w gnieździe i dlatego miał łatwiej.
              Taaak na pewno głodny uncertain no ja teraz widze największą potrzebę na dokarmianie. W zimie nie było tak tragicznie póki były jakieś zasoby pokarmowe. Teraz jest cieżko dla zimujacych a dla tych co wróciły jeszcze gorzej. Przynajmniej kosy szpaki i jeden drozd śpiewak mogą liczyć na moje jabłka wbite na pal gałązki smile
              Tak boćki uwielbiają miecho wink może w kanapce miałeś tego namiastkę wink ale jak głodny to i na suchą bułkę się skusi. Choć nie powinno ptakakom dawać się pieczywa, bo to mozę zakwaszać żoładek. Najlpeiej takie suche pieczywo jak juz smile
              • wyszeptany-o-zmroku Re: Hashimotka widziałaś 02.04.13, 14:38
                Powinnaś ornitologiem zostać...widzę,że na ptaszkach trochu się znaszwink
                • hashimotka88 Re: Hashimotka widziałaś 02.04.13, 14:46
                  a skąd wiesz, że nie jestem....
                  Tak prześladowały mnie przez ostanie 2 lata ale to prześladowanie było na tyle miłe, że nasze role sie odwróciły i teraz z własnej woli to robię wink
    • hashimotka88 Re: Hashimotka widziałaś 02.04.13, 14:36
      heheh teraz dostrzegłam tego gada w google. To jestem ja !! Ja uważam się za taką jaszczurę wink
      Bardzo mamy podobne cechy charakteru smile i obie lubimy przyrodę
      A do tego te motylki. Tylko, że ta jaszczura na nie poluję suspicious u mnie jest na odwrót wink
    • oliver32 Re: Hashimotka widziałaś 10.01.20, 11:54
      Gee butterflies have been frequenting me just since I came here in the gathering for 4 months and keeping in mind that composing I inadvertently flew by my head, it accommodates my head so well that possibly he will fly around me sometime in the not so distant future. Looking for this explanation long time ago!!
      • gyubal_wahazar Re: Hashimotka widziałaś 10.01.20, 12:07
        A tak w prostych żołnierskich słowach, to zasadniczo o co się rozchodzi ? wink
        • cambria1.2 Re: Hashimotka widziałaś 10.01.20, 13:43
          Literacki "przekład" hashi.
          • mavika_88 Re: Hashimotka widziałaś 12.01.20, 21:32
            Ze niby hashi literacko juz nie potrafila suspicious? wink
      • mavika_88 Re: Hashimotka widziałaś 12.01.20, 21:03
        Ale o co chodzi big_grin co to za slowa. Nie chce mi sie rozkminiac. Choc jezyka musze sie uczyc smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka