sadgirl25 22.04.13, 20:26 Ktoś z Was już rozpoczął sezon ? ja jeżdżę od soboty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadgirl25 Re: Na rowery :) 22.04.13, 20:44 to decyduj się szybko bo inaczej zanim się zdecydujesz będzie zima Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Na rowery :) 22.04.13, 21:33 Jeżdżę, proszę Pani, grzecznie jak pani każe Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Na rowery :) 22.04.13, 21:40 Moje odrzuciłeś... to złośliwie powiem: jedź se sam Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Na rowery :) 22.04.13, 21:40 A przecież z Krakowa parę osób tu pisuje. No i ostatecznie zawsze można założyć wątek typu: Panią na ramie chętnie powożę Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Na rowery :) 22.04.13, 21:44 No to można od niechcenia w ogłoszeniu zastrzec, że ma chodzić w wadze piórkowej Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Na rowery :) 22.04.13, 21:52 Dla zapalonego rowerzysty sezon trwa cały rok... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:01 heheh przypomniał mi się mój sen z przed paru miesięcy jeszcze jak był środeczek zimy. Śniły mi się narty ale trochę bardziej skomplikowane niż typowe bo na takich malutkich kółkach i była rączka do nich jak do hulajnogi. Mimo wszystko sen mi mówił, że to były narty Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:21 Nartorolki są... hulajnoga z nartami jest... ale narty z rączka i kółeczkami...? Strach pomyśleć jakie niestworzone rzeczy Ci się jeszcze śnią Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:34 Ej, nawet nie widziałam, że takie cuda istnieją. Pierwszy raz je chyba widzę na oczy poza moim snem. Tylko moje miały więcej kółeczek jak wrotki Co mi się śni ? Mało niestety. hahah nie tak dawno mi się śnił jeden forumek Króciutki to był sen ale mimo wszystko troszku symboliczny ale to dopiero później zdałam sobie z tego sprawę Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:53 Sen był króciutki jak dystans, który forumek mógł pokonać na wyśnionych "nartach", zgadłem? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:05 Narty były dalekobieżne mimo ich pokrętnej budowy we śnie się sprawdzały. A sen z forumkiem hmmm dużo nie pamiętam tylko najważniejsze elementy, które utkwiły mi w pamięci. Byłam tam ja, forumek i lalka. W tym, że ja nie miałam tam jakiejś głównej roli, ja tylko służyłam pomocą Coś robiłam... Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:18 Wiesz, to co sprawdza się we śnie zazwyczaj nie sprawdza się w życiu Poza tym, to co dalekobieżne nie musi być najlepsze Czyli we śnie było was troje, Ty nie byłaś w głównej roli tylko służyłaś pomocą... robiłaś za swatkę? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:23 O mamuniu! Mam nadzieję, że forumek nie bawił się lalką Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:43 No właśnie on wolał lalkę a może ja nie wolałam jego. Mój cel był jeden, dać mu lalkę a raczej naprawić Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:34 Ty, forumek i lalka - nie chcę nic mówić, ale to może symbolizować zakładanie rodziny. W swoim śnie bawiłaś się pewnie w dom Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 21:22 ... snem Dobra wczoraj tego nie zrobiłam. Na kompa mogę zwalić bo wolno chodził. Ma za dużo śmieci (poupychane dyski) a mi się sprzątać nie chce > Ty, forumek i lalka - nie chcę nic mówić, ale to może symbolizować zakładanie r > odziny. W swoim śnie bawiłaś się pewnie w dom No właśnie, na pewno nie dom, nie rodzina. Ja tam byłam tylko na chwilę, miałam swój cel. ok tłumaczę sen. Tak jak mówiłam śnił mi się pewien forumek. Miałam dla niego lalkę ale to nie była typowa lalka. Nie była ona plastikowa a pluszowa. Nie wiem czy ktoś kojarzy takie lalki (ponoć ja jestem jedną z najmłodszych osób na tym forum ) materiałowe, wypchane jakby trocinami, taka mocno ubita była. Z dzieciństwa ja pamiętam, jak u babci się nią bawiłam. Na głowie miała taki okrągły element, który przypominał kok. Co ja robiłam z ta lalką? Ano szyłam ją Była w jednym miejscu rozpruta i przy forumku ją szyłam. Potem ze snu pamiętam jeszcze jedno. Wiem że robiłam coś z jej ustami, tak jakbym doklejała. Lalka miała same usta tylko, brak oczy nos itp. No to tyle mojego snu Hmmm sens tego snu zaczyna się przed snem bo chyba nie bez przyczyny on powstał. Jak się obudziłam to pomyślałam zwykły sen, zwykła lalka. Potem pomyślałam hmmm było szycie a ja często komuś w ten sposób pomagam. Może nawet szwaczką powinnam zostać Wczoraj brat zaczął meczyć sie z igłą i nitką więc pwoiedziałam, zę mu szybko na maszynie przeszyję. ok.... nie o tym miało być Także szyłam lalkę - naprawiałam, pomagałam i uśmiech jej również dorabiałam a później forumkowi jednemu ją sprezentowałam Odpowiedz Link
beja_81 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 21:35 i co Tede ucieszył się z tej lalki??? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 22:06 No właśnie lalka nie była dla Tede On by jej pewnie nawet nie chciał hmmm chyba będę musiała coś wytłumaczyć. Był taki jeden wątek o mnie i Tede ale tam tego nie zrobiłam bo nie widziałam sensu skoro i tak nie doszło do realizacji moich planów. Jednak, żeby była jasność chyba coś tam naskrobię, echhhh a się nie chce. Odpowiedz Link
beja_81 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 22:11 Hashi... nic się tłumaczyć nie musisz, spokojnie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 22:24 ale ja chce, już wcześniej chciałam to zrobić Tylko jakoś zabrać się nie mogłam. Lubię żeby wszystko było jasne czyli przy włączonej lampce a wtedy trochę pokomplikowałam a raczej zbyt wiele nie mówiłam Myślę, ze i tak zapalę tam niedługo lampkę Odpowiedz Link
beja_81 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 22:27 teraz to Ty światła nie zapalaj znacznie lepiej się śpi przy zgaszonym Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 22:40 Dzisiaj weny nie mam, żeby o tym pisać. No właśnie niektórzy mogą chcieć już spać wiec lampki nie włączę. Trochę dziwnie, jak jest mnie zbyt wiele. Mam też pomysł na inny wątek bo zrobiłam dziś coś głupiego, zakazanego ale może o tym jutro. Nie chcę zanudzać Tak to jest gdy człowieka coś za bardzo ciekawi.Teraz śmieję się ze swojej głupoty Odpowiedz Link
beja_81 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 22:46 gdyby nie ciekawość... to ludzkość była by jeszcze daleko daleko ciekawe co odkryłaś już odkrytego, podzielisz się jutro, tymczasem dobrej nocki i ciekawych symbolicznych snów mnie się ostatnio śniło, że chodziłam po plaży po kolorowym szkle... dobrze, że chociaż woda była czysta i błękitna i na tym szkle fajnie wyglądała... a w tle majaczył się ktoś z forum, który mnie potem prowadził na obiad (nie bardzo chętna byłam i się dość mocno ociągałam, a on nuuudził strasznie ) Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 23:12 > ciekawe co odkryłaś już odkrytego, podzielisz się jutro, tymczasem dobrej nocki > i ciekawych symbolicznych snów Nie tyle co odkryłam ale poszłam w zakazane, akurat dla mnie miejsce. Tak, myślę, że jutro opowiem swoją głupotkę Hehe ciekawie musiał wyglądać taki spacerek po kolorowym szkle i ciekawe kim był ten nudziarny forumek Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 22:49 ależ mojemu śnieniu nie przeszkadza Twoja opowieść.... zatem pisz i nie daj się prosić....a Ci co śpią, poczytają jutro Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 23:03 No nie wiem, nie wiem czy nie przeszkodzi. Potem bym Ci się śniła po nocach jak robię coś na przekór, jak łamię zakazy Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 24.04.13, 21:42 o perwersyjka... to lubię Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 24.04.13, 22:03 bożesz....jeszcze tylko pszczoły brakuje Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 24.04.13, 22:09 Bzzz... Może przywołamy, jak pobzykamy? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 24.04.13, 22:16 dziś nie bzykam... fatalny dzień... Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 24.04.13, 22:21 To właśnie bzykanie może humor poprawić... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 24.04.13, 23:05 taaa... lepiej pomilczę Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na rowery :) 22.04.13, 21:55 Jasne, że rozpoczęty już w tamtym tygodniu. Początek chyba był dość mocny 18 km Wczoraj miała być kolejna próba ale przyszedł czas rozpoczęcie sezonu ciachania maczetą, znaczy się rakietą Wczoraj był pierwszy raz po zimie. Sympatycznie było i nawet tak bardzo nie odczuwam teraz mięśni. Jedynie delikatnie czuję prawy biceps i prawy gluteus maximus Koleżanka ma zakwasy więc ze mną nie jest tak źle Jutro jest w planach rowerek bo samochodem nie chce się jeździć, za dużo go i ciężko mi szukać miejsc parkingowych parkować nie ale szukać tak Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:05 Się nie odezwę więcej A tak Cię lubiłam... moja pierwsza forumowa sympatia... ach, jak ciężko mi znieść to rozczarowanie... Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:11 A tak się chciałam podroczyć z Tobą milusio... wiem, że zaraz sobie pójdziesz... ale cel osiągnięty... Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:22 Też Cię lubię Będę o Tobie myślała, Gwen... Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:27 Ale się droczymy... nie uciekłeś... czyli jak najbardziej w temacie... sam mówiłeś, że robię coś, co nie przystoi, więc nie oczekuj ode mnie poprawności... Słodkich snów Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:39 No i bardzo dobrze, można sałatkę zrobić Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:23 przypomniały mi się takie rowery dwa... ależ to było dawno.....;/ Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:30 Z rowerkiem to mi się kojarzy to www.youtube.com/watch?v=zsQr1OxYeVE Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Na rowery :) 23.04.13, 08:03 no dawno to było, oj dawno a o rowerach to to lubię: www.youtube.com/watch?v=cBvw5zhOC8Y Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:38 > Dobrze, że już jest po 23 Dobrze, dobrze bo to sen erotyczny nie mam pewności czy wszystkie dzieci poszły spać poczekam chwilunie i się rozwinę, może Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:48 > Hehehe, coś czuję, że dziś szybko spać nie pójdziemy Chyba nie bo mi sie komputer tnie Wszystko jest conajmniej 5 razy wolniej Mam pytanko, jeśli pojawia sie informacja, ze jest mało meijsca na dysku a nawet /ach (wcześneij był tylko jeden) to przydałoby się chyba trochę posprzątać, co nie?? Podkręci to trochę kompa? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:53 Ten, którego jeszcze nie widziałam na żywo Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na rowery :) 23.04.13, 01:04 No a skąd wiesz, że we śnie był żywy? To mógł być zabawkowy forumek Była lalka to przecież mógłbyć i ken Tylko ta lalka nie była typową, była taka miśkowata. ok... miałam opowiedzieć sen ale literki mi się kleją... dzieci poszły spać. Nie ma do kogo przemawiać... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na rowery :) 23.04.13, 00:02 Skomplikowane to co mówisz ale informacja o oczyszczaniu dysku już się pojawiała. No właśnie na C jest troszku wolnego miejsca ale na 2 innych dyskach jest wolne ok 60 MB i tam pojawia się to info, chyba malusio ^^ bo komp już chwilę się upomina, ze śmeici mu sie wysypują i nic się nie mieści. Hmmm może serio by to coś pomogło. A właśnie mogę zmienić pojemność dysków czy tylko poprzez formatowanie i ustalanie partycji? Chyba trzeba będzie coś poprzenosić własnoręcznie, w końcu... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Na rowery :) 23.04.13, 00:09 Przekopiuj OK, się robi Lubię mieć czegoś 2 x wiecej Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Na rowery :) 23.04.13, 08:21 rowery uruchomiłam. ostatnio zastanawiałam się nawet czy jak się przeprowadzę w wakacje to czy nie zacząć jeździć do pracy na rowerze, bo będę mieć blisko (5 km).. ale to bym musiała sobie chyba 2 rower kupić.. taki miejski z koszyczkiem Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Na rowery :) 23.04.13, 09:18 Nie, jeszcze nie. W sumie teraz to tylko piłka w odmianie nożnej i siatkowej Odpowiedz Link