Dodaj do ulubionych

Na rowery :)

22.04.13, 20:26
Ktoś z Was już rozpoczął sezon ?
ja jeżdżę od soboty wink
Obserwuj wątek
    • sadgirl25 Re: Na rowery :) 22.04.13, 20:30
      to bierz się do naprawy smile
    • sadgirl25 Re: Na rowery :) 22.04.13, 20:44
      to decyduj się szybko
      bo inaczej zanim się zdecydujesz będzie zima smile
    • sadgirl25 Re: Na rowery :) 22.04.13, 20:58
      To wymień to koło i zacznij jeździć wink
      • blue_velvett Re: Na rowery :) 22.04.13, 21:33
        Jeżdżę, proszę Pani, grzecznie jak pani każebig_grin
    • blue_velvett Re: Na rowery :) 22.04.13, 21:40
      Moje odrzuciłeś... to złośliwie powiem: jedź se samtongue_out
    • silencjariusz Re: Na rowery :) 22.04.13, 21:40
      A przecież z Krakowa parę osób tu pisuje. No i ostatecznie zawsze można założyć wątek typu: Panią na ramie chętnie powożę wink
    • silencjariusz Re: Na rowery :) 22.04.13, 21:44
      No to można od niechcenia w ogłoszeniu zastrzec, że ma chodzić w wadze piórkowej wink
    • blue_velvett Re: Na rowery :) 22.04.13, 21:46
      Czuję się ignorowana na maxasuspicioussuspicioussuspicious
    • samysliciel_2.0 Re: Na rowery :) 22.04.13, 21:52
      Dla zapalonego rowerzysty sezon trwa cały rok...

https://i1.wowy.pl/493fa208781cc25d96ff4919df1d43ee19e40c8c/zimowy-rowerxx-jpg
      • hashimotka88 Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:01
        heheh przypomniał mi się mój sen z przed paru miesięcy jeszcze jak był środeczek zimy.
        Śniły mi się narty ale trochę bardziej skomplikowane niż typowe bo na takich malutkich kółkach i była rączka do nich jak do hulajnogi. Mimo wszystko sen mi mówił, że to były narty smile
        • samysliciel_2.0 Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:21
          Nartorolki są...
          https://biegowki24.pl/wp-content/uploads/2011/07/sg_rollerski780.jpg

hulajnoga z nartami jest...
          https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQLhEOFcPhLEz2GkaHXY6KSb3649L_8KAVyDHptcqIJ1eNT3rm9

ale narty z rączka i kółeczkami...? Strach pomyśleć jakie niestworzone rzeczy Ci się jeszcze śnią suspicious
          • hashimotka88 Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:34
            Ej, nawet nie widziałam, że takie cuda istnieją. Pierwszy raz je chyba widzę na oczy poza moim snem. Tylko moje miały więcej kółeczek jak wrotki wink
            Co mi się śni ? Mało niestety. hahah nie tak dawno mi się śnił jeden forumek big_grin Króciutki to był sen ale mimo wszystko troszku symboliczny ale to dopiero później zdałam sobie z tego sprawę
            • samysliciel_2.0 Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:53
              Sen był króciutki jak dystans, który forumek mógł pokonać na wyśnionych "nartach", zgadłem? wink
              • hashimotka88 Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:05
                Narty były dalekobieżne tongue_out mimo ich pokrętnej budowy we śnie się sprawdzały.
                A sen z forumkiem hmmm dużo nie pamiętam big_grin tylko najważniejsze elementy, które utkwiły mi w pamięci. Byłam tam ja, forumek i lalka. W tym, że ja nie miałam tam jakiejś głównej roli, ja tylko służyłam pomocą wink Coś robiłam...
                • samysliciel_2.0 Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:18
                  Wiesz, to co sprawdza się we śnie zazwyczaj nie sprawdza się w życiu wink Poza tym, to co dalekobieżne nie musi być najlepsze wink
                  Czyli we śnie było was troje, Ty nie byłaś w głównej roli tylko służyłaś pomocą... robiłaś za swatkę? wink
                • silencjariusz Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:23
                  O mamuniu! Mam nadzieję, że forumek nie bawił się lalką wink
                  • hashimotka88 Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:43
                    No właśnie on wolał lalkę suspicious a może ja nie wolałam jego. Mój cel był jeden, dać mu lalkę a raczej naprawić wink
                • czarny.onyks Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:25
                  laleczka voodoo Ci się śniła ?

big_grin big_grin
                  • blue_velvett Re: Na rowery :) 23.04.13, 09:18
                    Służę pomocąwinksmile
                • silencjariusz Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:34
                  Ty, forumek i lalka - nie chcę nic mówić, ale to może symbolizować zakładanie rodziny. W swoim śnie bawiłaś się pewnie w dom wink
                  • hashimotka88 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 21:22
                    ... snem wink
                    Dobra wczoraj tego nie zrobiłam. Na kompa mogę zwalić bo wolno chodził. Ma za dużo śmieci (poupychane dyski) a mi się sprzątać nie chce wink

> Ty, forumek i lalka - nie chcę nic mówić, ale to może symbolizować zakładanie r
                    > odziny. W swoim śnie bawiłaś się pewnie w dom wink

No właśnie, na pewno nie dom, nie rodzina. Ja tam byłam tylko na chwilę, miałam swój cel. ok tłumaczę sen.

Tak jak mówiłam śnił mi się pewien forumek. Miałam dla niego lalkę ale to nie była typowa lalka. Nie była ona plastikowa a pluszowa. Nie wiem czy ktoś kojarzy takie lalki (ponoć ja jestem jedną z najmłodszych osób na tym forum big_grin) materiałowe, wypchane jakby trocinami, taka mocno ubita była. Z dzieciństwa ja pamiętam, jak u babci się nią bawiłam. Na głowie miała taki okrągły element, który przypominał kok. Co ja robiłam z ta lalką? Ano szyłam ją smile Była w jednym miejscu rozpruta i przy forumku ją szyłam. Potem ze snu pamiętam jeszcze jedno. Wiem że robiłam coś z jej ustami, tak jakbym doklejała. Lalka miała same usta tylko, brak oczy nos itp.
                    No to tyle mojego snu smile
                    Hmmm sens tego snu zaczyna się przed snem bo chyba nie bez przyczyny on powstał.
                    Jak się obudziłam to pomyślałam zwykły sen, zwykła lalka. Potem pomyślałam hmmm było szycie a ja często komuś w ten sposób pomagam. Może nawet szwaczką powinnam zostać big_grin Wczoraj brat zaczął meczyć sie z igłą i nitką więc pwoiedziałam, zę mu szybko na maszynie przeszyję. ok.... nie o tym miało być big_grin Także szyłam lalkę - naprawiałam, pomagałam i uśmiech jej również dorabiałam a później forumkowi jednemu ją sprezentowałam smile
                    • beja_81 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 21:35
                      i co Tede ucieszył się z tej lalki??? tongue_out
                      • hashimotka88 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 22:06
                        No właśnie lalka nie była dla Tede tongue_out On by jej pewnie nawet nie chciał wink
                        hmmm chyba będę musiała coś wytłumaczyć. Był taki jeden wątek o mnie i Tede ale tam tego nie zrobiłam bo nie widziałam sensu skoro i tak nie doszło do realizacji moich planów. Jednak, żeby była jasność chyba coś tam naskrobię, echhhh a się nie chce.
                        • beja_81 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 22:11
                          Hashi... nic się tłumaczyć nie musisz, spokojnie smile
                          • hashimotka88 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 22:24
                            ale ja chce, już wcześniej chciałam to zrobić smile Tylko jakoś zabrać się nie mogłam. Lubię żeby wszystko było jasne czyli przy włączonej lampce big_grin a wtedy trochę pokomplikowałam a raczej zbyt wiele nie mówiłam smile
                            Myślę, ze i tak zapalę tam niedługo lampkę wink
                            • beja_81 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 22:27
                              teraz to Ty światła nie zapalaj wink
                              znacznie lepiej się śpi przy zgaszonym big_grin
                              • hashimotka88 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 22:40
                                Dzisiaj weny nie mam, żeby o tym pisać. No właśnie niektórzy mogą chcieć już spać wiec lampki nie włączę. Trochę dziwnie, jak jest mnie zbyt wiele. Mam też pomysł na inny wątek bo zrobiłam dziś coś głupiego, zakazanego ale może o tym jutro. Nie chcę zanudzać wink Tak to jest gdy człowieka coś za bardzo ciekawi.Teraz śmieję się ze swojej głupoty wink
                                • beja_81 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 22:46
                                  gdyby nie ciekawość... to ludzkość była by jeszcze daleko daleko wink

ciekawe co odkryłaś już odkrytego, podzielisz się jutro, tymczasem dobrej nocki i ciekawych symbolicznych snów smile

mnie się ostatnio śniło, że chodziłam po plaży po kolorowym szkle... dobrze, że chociaż woda była czysta i błękitna i na tym szkle fajnie wyglądała... a w tle majaczył się ktoś z forum, który mnie potem prowadził na obiad (nie bardzo chętna byłam i się dość mocno ociągałam, a on nuuudził strasznie big_grin)
                                  • hashimotka88 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 23:12
                                    > ciekawe co odkryłaś już odkrytego, podzielisz się jutro, tymczasem dobrej nocki
                                    > i ciekawych symbolicznych snów smile

Nie tyle co odkryłam ale poszłam w zakazane, akurat dla mnie miejsce. Tak, myślę, że jutro opowiem swoją głupotkę big_grin

Hehe ciekawie musiał wyglądać taki spacerek po kolorowym szkle i ciekawe kim był ten nudziarny forumek wink
                                • czarny.onyks Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 22:49
                                  ależ mojemu śnieniu nie przeszkadza Twoja opowieść....big_grin

zatem pisz i nie daj się prosić....a Ci co śpią, poczytają jutro wink
                                  • hashimotka88 Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 23.04.13, 23:03
                                    No nie wiem, nie wiem czy nie przeszkodzi. Potem bym Ci się śniła po nocach jak robię coś na przekór, jak łamię zakazy wink
                                    • czarny.onyks Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 24.04.13, 21:42
                                      o perwersyjka...

to lubię big_grin
                                      • blue_velvett Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 24.04.13, 21:51
                                        Melduję się równieżbig_grin
                                        • czarny.onyks Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 24.04.13, 22:03
                                          bożesz....jeszcze tylko pszczoły brakuje tongue_out
                                          • blue_velvett Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 24.04.13, 22:09
                                            Bzzz...big_grin Może przywołamy, jak pobzykamy?big_grin
                                            • czarny.onyks Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 24.04.13, 22:16
                                              dziś nie bzykam...big_grin

fatalny dzień...
                                              • blue_velvett Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 24.04.13, 22:21
                                                To właśnie bzykanie może humor poprawić...winkbig_grin
                                                • czarny.onyks Re: Na rowery :) - jedziemy ze... 24.04.13, 23:05
                                                  taaa...
                                                  lepiej pomilczęwink
      • zed-is-dead Re: Na rowery :) 23.04.13, 09:19
        Faaaajne!
    • silencjariusz Re: Na rowery :) 22.04.13, 21:53
      Też prawda.
    • hashimotka88 Re: Na rowery :) 22.04.13, 21:55
      Jasne, że rozpoczęty już w tamtym tygodniu. Początek chyba był dość mocny 18 km smile
      Wczoraj miała być kolejna próba ale przyszedł czas rozpoczęcie sezonu ciachania maczetą, znaczy się rakietą big_grin Wczoraj był pierwszy raz po zimie. Sympatycznie było i nawet tak bardzo nie odczuwam teraz mięśni. Jedynie delikatnie czuję prawy biceps i prawy gluteus maximus big_grin Koleżanka ma zakwasy więc ze mną nie jest tak źle wink

Jutro jest w planach rowerek bo samochodem nie chce się jeździć, za dużo go i ciężko mi szukać miejsc parkingowych big_grin parkować nie ale szukać tak suspicious
    • blue_velvett Re: Na rowery :) 22.04.13, 21:56
      Tak???
    • blue_velvett Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:05
      Się nie odezwę więcejsuspicious A tak Cię lubiłam... moja pierwsza forumowa sympatia... ach, jak ciężko mi znieść to rozczarowanie...
    • blue_velvett Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:11
      A tak się chciałam podroczyć z Tobą milusio... wiem, że zaraz sobie pójdziesz... ale cel osiągnięty...winksmile
    • blue_velvett Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:22
      Też Cię lubięsmile Będę o Tobie myślała, Gwen...wink
    • blue_velvett Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:27
      Ale się droczymy... nie uciekłeś... czyli jak najbardziej w temacie... sam mówiłeś, że robię coś, co nie przystoi, więc nie oczekuj ode mnie poprawności...wink Słodkich snówsmile
    • samysliciel_2.0 Re: Na rowery :) 22.04.13, 22:39
      No i bardzo dobrze, można sałatkę zrobić wink
    • czarny.onyks Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:23
      przypomniały mi się takie rowery dwa...

ależ to było dawno.....;/
      • zakochana_jane Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:30
        Z rowerkiem to mi się kojarzy to www.youtube.com/watch?v=zsQr1OxYeVE big_grin
      • witamina_b12 Re: Na rowery :) 23.04.13, 08:03
        no dawno to było, oj dawno smile

a o rowerach to to lubię:
        www.youtube.com/watch?v=cBvw5zhOC8Y
        • zed-is-dead Re: Na rowery :) 23.04.13, 09:21
          To też było fajne: rower w innym kolorze
      • zed-is-dead Re: Na rowery :) 23.04.13, 09:15
        To co powiedzieć o tym?
    • hashimotka88 Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:38
      > Dobrze, że już jest po 23 big_grin

Dobrze, dobrze bo to sen erotyczny big_grin nie mam pewności czy wszystkie dzieci poszły spać wink poczekam chwilunie i się rozwinę, może wink
    • hashimotka88 Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:48
      > Hehehe, coś czuję, że dziś szybko spać nie pójdziemy big_grin

Chyba nie bo mi sie komputer tnie big_grin Wszystko jest conajmniej 5 razy wolniej smile
      Mam pytanko, jeśli pojawia sie informacja, ze jest mało meijsca na dysku a nawet /ach (wcześneij był tylko jeden) to przydałoby się chyba trochę posprzątać, co nie?? Podkręci to trochę kompa?
    • hashimotka88 Re: Na rowery :) 22.04.13, 23:53
      Ten, którego jeszcze nie widziałam na żywo tongue_out
      • samysliciel_2.0 Re: Na rowery :) 23.04.13, 00:03
        No ale on przecież we śnie był żywy wink
        • hashimotka88 Re: Na rowery :) 23.04.13, 01:04
          No a skąd wiesz, że we śnie był żywy? tongue_out To mógł być zabawkowy forumek big_grin Była lalka to przecież mógłbyć i ken wink Tylko ta lalka nie była typową, była taka miśkowata.
          ok... miałam opowiedzieć sen ale literki mi się kleją... dzieci poszły spać. Nie ma do kogo przemawiać...
    • hashimotka88 Re: Na rowery :) 23.04.13, 00:02
      Skomplikowane to co mówisz big_grin ale informacja o oczyszczaniu dysku już się pojawiała.
      No właśnie na C jest troszku wolnego miejsca ale na 2 innych dyskach jest wolne ok 60 MB i tam pojawia się to info, chyba malusio ^^ bo komp już chwilę się upomina, ze śmeici mu sie wysypują i nic się nie mieści. Hmmm może serio by to coś pomogło.
      A właśnie mogę zmienić pojemność dysków czy tylko poprzez formatowanie i ustalanie partycji? Chyba trzeba będzie coś poprzenosić własnoręcznie, w końcu...
    • hashimotka88 Re: Na rowery :) 23.04.13, 00:09
      Przekopiuj big_grin
      OK, się robi big_grin
      Lubię mieć czegoś 2 x wiecej wink
    • witamina_b12 Re: Na rowery :) 23.04.13, 08:21
      rowery uruchomiłam.
      ostatnio zastanawiałam się nawet czy jak się przeprowadzę w wakacje to czy nie zacząć jeździć do pracy na rowerze, bo będę mieć blisko (5 km).. ale to bym musiała sobie chyba 2 rower kupić.. taki miejski z koszyczkiem wink
    • zed-is-dead Re: Na rowery :) 23.04.13, 09:18
      Nie, jeszcze nie. W sumie teraz to tylko piłka w odmianie nożnej i siatkowej smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka